- 23 Mart 2022
- 439
- 695
- 33
- Konu Sahibi mehrunnisa
İçinde yaşıyor olduğunu düşünmüyorum illa ki bir şeyler vardir ama siz goremiyorsunuz. O sizin sevgi dilinizi konuşmadığı gibi siz de çok fazla beklentileriniz ve kendiniz odaklisiniz. Onu gozlemlenizi öneririm. Biraz kendi kafa yapinizdan çıkın kendi beklentilerinizi kenara bırakın ve nötr bir şekilde eşinizi gözlemleyin.Evet cok haklisiniz. Biz zaten herr acidan birbirimizden farkliyiz. Karakter, fikir yapisi, zevkler vs. Damak tatlari bile oyle farkli ki. Ben de temassiz yapamayan biriyim. Karsimda konustugum kisinin bile illa kolunu basini tutarim. Esim asla temasi seven birisi degil mesela. O da bana sevgisini heralde iceriden yasiyor. Cunku sizin esinizde olan seyler de yok onda. Neyi seviyorum canim ne istedi falan bunlarla ugrasmaz asla. Ekmegi bile ben arar soylerim alir misin diye. Asiri duz birisi ya. Bilmiyorum heralde o da kendi icinde yasiyor sevgisini. Zaten ben her ne kadar duygularimi genelde de fazlasiyla yasayan biriysem tepkilerimi abartili gisteren biriysem o da bir o kadar icinde yasar tepkisiz bi insan gibi resmen. Gercekten sizin mesajinizdan sonra farkli bir bakis acisiyla bakmaya basladim su anda..
1- Onaylayıcı Cümleler
2- Kaliteli Zaman
3- Hediye Alma / Verme
4- Hizmet Davranışları
5- Fiziksel Yakınlık
Hala bir şey yoksa gerçekten, o zaman bir sorun vardır demek.