• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimle fotograf cekilmekten kaciniyor

Belki de kendini sizin yanınıza yakıştıramıyordur, olamaz mı? Sosyal medyadakilerin de çevresindekiler gibi bu kız bu adama nasıl bakmış diye düşünmesini istemiyor olabilir bence. Ya da sizi kıskandığı için olabilir. Tabi bir de kendini bekar gösterme gayreti seçeneği var.

Evlendikten sonra sevgiliyken beni aldattigini ogrendim ve guven hic kalmadi aynisini ona yasatmak istedim ama kendime yakistirmadim bin pisman ettim oda ayri ...hala acaba ozaman bitirsemiydim diye dusunuyorum
keske ozman bitirseydiniz simdimi yasananlat herzaman gelecegin habercisidir sevgiliyken bunu yaptiysa evliykende yapar.Cunku karsisinda sen varsin sana verdigi degeri gostermis sevgiliyken.Hamilesin sanirim saglikla bebegini kucagina al ins. Canim bebegine odaklan :anne:

en büyük bahaneleri de bu olur zaten, listemdeki erkekler görsün istemiyorum, seni kıskanıyorum vs...işin garibi bunu normal bulan, hatta ay beni sakınıyor diye sevinen kadınlar var. aynı mantıkla sizle dışarı çıkmaması, insan içine de sokmaması, erkek gördü mü kendini önünüze siper etmesi filan da lazım. boş şeyler bunlar. kendini bekar gibi göstermeye çalışıyor.

Ya kendnı bekar gıbı tanıtıyor.
veya kendını bekar gıbı tanıtıyor.
Annesıyle resım koyuyorsa resım koymakta n cekınmıyor
cocugunun annesının resmını koyan bırısı sızın resmınızı dunya guzelı oldugunuz ıcın koymak ıstemeyebılır. dunya guzelı degılsen neden koymuyor ne kadar cok kıskanıyor boyle. yok degıl işler karıstırıyor gıbı gorunuyor.

Kadınsal hislerim var demişsin tabi orası sizin bileceğiniz bir şey ama şu da var mesela ben fotoğraf çekilmekten hoşlanmam sevgilimde hoşlanmaz dolayısıyla fotoğraf çekilmeyiz o da paylaşmaz benim sosyal medyam whatsapım vs yok bunu dert ediyor muyum? HAYIR. Sizde eşinizin sevgisinden eminseniz sorun etmeyin illa ki çok takıyorum diyorsanız oturup güzelce konuşun. Ayrıca bir arkadaşımız söylemiş sizi sosyal medya hesaplarındaki erkeklerden de kıskanıyor olabilir. Benim erkek arkadaşım mesela çok kıskançtır onun vardır öyle huyları ondan şeyettimdi :D

Alt tarafı tapu memuruymuş, görende şantiyede çalışıyor sanacak. İşimden dolayı lafı çok saçma.

Bana siz daha güzel çıkıyorsanız kompleks yapıyor olabilir gibi geldi, çünkü sorun sadece sosyal medya değil hiç foto çekilmiyormuş.

yok mu şifresi.

Al koy. Kendi makinandan çek. Koy profiline. Eline hiç telefonu da alamıyorsan o başka tabi. O zaman şüphelen. Ama ben de olsam işkillenirdim. Zorla olmaz bu işler.
İşte karısını aldattığını düşündüğümüz bir iş arkadaşımız vardı. Karısı ikisinin resmini koyardı. işyerindeki bir bayan trip yapıp silerdi. Adam koymazdı. Karısı koyardı resmini.
Ben olsam ekran fotosu yaparım telefonuna. Sonuçta telefonu kimsenin eline almıyor olması lazım normalde.

Ve o profil fotosu yaptığım fotoyu sonra telefondaki her yerden silerdim.
Olur da değiştirirse kızmayayım diye tekrar yükleyemesin.
Değiştirise bil ki arkadaşım ciddi takip gerektiren bir durum var. İşi açığa çıkarmadan derin ve sinsi bir araştırmaya girerdim.

Tam hamile misiniz diye soracaktım:) Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Öncelerden de duymuştum hamile birilerinden böyle çok kilo mu aldınız veya bu şekilde mi çekilmek istemiyor resim?

Yok arkadas cevresinin cogu evli ve esleriyle boy boy foto paylasiyolar dingil olma ihtimali uzerinde duruyorum

Benim esim de hamilelik donemimden beri oyle. Bi tane soyle hamile karimla bir pozum olsun demedi benim okuz. Kizim 2 aylik aile fotosu cekelim diye kendimi yirtiyordum baktim adamda tik yok artik kizimla cekiyorum kendim. Umrunda degil herifin. Ayy sinir oldum bak aklima gelince yine :kızgın:
Bu dingillerin derdi ne acaba cok meraktayim

madem kıskanıyor yüzün gözkmeyeck sekild evir foto koy bence bunun üstüne git . o sosyal medya hesaplarına bak. denle gotosunu koydun koyunada engelli biri varmı ona bak

benım esım foto cekınır ama face ıne vs koymaz zaten sosyal medya hesaplarımızda bırbırımızı eklemedık, bana bastan ters gelıyordu ama sımdı ıyıkı boyle dıyorum gerek yok yoksa ay o kım bu kım zaten arkadaslarını vs gorebılıyorum ıstedıgımde bakabılıyorum...
bence takıntı halıne getırmeyın, sızde onunla fotografınızı koymayın hıcbır yere, o ısterse sız cekınmeyın bu kadar basıt...
Oyle yapicam :)))

Şifresin biliyorsanız siz ekleyin bir iki resim ...benim eşim düğün resmimizi profil resmi yapmıştı yıllardır öyle ...bana hiç masum gelmedi esiniz beraber fotoğraf bile çekilmek istemiyo ...gözünüz üstünde olsun ...
Aaa sifre falan mumkun deil vermez bi ara sifresini dolayli yollardan istedim bin turlu bahane uydurdu uzundur hatrlamiyorum falan

Merhabalar..
Uzunca bir suredir icime dert olan bi konudan bahsedicem esim nezaman biryerlere gitsek beraber foto cekinelim diye yanassam hep bi bahane buluyor yani en basidi soyle bi ornek vereyim hamileyim canim tatli istedi tatliyi beklerken bi foto cekinelim dedim bi sekilde bahane buldu yok gozleri kizarmis iyi cikmiyomus fotoda falan filan ertesi gunu annesiyle foto cekip instgrama whatsappa atio ciddi anlamda cok kiriliyorum sosyal medya hesaplarinda hic birlikte bi fotomuz yokk beraber gittigimiz yerlerde ikimizin oldugu foto varsa asla atmaz sadece kendini ve kizimi paylasir bunun nedenini sordugumda isimden dolayi kimsenin seni gormesini istemiyorum diyor acaba beni kendine yakistirmiyor mu cirkin mi buluyo desem degil 9 yil sevdik birbirimizi 2 yildirda evliyiZ sevgimize yakindan sahit olanlar biz bir bayani bukadar cok seven erkek gormedik derler
Tamam dunya guzeli degilim ama cirkin oldugumuda dusunmuyorum. Asil arkadas cevrem ailem beni ona yakistirmiyordu evlendigimiz zaman bu neden olabilir sorarim size
Benim eşimde çok kıskançtır resim çekinir elele gezer ama benim resmimi atmaz ablasını atmaz annesini atarsada tek tük toplu resimlerde bunu dert etme sen kocanı bildikten sonra resmi paylaşsa ne paylaşmasa ne bir önemi yok bence takma kafana

Back