• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimle fotograf cekilmekten kaciniyor

Yok arkadas cevresinin cogu evli ve esleriyle boy boy foto paylasiyolar dingil olma ihtimali uzerinde duruyorum
Benim eşim de bir ara yaptı öyle,açıklamasını da yaptı aslında.
Çekelim ama sosyal medyaya koyma arkadaş çevrem çok makul değil diye,haklı çünkü arkadaşları dediği iş çevresinden çoğunluğu,anlayışla karşıladım ama,kadınım ayol ben intikamsız olmazdı :KK70:
Sonra yanlış anladığımı düşündü ki hadi çekelim dedi,hep bahane buldum,erteledim,saç dedim,baş dedim,şimdi iki lafından biri fotoğraf çekelim oldu.
Ne hissettiğimi anlamadan ölmesine izin vermezdim :KK53:
PS:Hala çekmedim o fotoyu

Yok asla oyle biri degilim az oz cekerim yani ztn isi geregi yanimizda degil haftada bir gelio eve yani velhasil kelam foto icin darlamiyorum ben bunalirim bikere ztn bnle foto cekmeyip annesiyle cekip paylastigindan beri foto cekelimde demiyorum biyerdeysek foto cekilecekse ozellikle onunla cekmiyorum annemi ve kizimi alip cekiyorum oda kendi kendini cekio hic umursamiyo bile
Sizle cekmeyip kendi kendisine cekiyorsa haklisiniz.Icimden bir ses diyor ki esiniz birileri gormesin diye yapiyor olabilir .Daha once esinizle guven problemizniz oldumu?yani esiniz aldatmaya meyilli birimi vukuatlari varsa onćende yuksek ihtimal birileri gormesin diye yapiyordur

Bizde durum tam tersi.
Eşim sürekli fotoğraf çekmek ister, ben binbir naz niyazla kabul ederim ama soyal medyada paylaşımına müsade etmem.
Sebeplerine gelirsek, ya o gün tipimi beğenmiyorum evden öylesine çıkmışımdır, ya kaşım gözüm yamulur ya da eşime şöyle bir bakarım onun kılığı iyi değildir vesaire.
Bir de sürekli mıç mıç ilişki paylaşmak bence uygun değil, ne o öyle görmemiş gibi hiç sevmem.

Kendi sebeplerimi sıraladım, bunları belki eşiniz de düşünüyordur.
Ama sizinle hiçbir fotoğrafı olmaması enteresan...

Hamilesiniz;sizi üzmek istemem..benim eşimde koymazdi.altindan cok şey çıktı.aldatilmam gibi.gozu dışarda olmayan;karisini çocuğunu seven her adamın koymasi lazim.koymazlarsa;zaten bir halt karıştırıyorlardır.ama sizin esiniz çocuğunuzun resmini koyuyormuş;belki kıskanıyordur.fotograf çektirmek istememesi saçma.annesiyle vs çekiliyormuş.siz kendi hesabınıza koyarsınız diyemi korkuyor acaba?birinin görmesinden mi cekiniyor.

Canim bence kotuye yorma hemen...
Esimde benimle olan resimlerini koymaz vede ben kendi hesabimdan koyacagim zaman cok kizar...
Esim gibi esin de baskalarinin gormesini istemiyordur diye dusunuyorum :)

Canim bence kotuye yorma hemen...
Esimde benimle olan resimlerini koymaz vede ben kendi hesabimdan koyacagim zaman cok kizar...
Esim gibi esin de baskalarinin gormesini istemiyordur diye dusunuyorum :)
Ben onunla fotolarimi paylastigimda sorun yok gayet memnun ama onun paylasmamasi insanin aklina herseyi getiriyo

Hamilesiniz;sizi üzmek istemem..benim eşimde koymazdi.altindan cok şey çıktı.aldatilmam gibi.gozu dışarda olmayan;karisini çocuğunu seven her adamın koymasi lazim.koymazlarsa;zaten bir halt karıştırıyorlardır.ama sizin esiniz çocuğunuzun resmini koyuyormuş;belki kıskanıyordur.fotograf çektirmek istememesi saçma.annesiyle vs çekiliyormuş.siz kendi hesabınıza koyarsınız diyemi korkuyor acaba?birinin görmesinden mi cekiniyor.
Evlendiklet 1 ay sonra bilgisayarindan beni sevgiliyken aldattigini ogrendim ama anasindan emdigi sut burnundan geldi perisan ettim onu gel gorki yeni evliydik affettim sonra hala daha aklima geliyo ve affetmesemiydim acaba diyorum

Bizde durum tam tersi.
Eşim sürekli fotoğraf çekmek ister, ben binbir naz niyazla kabul ederim ama soyal medyada paylaşımına müsade etmem.
Sebeplerine gelirsek, ya o gün tipimi beğenmiyorum evden öylesine çıkmışımdır, ya kaşım gözüm yamulur ya da eşime şöyle bir bakarım onun kılığı iyi değildir vesaire.
Bir de sürekli mıç mıç ilişki paylaşmak bence uygun değil, ne o öyle görmemiş gibi hiç sevmem.

Kendi sebeplerimi sıraladım, bunları belki eşiniz de düşünüyordur.
Ama sizinle hiçbir fotoğrafı olmaması enteresan...
Yok sosyal medyada habire sevgi seli yasatsin demiyorum bnde oyle vicik vicik paylasimlar sevmem ama evliligi en boktan insanlarin bile mutluluk pozlarina bakinca biz mi cok mutsusuz diyorum illa baskasinin gozune sokmakta deil amacim ne biliyim israrla ve bin bahaneyle paylasmamasi beni dusunduruyor

Sizle cekmeyip kendi kendisine cekiyorsa haklisiniz.Icimden bir ses diyor ki esiniz birileri gormesin diye yapiyor olabilir .Daha once esinizle guven problemizniz oldumu?yani esiniz aldatmaya meyilli birimi vukuatlari varsa onćende yuksek ihtimal birileri gormesin diye yapiyordur
Evlendikten sonra sevgiliyken beni aldattigini ogrendim ve guven hic kalmadi aynisini ona yasatmak istedim ama kendime yakistirmadim bin pisman ettim oda ayri ...hala acaba ozaman bitirsemiydim diye dusunuyorum

Benim eşim de bir ara yaptı öyle,açıklamasını da yaptı aslında.
Çekelim ama sosyal medyaya koyma arkadaş çevrem çok makul değil diye,haklı çünkü arkadaşları dediği iş çevresinden çoğunluğu,anlayışla karşıladım ama,kadınım ayol ben intikamsız olmazdı :KK70:
Sonra yanlış anladığımı düşündü ki hadi çekelim dedi,hep bahane buldum,erteledim,saç dedim,baş dedim,şimdi iki lafından biri fotoğraf çekelim oldu.
Ne hissettiğimi anlamadan ölmesine izin vermezdim :KK53:
PS:Hala çekmedim o fotoyu
Cok iyi yapmissiniz ama bizimki pek umursamiyor yani cektigimiz fotolarda bile nekadar rahatsiz oldugunu anlayabiliyorum yani sosyal medyaya atmaktan bahsetmiyorum sadece foto cekilirken bile cok rahatsiz

Benim eşim de asla benle olan fotoğrafları koymaz.oglum ve kendi olanları paylaşır.sebebi sayfasindakiler gormesinmis.ama kendi resmini paylasmami ister bende onunla olan resimleri koymam.genel olarak resim koymamda zaten.takmaya değmez bence

Nedense ben sizinde koymanızı istemiyor hissiyatı aldım. Güven nasıl aranızda?
Yani soyle soylim ben babasiz buyudum liseden beri cikiyoduk tabi arada ayriliklar vs. Oldu ama hic kopamadik ve asiri bi guvenim vardi ona sanirim bu babasizz buyudugumden kaynakli birde hep korumaciydi o yuzden asiri bi guven mevcuttu ve evlendik.. evlendikten kisa bir sure sonra beni sevgiliyken aldattigini ogrendim dunyam yikildi .. elbet bi adriana lima degiliz aldatmayan erkek yoktur ama ben onu sadece es olarak gormedim daha cok bi baba gibiydi yani o aldatma olayini ogrendikten sonra sanki babami yeni kaybetmisim gibi hissettim dolayisiyla guven sifir ..

Benim eşim de asla benle olan fotoğrafları koymaz.oglum ve kendi olanları paylaşır.sebebi sayfasindakiler gormesinmis.ama kendi resmini paylasmami ister bende onunla olan resimleri koymam.genel olarak resim koymamda zaten.takmaya değmez bence
Aslinda cok takilacak bi durum degil ama kadinlar olarak tuhaf mahluklariz boyle eften puften seylere bu saatte care ariyoruz

Yani soyle soylim ben babasiz buyudum liseden beri cikiyoduk tabi arada ayriliklar vs. Oldu ama hic kopamadik ve asiri bi guvenim vardi ona sanirim bu babasizz buyudugumden kaynakli birde hep korumaciydi o yuzden asiri bi guven mevcuttu ve evlendik.. evlendikten kisa bir sure sonra beni sevgiliyken aldattigini ogrendim dunyam yikildi .. elbet bi adriana lima degiliz aldatmayan erkek yoktur ama ben onu sadece es olarak gormedim daha cok bi baba gibiydi yani o aldatma olayini ogrendikten sonra sanki babami yeni kaybetmisim gibi hissettim dolayisiyla guven sifir ..

Adriana Lima da olsan aldatılırdın merak etme. Olayı böyle basitleştirmeye gerek yok. Çoğu yapıyor olabilir ama elbet yapmayanı da vardır fakat bunun güzellikle veya çirkinlikle en ufak bir alakası yok.

Aslinda cok takilacak bi durum degil ama kadinlar olarak tuhaf mahluklariz boyle eften puften seylere bu saatte care ariyoruz
Ben kötü niyet sezmedim eşinde.sende durma üstünde.ben eşimle ne zaman fotoğraf cekilsem sinir harbi yaşıyorum.fotograflarda asla kendini beğenmez.10 tane ceksek 9 tanesi silinir.takintili adam:bicak:

Back