Esim benimle tanisirken baskasiyla yazisiyormus

Eşinizi güzellemenizi anlıyorum ama yukarıdaki bir üyenin de belirttiği gibi emin olana kadar 2 kadını aynı anda idare etmiş, müstehcen resimleri de bazı tatminler için saklamış. Kafayı kuma gömmek günü kurtarır ne yazık ki gerçekleri görmeniz gerekiyor. Bugün değilse yarın yine aynı şeylerle karşılaşacaksınız. Ayrıca telefon benim özelim diyen çoğu erkeğin maalesef farklı şeyler karıştırdığı da malum. Neyse yine en doğrusunu siz bilirsiniz sadece 1 seneye kalmaz yine benzer konu açacağınıza bahse girerim..

Siz de birkac biskolata erkegi fotografi atin telefonunuza. Gordugu zaman da, "ben seni begeniyorum, bunlari kiz arkadaslarim gondermis silmeyi unutmusum" deyin.

Bakalim o sizin ayaklariniza kapanip agliycak mi?

Gerçekten muhafazakar biriyseniz eşinizin geçmiş hayatını kurcalamamaniz gerek.. güven çok önemli. Muhafazakar olup sevgili olmak da tuhaf

Konu sahibi bakın bu yorumu fazlasıyla dikkate alın.

muahafazakar bi toplumda büyüyünce gizliden yapmaya çalışıyorsun diyor
Sen buna inandın mı? Ya yapmayın Allah aşkına sosyal medyada her şey var. Baksın geçsin. Neden kaydediyor? Neden arkadaşına atıyor? Neden üstüne bir yorum yapıyor? Sana yalan söylemiş. Muhafazakarlığı ahlaksızlığa perde yapmasın. Normal bir erkek saçma bir ünlünün fotosunu alıp evli olan arkadasına niye atsın da yorumlasınlar ? Buna sizin aklınız eriyor mu? Hem gizlisi saklısı olmayan telefonu meydana fırlatır. Neden bakıyorsun bile demez. Burada zaten şaibe var. Demek ki kendisi de normal görmüyor ki senin de tele bakmanı istememiş.
Boşuna ağlayıp zirlamasın. Sen de güvenme.

Gerçekten muhafazakar biriyseniz eşinizin geçmiş hayatını kurcalamamaniz gerek.. güven çok önemli. Muhafazakar olup sevgili olmak da tuhaf
Yook onu deme olur mu? Her şeye kılıf var. Her yazı da bas bas yazıyorum. Dini kafalarına göre uydurup nefslerine göre hareket ediyorlar. Muhafazakarlık böyle olmaz. Gerçekten haram-helal sınırı olan birinin öncesinde sevgilisi vs de olmaz. Bunlar hem sevgili yapmış ,hem nane yemiş hem gelmiş burada yok muhafazakar falan. Bir çok kadın çok cahilce dini mevzuyu kafasına göre yorumlayıp eşinin kusursuz olduğunu düşünüyor. Baştan belli imiş ne molla olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…