Esim benimle tanisirken baskasiyla yazisiyormus

Yalan söylüyor, o resimlere bakıp kendini tatmin etmiyorsa ben de bisey bilmiyorum, ay bir de ağlaştınız mı Bu adam seni suya götürür susuz getirir, manipülasyonun kralını yapmış, eğer boşanmayacaksanız kurcalamayın lakin eşiniz dürüst değil...

Ayy ayaklarına niye kapandın adamın Sence de bu işte bir terslik yok mu

Bir kac yoruma toplu cevap vereyim: genel olarak büyük tepkiler veren birisi degilim, tepkiminde dogru oldugunu hic bir zaman iddia etmedim. Yanlis ifade etmisim kendimi, daha cok yorgunluktan kendimi yere biraktim o sandalyede oturuyordu sonra o da benimle yere oturdu. Ilk defa böyle bir sey yasadik. Bu esimi ikinci defa aglamasini görüsüm, ilki babasinin cenazesindeydi.

Sizin icin cok basit görünebilir olan seyler ama benim icin o an cok fazlaydi hersey ve kendimi kontrol edemedim, dogru tepkiler vermedim bunun farkindayim. Yemin etmek kurana el basmak tabiki benim icin bir güvence degil, yapan her kosulda yapar hic birseyde engel olamaz.
Insan evli olunca hersey farkli oluyor, nisanliyken bu durumu yasasaydik belki daha farkli devam edebilirdi ama bi evliligi öyle kenara firlatip kacamiyorsun. Ben o an bunlarla yüzlesmek istemedim ve kendimi kapana kisilmis gibi hissettim, onun aglamasi belki beni rahatlatacakti o yüzden böyle büyük tepkiler verip onun da aci cekmesini istedim o an belki. Tabi ki herkes acisini farkli yasar.

Son olarakta herkesin hislerine saygi duyulmasini istiyorum sadece. Size komik, absürt, abartili veya normal gelebilir ama her insan farkli seylere inaniyor farkli kosullarda büyüyor. Sizin icin normal olan benim icin olmayabilir, benim icin normal olan sizin icin normal olmayabilir.

Ayrica güzel ve anlayisli yorum yapan herkese tesekkür ederim. Gercekten icimi rahatlattiniz. Ben esime güveniyorum ve onu seviyorum. Ikimiz de her zaman iliskimizde caba göstermeye ve onarici olmaya söz verdik, bende bunun arkasinda duracagim aldatma vs olmadigi sürece.

Ben de telefonumu tamamen eşime açmam. Neden? Çünkü kız arkadaşlarımla onların hayatlarıyla ilgili özel muhabbetlerimiz var bir sürü, özel fotoğrafları var. Arkadaşlarım benimle paylaşıyorlar bunları. Eşimle değil.

Çok uzun yazmışsınız, ben de o şekilde cevap vermek isterdim aslinda ama kısaca abartmışsiniz.

Siz de yarı cıplak erkekleri kaydediyor musunuz? Arkadaşlarınıza bunları atıp eşiniz yakalayınca dalga geçmek için diyor musunuz? Eşiniz telefonunuzu alınca tedirgin oluyor musunuz? Konu sahibine eşi zaten falsolar yapmış.Kadınların özeli daha çok ama erkeklerin öyle değil.

Ya bu nasıl üslup Allah aşkına?
Karı koca birbirinden telefon saklıyorsa bit yeniği ararım dediniz. Ben de size olabileceğini söyledim. Bu mu cevabınız?

Abartmayın

Böyle aşk filmi gibi hıçkırıklı ağlamalı ayağa kapanmalı yalvarmalı evlilikleri görünce ot gibi yaşamışım gibi geliyo
Millet de ne atraksiyon var la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…