Esim benimle tanisirken baskasiyla yazisiyormus

Gerçekten o fotoğrafların amacı eğlence değil, beğenip tahrik olduğu kadınları mastürbasyon yaparken bakmak için kullanıyorlar. Benim erkek kardeşim bir şey gösterirken bile elimize asla vermez telefonunu, geçen sene şifreni görünce merak edip baktım full kadın fotoğrafı ss'leri. Öyle çırılçıplak da değil, bacak boyun gibi. Erkekler böyle demek ki o an neyden etkilenip ne düşündüğünü bilemiyorsun.
Sizden öncesi sorun olmasa da hala telefonunu verirken gerilmesi gizlemek istemesi düşündürtüyor insanı? Acaba baktığım şeyleri sildim mi, arama geçmişim kayıtlı kaldı mı vs. tedirginliğinden telefonunu görmenizi istemiyor. Demek ki hala var bir şeyler.

Yani genel olarak bence de çok büyütülecek bir şey yok gibi ama yine de gözünüz açık olsun. Ya benim babamın telefonu ortadadır hep, çok yaşlı da değil 52 yaşında adam. Amcam geldi geçen 43 yaşında o da, telefonunu televizyona bağladı falan. Sizin kocanızdaki telefon ne telefonmuş arkadaş

O zaten benim telimi asla alıp karıştırmaz bundan dolayı. Benimde kapalı arkadaşlarım var ve böyle şeylere çok dikkat ederiz. Normalde asla açıp okumazdım arkadaşıyla olan yazışmaları ama o sinir ve hayal kirikligiyla ne var ne yok baktim. Onunda o anda yapabilecegi hic birsey yoktu cünkü hakliydim.

Cok dogru evlıyız dıye tek beden tek beyin tek kısılık degılız ya. Neymıs unlu begenmıs olabılır bız sankı bakıp hıc dedıkodu yapmıyor muyuz
Kızkıza camasır resmı atıo takılmıyor muyuz vs. Ornek uzar gıder.

Öncelikle yorumunuz icin cok tesekkür ederim. Bunlari duymak icin zaten burada bunlari sizlerle paylastim, birileriyle konusmaya ihtiyacim oldugu icin ve belkide abartili davrandigimi anlamak icin. Son cümleniz beni rahatlatti, cok haklisiniz, erkek souncta.

Esiniz saglam pabuç olmayabilir de, siz de hiç normal değilsiniz ya, sizin karakter yapinizdaki insanlarla yasamak cok cok cok zor, insana sadece negatiflik ve huzursuzluk geçiyor.

Kadin/erkek farketmez, herkesin bu karakterleri cabucak farkedip, kacip kurtulmasini diliyorum.

Normal olmadigima nerden kanaat getirdiniz? Herkesin kendine göre yasadigi seyler tepkisi vardir. Bu tepkilerde gecmiste yasanilan seylerle baglantilidir. Tabi ki eksiklerim ve travmalarim var ama bunun üzerine gidiyorum ve kendimi her zaman gelistirmeye calisiyorum. Asla negatif ve huzursuzluk cikaran biri degilim, aksine huzursuzluk olan yerde bulunmayi sevmem, cözüm yollari ararim.

Basima ilk defa böyle birsey geliyor, erkekler ve ilisiki konusunda tecrübeli degilim ve hislerim ve düsüncelerimin ne denli dogru veya yanlis oldugunu kendim icin anlamaya calisiyorum. Sizden bana saygi duyarak yorum yapmanizi rica ediyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yorumun için. Maalesef öyle, bu sosyal medya hepimizi mahvetti. Fotoğraf kısmında bende çok emin değilim ama nerdeyse iki sene öncesinde kaydedilmiş, oraya da hiç bakmak aklıma gelmedi diyor.

Ben o ayrıntıyı kaçırmışım. Eğer 2 yıl önceyse harbiden unutmuştur adam. Ben dün ne beğendiğimi unutuyorum kaldı ki 2 yıl öncesi.
Ayrıca yorumlardaki hanımlara katılıyorum , eşler arasında da bazen özel şeyler olabiliyor. Sizi biriyle aldatmadığı sürece bu kadar sorun etmeyin bunları , inanın çoğu erkek bir şekilde bakıyor o fotoğraflara.

Evet, bizim kadin olarak bazen anlamakta veya empati yapmakta güclük cektigimiz durumlar oluyor.

Suan o durum kalkti zaten, o tedirginligi artik hissetmiyorum, suan icinde bisey diyebilecegini düsünmüyorum yasananlardan sonra.

Bende unuttuguna inaniyorum, önceden bahsettigim gibi kendisi asiri unutkan biri ama kafamdaki seytan tabi susmuyor. Evet bende hic bir erkegin artik bu kadar masum olabilecegine inanmiyorum, kim olursa olsun. O tozpembe rüyada uyandim artik.

Cok abarti tepkiler bunlar. Dunyadan bihaber mi buyudunuz? Ortada aldatma falan yok. Biraz rahat olun. Simdiye odaklanin. Adam sizi uzecek bir sey yapmiyor. Abartmayin artik bence.

Fazla desiyorsunuz yapmayın ,hem ne münasebet eşim benim telefona bakacak ya da ben onun telefona, eş olmak kendi kişisel alanlarına girmek demek değildir Herkesin kendi sınırları olmalı.Sevmem öyle yapışık vıcık vıcık ilişki.Herkes yerini bilirse saçma sapan kavgalar olmaz.Adam gayet net anlatmış inanır evliliği sürdürür inanmaz bosanirsiniz ortası yok ,kimse böyle gel gitli atarlı ,güvensiz ve sürekli kendini açıklama gereği duyduğu bir evliligi istemez.....

Bi ünlem nokta boşluk koysaydın.

"İlk yüzleştirdiğim zaman zaten kabul edip özür diledi, asla bir daha yapmayacağına yemin etti, kurana el bastı, evliliğimizde hiç bir zaman böyle bir şey yapmadığına yemin etti." Böyle demissiniz

Bunlara gerek var mı gerçekten Kur'ana el basıp yemin edince mi içiniz rahatlıyor ikiniz de fazlasıyla abartmıssınız bazı şeylerde kuşku duyuyorsanız güvenmiyorsanız illa birinin sizi ikna etmesine gerek yok. Açıklamasını dinlemeniz yeterliydi güvenir güvenmezsiniz o kısım artık size kalmış...

Ayaklarına mi kapandin ???? Siz de görücü usulü bulusmussunuz olmayadabilirdi. Senden emin olunca bırakmış boşanmayı düşünmüyorsun yuzlesmissin üstüne Ayaklarına kapanmissin sabaha kadar da aglamissin. Konuyu kapatıp unutucaksiniz.

cok uzundu okurken kör oldum ama bitti:)
ilk yorumum;
görücü usulü tanismissiniz, ilk iki buluşmadan sonra diger kizla konuşmayı sonlandirmis. bunda bir sorun goremedim. hani "asik olduk - beni gördü peşimden kostu" vs desen "madem sana asikti kimle konusmus yalanci köpek" falan derdim ama belli ki evlenmeye niyeti varmis, esine dostuna yaymis. o ara birkac kisiyle tanismis olmasi, buldugu kisilerle flort etmesi cok normal. sizinle daha bir buluştu diye oncesinde herkesle noktayi koyması- bilmiyorum belki etik olarak doğrudur- ama sacma olurdu. çünkü bir buluştun. olur mu olmaz mi - devami gelir mi belli degil. neden eldeki diger ihtimallerden olsun ki?
ben de simdilerde evlenmeyi planladigim kişiyle ilk zamanlar sadece takiliyordum. bulusunca sevgili gibiydik ama uzak mesafeye düşünce gayet kendi hayatimiza bakardik. o yüzden sevgili sorumlulugu hissetmedim- hatta az kaldi eski sevgilimle yeniden baslayacaktim:) sonra bu takildigim cocukla iliskiyi kestim derken bir sene sonra ayni kişiyle gercek bir iliskiye basladik.
benim onunla miladim tam olarak bu tarih:) bu tarihten sonra karsima Tom Ellis ciksa dunya ahret abimdir, asla ona karsi en ufak yanlışım olamaz. ama öncesi için garanti veremeyecegim. ondan da bir sadakat borcu beklemem çünkü resmi olarak sevgili degildik.
sizde de net bir sekilde iliskiye baslayinca adam herkesle bagini koparmis mi? koparmış
daha da kendinize sorun aramayin.
ikinci konuya gelince
alt tarafi adam iki ünlü kadin övmüş - erkek arkadaslariyla geyik yapmak icin nette buldugu birkac resmi atmis . tamam sinirlen, kavga et ama allah askina bu ne drama ya
dert bile olmayan basit bir sey icin bunca karalar baglayip öleyim edeyim muhabbetleri yapıyorsun, adamin kokan ayaklarina kapanmissin.
bu normal mi? su olayda hickira hıçkıra aglamak normal mi?
gercek bir derdin olunca ne yapiyorsun?
bu kadar dirayetsiz - güçsüz insanları hic sevmiyorum. esiniz de sizin gibi drama queen birisiymis. karsilikli dram yaratmissiniz gereksiz yere

Aaaaa burayı nasıl gözden kaçırmışım???
Bu ne drama quenn lik tesadüf şahit olsam gülmekten yerlere yatarım.Konu sahibi artık saçmalamaz evliliğini düzgün yaşarsa yıllar sonra bu sahneye kendiside güler.

Bende unuttuguna inaniyorum, önceden bahsettigim gibi kendisi asiri unutkan biri ama kafamdaki seytan tabi susmuyor. Evet bende hic bir erkegin artik bu kadar masum olabilecegine inanmiyorum, kim olursa olsun. O tozpembe rüyada uyandim artik.
Ben unuttuğunu zannetmiyorum unutsa gerçekten telefonunu alırsınız diye tedirgin olmaz. Ayrıca ağlayan, ayaklara kapanan ve Kur'ani öpen adamlardan korkarım ben bu kural hiç şaşmaz genel de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…