eşim beni sevmiyor mu?

bu erkek cinsi böyle o zaman. tez zamanda erkekler marstan kadınlar venüsten kitabını okumak istiyorum. ne düşünüyo bu erkekler anlamam lazım kocamın aklında geçenleri genelleme olsa da

Tabi canim, b3nim gibi bir ask insanini son gunlerde surekli "keske evlenmeseydim"lere getirenler utansin.

yemek memek yok ona bu aksam bak yine kizdim

Tabi canim, b3nim gibi bir ask insanini son gunlerde surekli "keske evlenmeseydim"lere getirenler utansin.

yemek memek yok ona bu aksam bak yine kizdim
evet işte yaaa aynen böyle düşündürüyo ama sevgim hala öyle ağır basıyoki o gün tartıştıktan sonra o kadar keşke evlenmeseydim dedim ki arabanın anahtarını aldım burda hafta sonunu seni bekleyerek geçirende kabahat ben gidiyorum memlekete dedim.(memleket 1,5 saat uzaklıkta) git cüzdanımdan para al dedi sadece istemiyorum paranı deyip çıktım ama merdivenlerden iki adım inemeden pişman oldum geri döndüm ben dönünce o da geldi sarıldı falan sonra da arkadaşlarıyla olan olay oldu. orda da kızdığım beni anlamaya çalışmak yerine dalga geçmesi oldu zaten. ben üzgünüm o şarkı söylüyo gülüyo falan..

Bir erkeğin sevgisini belli etmesi için illa hediye alması gerekmiyor..
Nişanlıyken sözlüyken alınan hediyeler arada uzaklık oldugu için mesafe oldugu için olabilir..
Evlilik tamamen farklı bir şey..
Aynı yatağı aynı sofrayı paylaşıyorsunuz..
Sevgililer günü nedir yahu çok saçma bi gün :)
4 senelik evliyim hiç kutlamadım nişanlıyken küpe almıştı :)
Ama ben buna nişanlıyken yaptı elde edince yapmadı gözüyle bakmıyorum..
Emin olun öyle daha mutlu oluyor insan..

Romantik değildir belki eşiniz ..
Aile ortamı da önemli..
Yetiştirilme tarzı..
Anlattıklarınızdan ben eşinizin sizi sevdiğini anladım :)
Bir de başkalarıyla kıyaslamak çok yanlış..
Bu böyle yapmış bak gördün mü gibi laflar..
Oldugu gibi seveceksiniz değiştirmeye çalışmadan..
Sevgiden önce saygı gelir..
Hediye almaması sevgisizlik göstergesi değil..
Bunları düşünüp kendinizi eşinizi ve evliliğinizi yıpratmayın.

Bence sevmese daha farklı olurdu... Boşuna kendini de üzme adamıda üzme sinin bu yaptığın davranışlardan dolayı düzelipte sana hediye vs zannetme almayacak. Onun da inada bindirtme kendinden soğutma.....Birlikte nasıl mutlu oluyor isenizn öyle mutlu olun.....( Herkes okusun lütfen)Benim bi iş arkadaşım vardı kadının bariz ama bariz çok mutlu bir evlilği vardı. Biz aynı oda da çalışıyoruz onun kocası da üst katta . Birgün yemekten geldik onun masasında abartmıyor 2 liralık yada 3 liralık bir kolye.... Kadın dedi ki aaaa bak eşim masama hediye koymuş canım benim böye tatlıdır böyle anlayışıdır.... Yeminle söylüyorum bi arkadaşın kızı vardı 5 yaşlarında ben de içimden diyorum ki kesin o çocuk bıraktı yoksa koca adam eşine bu dandik kolyeyi alır mı? bide diyorum eşim bana bunu alsa bi de masama koysa kızarım yanii kızlar kolye cidden dandik. Ama kadındaki mutluluğu anlatamamm. Haaa burada durumları da iyi evi var arabası var. istese alasını alır yani. Sonra o kadın bana dedik bak dedi ben dedi bunun kötü bi kolye olduğunu biliyorum ama dedi biz böyle şeylerden de mutlu olmayı beceriyoruz. takmak istemiyorum ama eşim için yarın bi günlüğüne takıcam... Akıllı bi kadındı herkes onları dünyanın en mutlu çifti sanırdı ki öyledilerde zaten AMA nasıl dersen böyle işte.... kadın böyle mutlu oluyor ve kocasını da mutlu ediyor, çocukları da o ortamda büyüyor. Bu önce bana sonra mutlu olmak isteyen tüm kadınalara örnek olsun efendim. Gererek, kavgayla, dövüşle mutlu olunmaz.

evet ama geçen sene zaten bişey yapmadık biz de sevgililer gününü kutlasın demiyorum elbette günün saçmalığınında farkındayım zaten ben onu kırdığım için gönlünü alayım o gün de bahane olsun diye düşündüm başta. bana hediye aldım sana diye gelmese bi beklentim yoktu. ama hediye aldım sana diye kocaman bi yara bandına benzer şey çıkınca poşetten üzüldüm. ama evlilik yıldönümünü de kutlamadı. kutlamada da değil gözüm normal bi günde veya yaz tatili için veya hafta sonu hiç bi zaman benle yapmak istediği bişey yok. yani sanki yanımda olmaktan zevk almıyomuş gibi. evdeyken en geç 11 de uyur arkadaşlarıyla çıkınca gece 2-3 de geldiğini biliyorum

Iste bizim canimizi acitan onlarin umrunda bile olmuyo. Ben de cok seviyorum it gibi ama bir de gurur var ki keci gibi. Bak bir de gidicem diyip geri donmeler artmasin sonra hep zaten gidemez der dusmez ustune. Bikere biz d3 tartismistik gidicem annemin evine dedim git dedi aldim biletimi hazirladim bavulumu icten agladim ama distan burnumu kaldirdim inat ettim en son o gitme dedi.

Arkadaslarinin esleri kiskandirmak icin de yapmis olabilirler onlarin yaninda bozmadigin iyi olmus.
Ben arabada bak onlar oyle yapmis sen ne yaptin demek yerine bu bunu yapmis bu da bunu yapmis b3n de sarma sardigimizi soyledim gulduler dalga gectiler seninle falan derdim sirf cani yansin diye

Sana tek bir şey anlatıcam eminim kocana şükrediceksin o zaman , brnim yüz görümlüğüm karpuzdu ciddiyim ben martın son haftası evlendim , hayatta en sevdiğim şeyde karpuzdur .. Nikahtan sonra eve geldik , yatak odasına geçtik birde ne göriyim büyük bir paket ağır kaldıramadımda yere oturdum bir açtım içinden kocaman diyarbakır karpuzu kadar büyük bir karpuz kestik yedik .. Yanlız kıpkırmızı müthiş lezzetliydi , nerden bulduysa artık demek istediğim bu erkek milletinden hiç bir şey beklemeyeceksin anacım beklenti olunca sonu hüsran oluyor

bende 1,5 yıllık e vliyim öncesinde 7 yıl sevgiliydik neyse.. soruna gelince benim eşim doğum günü sevgililer günü vs. hep annemlerle ve ablamla ortak plan yapar.

ama birşey beklemesende olmuyor beklesende olmuyor. Eşin sıkılmış bi tatile gitmek uzaklaşmak iyi gelebilir.İş stresi borç vs varmı bilmiyorum bunlar kendini bile unutmasına neden olabilir.

canım düşünmüş karpuzu önceden odaya koymuş karpuz olmayaymış iyiymiş ama yine de düşünmesi yeter dedirtiyo benimkini görünce

senin yine karpuz ulen bana bişrley takılmadı.zaten gelinliği nikahtan hemen sonra çıkardım yemeğe gittik ailecek. aaaaa yüz görümlüğü demek vay vicdansızlar bana takan olmadı tüh be 1,5 yıl sonra aklıma getirdiniz böyle birşeyi.

sonra anaları neden oğlum benle ilgilenmez der.karısına öküz gibi davranan erkeğin ne olmasını bekliyorlar.annelik psikolojisine fazla gömülüp kendi oğullarının öküzlüklerini çok geç farkediyorlar maalesef.

zaten önemli olan hediyenin pahalılığı ya da ucuzluğu değil, sırf sevdiceğinden geldi diye sevinmektir... küçük şeylerden mutlu olmaktır... ay bu niye böyle şu niye öyle, niye böyle yaptın niye güldün ne demek istedin gibi olaylara girersek sonu gelmez...

Fazla beklenti mutsuzluk getiriyor daha cok yeni evlisin somra alisiliyor aslinda kabulleniliyor bende cok beklerdim aglardim ama onun umrundami hayir tabiki sonra neden hep ondan bekliyorim dedim veozel günlerde nen kutladim önce öyle mutlu olmaya basladim

2 tane kizim var neden sevgililer günunde hediye almadin baba diye sordular güldü sadece bende kizim evlilik yildönümüzü hatirlasa yeter dedim sakalastik kizlarine tembihledi artil onlar hatirlatacak

Erkekler bizim gibi duygusal degiller savunmalari seni muhtacmi ediuorum bir dedigin ikimi oluyor ickim kumarimmi var oluyor genelde

Tamamını okudum... Evet tebrik bekliyorum
Şaka şaka

Üzüntünü anlıyorum.. Peki sen ona sürpriz hediyeler alır mısın?
Aldığında mutlu olup mahcup olmaz mı?

Bir kaç kez üst üste kısa aralıklarla ona bir şeyler al.
Çok beğendim sana çok yakışacağını düşünüp aldım diyerek ver.

Bazı erkeklere örnek olarak öğretmen gerekiyor canım.

Cook benzerinden bitane de bizim.evde var

Dalgaci, naaromantik, hayati hafife alan , ben karşısında sinir küpü olmusken siritan tiiye alan. Hatta romantikligi sadece yatak odasindan ibaret sayan....

Nys zamanla sen yapa yapa utanir da yapar inşallah

evet cnm aynen ben seni aldatıyo muyum senle ilgilenmeyip kumara mı veriyom kendimi içki mi içiom falan savunmalar da aynı ozaman

Daha uzun anlatilamazdi heralde biraksak aldigin nefesi bile yazacaktin
haklısın cnm ben de olsam erinirdim ama dediğim gibi memlekette değilim arkadaşlarım hep başka şehirlerde ve sabah kimse müsait değildi çok içimi dökesim vardı. bi taraftan da ayrıntılar benm hediye beklemediğim ve o saçma güne önem vermediğimi anlatması açısından önemliydi. çok tşk ederim vakit ayırdığınız için hepinize iananın çok iyi geldi

canım gerçekten senin fikrine bayıldım. sonuçta ben eşimi çok seviyorum evliliği yoluna koymak istiyorum. romantizmden vazgeçemiyosam ondan beklemeden kendim yapayım. günü saati önemli değil. evet ben de şehir dışına falan iş gereği çıkmam icap ettiğinde kiii bu senede anca bi iki sefer oluyo hediye alırım ama onun dışında bende bişey yapmıyorum. eeee eşim ailesinden de görmemiş. belli ki çıkıyoken görev gibi düşünmüş arkadaşların dediği gibi tavlama amaçlı kendini zorlamış. kadın ruhu ilgi bekliyo ama söyleyerek yaptıramayacağım kesin. en iyisi ondan beklediğim şeyleri içimden geldiği zamanlarda ben ona yapayım. hem o mutlu olur hem de benim de böyle şeylerle mutlu olacağımı anlar ve belki ilerde yapar. ama ben yine de beklemeyim bunu ondan bunu gerçekten yapıcam çok saol fikir için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…