• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimle fotograf cekilmekten kaciniyor

Adriana Lima da olsan aldatılırdın merak etme. Olayı böyle basitleştirmeye gerek yok. Çoğu yapıyor olabilir ama elbet yapmayanı da vardır fakat bunun güzellikle veya çirkinlikle en ufak bir alakası yok.
Yani aldatmasi bir anlikti amaona olan sonsuz guvenimi bir omur kaybetti keske aldatanlar bunun farkinda olsa

Çekip kendine saklayabilir hesaba koymada bile !! Aa bak güzel çıktık ama bunu koymayalım şimdi hesabımda atıyorum kahveden arkadaşlar var gerek yok dese belki anlarım da hiç çekmemek nedem

Çekip kendine saklayabilir hesaba koymada bile !! Aa bak güzel çıktık ama bunu koymayalım şimdi hesabımda atıyorum kahveden arkadaşlar var gerek yok dese belki anlarım da hiç çekmemek nedem
Iste asil meselemiz bu hay agzina saglik
Nedenini bende cok merak ediyorum ve verdigi cwplar hic tatmin edici degil

Biz yüzbin tane fotoğraf çekiyoruz gerçek bı eşimde foto çekme hastalığı var heranı çeker gibi ama sonra bakması zevkli oluyor o ayrı :) ama oraya buraya koymuyoruz gerekli gereksiz hiç hoşlanmıyorum zaten herşeyi paylaşanlardan belki eşinizde sevmiyordur böyle paylaşım yapmayı ,

Biz yüzbin tane fotoğraf çekiyoruz gerçek bı eşimde foto çekme hastalığı var heranı çeker gibi ama sonra bakması zevkli oluyor o ayrı :) ama oraya buraya koymuyoruz gerekli gereksiz hiç hoşlanmıyorum zaten herşeyi paylaşanlardan belki eşinizde sevmiyordur böyle paylaşım yapmayı ,
Bende oyle hadi cektik atalim oraya buraya taraftari degilim ztn ama bnmle cktigi zmn bin bahane bulup ertesi gun annesiyle cekip atmasi gucume gitti yoksa takilmazdim bukadar

Bencede :))ama her ihtimal goz onunde bulundurulmali arkadasta nacizane fikrini belirtmis erkek milleti hersey beklenir
Benim esim de resim koymaz. neden arkadaslarim senin resmini gorsun diye. Ki cogu da ortak arkadasimiz oldugu halde..bana da cok abes gelmiyor bu dusunce. Ama kendı resmını de koymasın bı zahmet veya annecıgıyle :D

Ben size hak verdim.

Sonra oradan buradan kızlara "slm, mrb, nasılsınız" mesajı atanları oluyor.

Bana da denk geldi.

Açtım baktım Facebook profilini, çoluklu çocuklu fotoğrafları var.

Karısı da altına bir iki yorum atmış falan öyle görüyorsun.

Nolur sanki bir tane fotoğraf koysa :KK64:

Merhabalar..
Uzunca bir suredir icime dert olan bi konudan bahsedicem esim nezaman biryerlere gitsek beraber foto cekinelim diye yanassam hep bi bahane buluyor yani en basidi soyle bi ornek vereyim hamileyim canim tatli istedi tatliyi beklerken bi foto cekinelim dedim bi sekilde bahane buldu yok gozleri kizarmis iyi cikmiyomus fotoda falan filan ertesi gunu annesiyle foto cekip instgrama whatsappa atio ciddi anlamda cok kiriliyorum sosyal medya hesaplarinda hic birlikte bi fotomuz yokk beraber gittigimiz yerlerde ikimizin oldugu foto varsa asla atmaz sadece kendini ve kizimi paylasir bunun nedenini sordugumda isimden dolayi kimsenin seni gormesini istemiyorum diyor acaba beni kendine yakistirmiyor mu cirkin mi buluyo desem degil 9 yil sevdik birbirimizi 2 yildirda evliyiZ sevgimize yakindan sahit olanlar biz bir bayani bukadar cok seven erkek gormedik derler
Tamam dunya guzeli degilim ama cirkin oldugumuda dusunmuyorum. Asil arkadas cevrem ailem beni ona yakistirmiyordu evlendigimiz zaman bu neden olabilir sorarim size
benım esım foto cekınır ama face ıne vs koymaz zaten sosyal medya hesaplarımızda bırbırımızı eklemedık, bana bastan ters gelıyordu ama sımdı ıyıkı boyle dıyorum gerek yok yoksa ay o kım bu kım zaten arkadaslarını vs gorebılıyorum ıstedıgımde bakabılıyorum...
bence takıntı halıne getırmeyın, sızde onunla fotografınızı koymayın hıcbır yere, o ısterse sız cekınmeyın bu kadar basıt...

Valla ben 10 foto koyyosam eşim 2 foto koyar zırt pırt foto çekilmez ki zaten ve sanırım evlilik süresi uzadıkça erkekler artık heycan duymuyor. eşine neden foto koymuyon desen bi o kaldı sorunumuz der daha önemli şeyler düşünüyorum der. Kendisi yapmak istemiyorsa zorlamayın. Eğer ki başka güzel huyları varsa bunları düşünün size 1bardak su getirmesi üstünüz açıldığında örtmesi eve gelirken arayıp bişey lazımmı diye sorması gibi. Boşverin fotoyu.

Merhabalar..
Uzunca bir suredir icime dert olan bi konudan bahsedicem esim nezaman biryerlere gitsek beraber foto cekinelim diye yanassam hep bi bahane buluyor yani en basidi soyle bi ornek vereyim hamileyim canim tatli istedi tatliyi beklerken bi foto cekinelim dedim bi sekilde bahane buldu yok gozleri kizarmis iyi cikmiyomus fotoda falan filan ertesi gunu annesiyle foto cekip instgrama whatsappa atio ciddi anlamda cok kiriliyorum sosyal medya hesaplarinda hic birlikte bi fotomuz yokk beraber gittigimiz yerlerde ikimizin oldugu foto varsa asla atmaz sadece kendini ve kizimi paylasir bunun nedenini sordugumda isimden dolayi kimsenin seni gormesini istemiyorum diyor acaba beni kendine yakistirmiyor mu cirkin mi buluyo desem degil 9 yil sevdik birbirimizi 2 yildirda evliyiZ sevgimize yakindan sahit olanlar biz bir bayani bukadar cok seven erkek gormedik derler
Tamam dunya guzeli degilim ama cirkin oldugumuda dusunmuyorum. Asil arkadas cevrem ailem beni ona yakistirmiyordu evlendigimiz zaman bu neden olabilir sorarim size
Bence dedigi gibi olabilir benimde cok tanidigim var eslerinin fotograflarini asla sosyal medyada paylasmazlar bu sevmedikleri anlamins gelmezki ilkin bende gorunce yadirgiyordum neden boyle diye ama sahidende cogu cevreleri erkek oldugu icin ibsanlarin bakmalarindan rahatsiz olabilirler

Merhabalar..
Belkide tam tersidir senin yanında çirkin çıktığını düşünüp komplekse giriyor da olabilir:KK56: benim arkadaşımın eşin böyleydi ordan biliyorum :KK52:

Back