- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi karamel10021992
Bahanesi çok saçma
Dışarda da görebilirler ne yapıcak eve mi kapatıcak sizi
Dışarda da görebilirler ne yapıcak eve mi kapatıcak sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keske ozman bitirseydiniz simdimi yasananlat herzaman gelecegin habercisidir sevgiliyken bunu yaptiysa evliykende yapar.Cunku karsisinda sen varsin sana verdigi degeri gostermis sevgiliyken.Hamilesin sanirim saglikla bebegini kucagina al ins. Canim bebegine odaklanEvlendikten sonra sevgiliyken beni aldattigini ogrendim ve guven hic kalmadi aynisini ona yasatmak istedim ama kendime yakistirmadim bin pisman ettim oda ayri ...hala acaba ozaman bitirsemiydim diye dusunuyorum
Yok arkadas cevresinin cogu evli ve esleriyle boy boy foto paylasiyolar dingil olma ihtimali uzerinde duruyorum
Evet gorustuklerimiz varDedıgı dogru degıl işinden dolayı kımse gormesın falan ne alaka
İş yerınden evlı arkadaslarıyla aılece gorusuyor musunuz ?
Oyle yapicam :)))benım esım foto cekınır ama face ıne vs koymaz zaten sosyal medya hesaplarımızda bırbırımızı eklemedık, bana bastan ters gelıyordu ama sımdı ıyıkı boyle dıyorum gerek yok yoksa ay o kım bu kım zaten arkadaslarını vs gorebılıyorum ıstedıgımde bakabılıyorum...
bence takıntı halıne getırmeyın, sızde onunla fotografınızı koymayın hıcbır yere, o ısterse sız cekınmeyın bu kadar basıt...
Icime dusen kurtlardan dolayi sorguluyorum ya zaten :)))Yok ben bu adamdan killandim.yani zaten aldatma sabikasi var.acikcasi hic inandirici gelmedi aciklamalari.icine kurt dusurmek gibi olmasin da..
Aaa sifre falan mumkun deil vermez bi ara sifresini dolayli yollardan istedim bin turlu bahane uydurdu uzundur hatrlamiyorum falanŞifresin biliyorsanız siz ekleyin bir iki resim ...benim eşim düğün resmimizi profil resmi yapmıştı yıllardır öyle ...bana hiç masum gelmedi esiniz beraber fotoğraf bile çekilmek istemiyo ...gözünüz üstünde olsun ...
Bnm sosyal medyada ismin ikimizin isminden olusuyor ve her fotosunu begenir yorum atarim oyle biseye cesaret edemez diye dusunuyorumAldattı beni diyene kadar başka düşünüyordum ama şimdi dulum diye takılıyor olmasın ?
Benim eşimde çok kıskançtır resim çekinir elele gezer ama benim resmimi atmaz ablasını atmaz annesini atarsada tek tük toplu resimlerde bunu dert etme sen kocanı bildikten sonra resmi paylaşsa ne paylaşmasa ne bir önemi yok bence takma kafanaMerhabalar..
Uzunca bir suredir icime dert olan bi konudan bahsedicem esim nezaman biryerlere gitsek beraber foto cekinelim diye yanassam hep bi bahane buluyor yani en basidi soyle bi ornek vereyim hamileyim canim tatli istedi tatliyi beklerken bi foto cekinelim dedim bi sekilde bahane buldu yok gozleri kizarmis iyi cikmiyomus fotoda falan filan ertesi gunu annesiyle foto cekip instgrama whatsappa atio ciddi anlamda cok kiriliyorum sosyal medya hesaplarinda hic birlikte bi fotomuz yokk beraber gittigimiz yerlerde ikimizin oldugu foto varsa asla atmaz sadece kendini ve kizimi paylasir bunun nedenini sordugumda isimden dolayi kimsenin seni gormesini istemiyorum diyor acaba beni kendine yakistirmiyor mu cirkin mi buluyo desem degil 9 yil sevdik birbirimizi 2 yildirda evliyiZ sevgimize yakindan sahit olanlar biz bir bayani bukadar cok seven erkek gormedik derler
Tamam dunya guzeli degilim ama cirkin oldugumuda dusunmuyorum. Asil arkadas cevrem ailem beni ona yakistirmiyordu evlendigimiz zaman bu neden olabilir sorarim size