• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benim dışımda herkesle samimi konuşkan

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Benimle de samimi ama başkalarıyla olduğu gibi değil mesela ablamla kardeşiyle falan çok samimi şakalaşır muhabbet içinde onlarla baya konuşur eder veya annemle olsun ya da arkadaşlarıyla falan ama benle öyle çok değil fazla muhabbet etmeyiz normal konuşuruz ama öyle bi sohbet içinde değiliz genelde benleyken telefonla takılır misal bazen dışarı oturmaya çıkarız cafeye falan genel olarak çoğunlukla telefonuyla ama misal yanımızda ablam olsun baya bi muhabbet eder gibi gibi…

Dünde ayrı bi sinir oldum zaten dolmuştum o da iyice gözüme battı eşim ailesiyle altlı üstlüyüz ve modemi birlikte kullanıyoruz bizim evde duruyor (198₺) falan ücreti ve sadece biz ödüyoruz tabii görümcemde ailesiyle yaşıyor bekar ve çalışıyor her neyse işte dün eşimi arayıp modemin şifresini istedi sonra neymişte odasında çekmiyor diye antreye koymasını istedi eşimde antreye koydu (antre baya büyük yemek odası gini bir şey ve dış kapı açıldığı gibi gözüküyor) dün hiçbir şey demedim ama aşırı sinir oldum öyle bir şey demesine antreye koyunda her yerde çeksin lafına neyse sabah kaynanam geldi dedi o niye orda kötü duruyor falan bende aynen çok ayak altında eski yerine koyucam dedim falan aldım eski yerine koydum bakalım geldiğinde ne dicek ama birinin gelip benim evimde ki her hamgi bir şey için karışması bu modem dahi olsa sinir oluyor bide regl olucam onunda saçma ruh halleri var üzerimde

Son düzenleme:
“Uyman guzum onlara” dediği gibi😂 boşverin gerilmenizi gerektirecek bir şey değil kendinizle ilgilenin mesela cilt bakımı yapın bugün

Modem orda dursa ne olur durmasa ne olur görümcenize karşı gareziniz mi var iyi değilsiniz

Back