eşim beni sevmiyor mu?

xpreiaZ

(Eski nick: Xpreia Z )
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
12.535
23.229
meraba arkadaşlar baya uzun anlattım çok da keserek anlatmama ramen ama umarım sıkılmadan okur bi fikir verirsiniz.
eşimle biz yine bozuştuk ya2 gün iyiyse 1 gün kötüyüz. olay sevgililer günü vesilesiyle oldu. eşim ince bi insan değil özellikle evlendikten sonra ama sevgisini de hiç gösteremiyo.ona karşı aşırı bi güvensizliğim var ve çok saçma şeyler yaptım bu yüzden. güvensizliğimin bu kadar aşırı olmasını da en son sevgisini göremediğime bağladım ben. yani hiç aşık değil bana.bi dönem ben ondan beklentilerimi sıfırlamayı denedim bişeyler bekledikçe mutsuz oluyorum dye aramız düzeldil. ama sevgili gibi karı koca gibi değil sanki 2 ev arkadaşı gibi oluyoruz o zamanda. sevgililer gününden önce reklamlarda falan sevgililer günüyle ilgili bişeyler çıkınca sormuştum gülerek sevgililer günü için planın var mı diye. yoooo dedi o da gülerek şakalaştık falan. sonra ben güvensizliğimden dolayı onun özelini fazlaca kurcaladım yanlış anlaşılmalarda işin içine girdi tartıştık(bu konuda ben haksızım özetle) barıştık ama ben çok üzdüm onu gönlünü alayım diye düşündüm sev. günün.evde güzl bi yemek hazırlayıp mumlar falan bi de işte elbisemi giyerim romantik bi akşam olur dedim.mum alacaktım o da benle geldi çarşıya. ben de "sana süpriz yapacaktım aslında ama neyse gel birlikte alalım o zaman" dedim mumları birlikte seçtik falan yani bişeyler yapıcağımı öğrenmiş oldu.o akşam da7 de gelicem demişti.işi erken bitmiş 3 de geldi. ben daha sarmayı sarıyodum üstümde önlük eşofman falan. "ayyy süpriz iyice bozuldu erken mi geldin" falan dedim. evet dedi "ama bak sana sevgililer günü hediyesi aldım" dedi bi poşet uzattı şok oldum beklentilerimi sıfıra indirmemden ötürü. yokkk canım şakadır bu almamışsındır dedim o hala gülüyo. poşeti bi açtım ki bu çocuk olayı için yakıyı duymuştum al demiştim ona taa bikaç ay önce yakı çıktı poşetten! hııı şaşırmadım dedim senden hediye beklemiyodum zaten ama benim beklentim yokken beni beklentiye sokup sonra da üzüyosun dedim. şaka yaptım dedi. şaka yapıyosan arada bir de gerçeğini yap da şakasına da gülelim dedim sonrada "neyse hadi o zaman birlikte hazırlayalım gel yanımda otur" dedim mutfağa çağırdım. 10-15 dk durdu sarmayı bile denedi sonra ben yorgunum dedi yatmaya gitti yarım saat.hem hiç düşünmemesi o günü benim hazırlık yaptığımı bile bile hemde yanımda durmak istememesi üzdü beni. kalktığında biraz yüzüm asıktı geldi sarıldı "belki de hediye almışımdır ama çam sakızı çoban armağanı bişeydir" dedi. ben yine heveslendim. çabuk çabuk etrafı toplamaya başladım. işte misafirlik ne varsa çıkardım çeyizdeki yemek örtüleri runnerlar peçeteler süsler mumlar acele acele hazırlıyorum. o da döndü ben dükkanda bırakmıştım hediyeyi ordan alayım da geleyim sen hazırlarken dedi. hediye falan almamış yani dükkandan alıcam diye gidip alıcak biyerden. almamasını geçtim zaten beklemiyodum 2 kere daha beklentiye soktu beni ve hayal kırıklığı.
düğün günü de aynısını yapmıştı. düğünden önce bana erkek ne takar geline dedi ben de evlilik düşüncesi hiç yoktu hiç heveslenmemiştim yani onla tanışana kadar öyle düğünlere falan gitmek eziyet gelirdi hiç de adeti geleneği bilmezdim "bilmiyorum kii damat geline takı mı takıyomuş?" demiştim o da "ben o düğünün damadıysam elbet bişey takarım" dedi. düğünde hiç bişey takmadı. gecesinde takacak heralde diye bekledim gecesinde de duvağa takılan bi milyon tokayı o çıkaramaz diye ben çıkardım sonra aklıma geldi bi anda "ayy dur duvağı niye açtım ben" dedim gülerek aldım duvağı kafama örttüm. noldu ki dedi. duvağı sen açcan dedim. geldi direk açmaya çalıştı. sonra ben tutunca da "aaaa unutmuşum ben ya" dedi. bakın yeminle yoktu beklentim bana bişey alsın taksın diye ama o cümleden sonra kim olsa beklemez mi?
neyse sevgililer gününe döneyim devam ettik hazırlıklara oturduk şık şık yemeklerimizi yedik sohbet ettik çok güzel geçti. sohbet esnasında da ben görmedim ailemden hiç böyle kutlamalar zamanla öğrenicem falan dedi gerçekten de ailesi bi kere bile doğum gününü bile kutlamamış. ne onun ne aileden birinin.o akşam aklıma yattı ambiyansında etkisiyle ama sonra düşündm ki bu adam biz çıkarken her gün elinde güllerle gelirdi. sevgililer gününde daha 10 günlük sevgliydik okuduğu şehirden kargoyla hediye kolye göndermişti. ayda bi çiçek yolluyodu eve sözlendiğimizde. her gelişinde elinde mutlaka bi hediye oluyodu ayakkabı flan. yani bilmiyorum demesi tamamen yalan. ama içinden gelmiyo niye gelmiyo
dün de arkadaşlara gittik akşam kadınlar ayrı oturduk erkekler ayrı ev küçük olduğu için işte sohbet sevgililer gününe gelince eşlerinin yaptığı şeyleri gösterdiler. işte herkes ufak tefek düşünmüş bişey hazırlamış balondu çiçekti çikolataydı. ben de orda gülerek biz birlikte yaprak sardık daha ne olsun falan dedim. eve dönüş yolunda eşime dedim ki bak arkadaşlarının hepsi sevgililer gününde neler yapmış. ne yapmış dedi söyledim. dalga geçmeye başladı boşversene yaa balon ne hem içlerinde en mutlu aile biziz falan. ne alakası var dedim düşünen insan sevmeyen insan mı? annesi de sözde nişanda ve hatta nikahta elleri bomboş gelmişti ve "severek evlendiniz zaten" demişti. aileden gelen bi algı mı bu anlamıyorum eşimin ne düşündüğünü. yani sevmeyen insana mı hediye alınır şımartılır?
sonra o beni dinlememeye başladı kendi kendine ben konuşurken şarkı falan söylemeye başladı gülüyo bi taraftanda iyice tepem attı tamam ya konuşma artık yatıyorum dedim. o bişey dedi ben dedim derken yine gece 3 e kadar tartıştık ben ağladım dünya kadar. en son ben yanına gittim seviyorum seni ne yaparsan yap şu anda sensiz olmak daha kötü geliyo. ailemin yanına haftasonluğuna bile seni bırakıp gidesim gelmiyo falan dedim. öyle zaten uykusuzluktan bitmiş olduğumuz için yattık uyuduk.
sabah da işe geldim ama işte yüzüm gülmüyo sabahtan beri.eşimi çok seviyorum ama her anlamda evliliği hiç böyle hayal etmemiştim. seven insan karşısındakini mutlu etmek istemez mi? hiç mi içinden gelmez bişey görüp bu karıma yakışır alayım demek, yada karımla şuraları gezelim görelim demek, yada şu filmi ben çok sevmiştim karım da izlesin bakalım sevecek mi demek? her gün işe gidip gelip yemek yiyip yatsak o çok mutlu. ama ben değilim eşimin hiç içinden geçmemesi sevgisizliğinden mi yoksa sizin eşler de mi böyle inceliklerden uzaklaştı evlendikten sonra? bu arada 1,5 yıldır evliyiz evlendiğimizden hatta düğünden beri böyle

himm oncelikle cook gereksiz uzun anlatmissin kardesim, insanlar okumayacak. ben sabrettim okudum. Bircok ailenin basina geliyor, erkekler elde edene kadar simartiyorlar bayanlari, sonra nasil olsa onunsun.
evet, haklisin seven insane daha cok dusunmeleri gerekiyor ama bnce buna bu kadar takilma. Esin seviyordur seni bence.

hediyeler almak, evet sevgiyi gosterir, ama almamak sevgisizligi gostermez.
canım valla neresini keseyim bilemedim çok uzun oldu evet ama meselnin sadece hediye almak olmadığını anlatmak için özellikle kesmek istemedim. yine de öyle anlaşılmış. aldım deyip almaması, elbet alırım deyip almaması ve alanlara sevmiyolar gözüyle mi bakması nedir işte. yada benle ilgili hiç bi hayalinin olmaması. birlikte yapmak istediği hiçbişeyin olmaması.

Ah canım sana özel değil inan. Çoğu erkek böyle malesef. Zaten farklılıklar da burada başlıyor. Biz ince düşünüyoruz ve aynı şeyi onlardan da belkiyoruz ama olmuyor işte. Düşünemiyorlar. Dile getirdiğinde ise şaşırıyorlar çünkü bunların problem olacağını bilmiyorlar.

Sözlüyken, sevgiliyken arada özlem oluyor ama evlenince iş değişiyor malesef. Bı sevgililer günü biz evliyiz kutlamaya gerek yok diyen milyon tane adam vardır.

Hediye almıyor diye sevmediğini düşünmen çok yanlış,
karakteri budur sevmiyordur belkide alışkın değildir.
he ama diyosun ki bekarken yapıyodu ozamanlar sonuçta kendini beğendirme çabası vardı şimdi yokki sen zaten onun karısısın.
Heee bu arada erkeklerin çiçek hediye almasına karşı değilim alsalar ahngi kadın sevinmez ama yapmıyolarsada bu sevmediğinin göstergesi değildir diyorum.

işte bende sev. gününde her erk böyledir heralde dedim ama gittiğimiz arkadaşlarla 4 evli çift daha vardı ve hepsi bişi yapmış. yapmamasını da geçtim yaptım diye yalan söyledi belki almışımdır dedi kafasından evden bi bahaneyle çıkar hemen alırım hediyelik bişi konu kapanır diye geçmiş resmen. ben beklemiyoken o soktu beklentiye her zamanki gibi

evet canım ama diyorum ya hergün işe git gel yat kalk yapsak o hayatından çok mutlu. ben evlendiğim için memlektimden ayrıldım, burda bi eşim var ondan da ilgi görmeyince boşuna yaşıyomuşum gibi geliyo. işiyle ilgili bişey olunca gözleri parlıyo ama benle tatile gitmek bile ona o zevki vermio. sadece ben istiyorum diye yapılan bi eylem sanki..

Emin o canım bizimkilerde böyle en azından benimki de .
Evlendiğimizden beri bana 1 tane ne bir çicek almışlığı var ne de bir ince düşünülmüş gün geçirdim .
Bazen ben de özeniyorum ki benim eşim, evlenmeden önce sürekli süpriz yapan bir adamdı .

ya ama bak soyle dusun, bise almadigi halde aldim diye yalan soylemis ya, yani almadigindan dolayi pisman olmus, utanmis sikilmis filan. gitmis cam sakizi coban armagani bise almis.
sen bana niye almadin sunu bunu filan diye degilde, sevginle hissettr. zamanla sana deger verdigini gostermeyi de ogrenir

ben aileden de işte hep ilgi gördüm her doğumgünümde kutlarlardı okuyoken kalkıp okuduğum şehire gelirlerdi annemle babam 30küsür yıllık evli sevgililer gününde yemeğe çıktılar yine de. evlilik yıldönümleri falan hep kutlanır. şimdi onlar bu kadar yapıoken ve çevremdeki diğer insanlar eşimde hiç bi konuda heves olmamasını görünce sevmiyo beni heralde diye düşünmeden edemiyorum. sevmese niye evlensin diye ikna etmeye çalışıyorum kendimi ama.... beni sevmediğine öyle inanmışım her an tetikte bekliyorum resmen bi yerden başka bi kadın çıkarsa diye

Cok gereksiz fert bunlar.
Bizde iki yillik evliyiz.sevgiliyken sevgililer gununde biton hazirlik yapardin.esim sordu aman salla bisey istemiyorum dedim.
Benim icin ikimize ait ozel gunler onemli dedim.oda eve gelirken yemek ve cig kofte yaptirmis gelmis.
Miss gibi gulduk eglendik.ne masa hazirladim ne mum.
Cunku ders calisiyorum.kpss ye hazirlaniyorum.
Salla gitsin.onemli olan birlikte gulebilmek..sarki soyleyebilmek..film izleyebilmek..
Esim hergunumude bunlari yapiyor.sevgililer gununde yapsa ne yapmasa ne.ben sevgisinden eminsem sorun yok.
Cok buyutmeyin gozunuzde.
Esiniz sizi seviyor fakat evlendikten sonra benim gibi onemsememis hepsi bu.
Bende esime bisey hazirlamadim.cok yogundum.onu onu cok seviyorum tabikide.
Lutfen bu kadar takmayin.

yok canım almadı , almadığını anlayınca gitme gerek yok artık almamışsın işte dedim o da gitmedi.

E dışarı çıkıp gelince ne dedi? Uyduruk bir şey mi almış yoksa yine eli boş mu geldi? Orayı anlamadım.

canım birlikte ne film izleriz ben açıp koymasam kii artık yapmıyorum çünkü filmin ortasında uyumuş oluyo ben de sinir olduğum için tekken izliyorum.ne de başka bi aktivite.. inanın hediye peşinde değilim kadın olarak anlarsınız zaten hediyenin sadece gösterdiği anlam önemli. benle birlikte yapmayı hayal ettiği tek şey çocuk. başka hiç bi hayali yok büyük şeyler değil küçük de yok. bi akşam da gel beraber bi tur atalım dışarda demez. eve geldiğinde direk tv yi açar. işinden falan bahsetmez. ama dışarıya karşı aşırı sıcak ve neşeli.

E dışarı çıkıp gelince ne dedi? Uyduruk bir şey mi almış yoksa yine eli boş mu geldi? Orayı anlamadım.
canım dükkanda bırakmışım alıp geleyim dedi almadığını anlayınca gitme dedim almamışsın işte dedim o da evet almadım dedi ve gitmedi. hediyo yok yani

canım dükkanda bırakmışım alıp geleyim dedi almadığını anlayınca gitme dedim almamışsın işte dedim o da evet almadım dedi ve gitmedi. hediyo yok yani
Anladım canım. Haklısın kırılmakta ne diyim. Almadın bari heveslendirme

Anladım canım. Haklısın kırılmakta ne diyim. Almadın bari heveslendirme
evet canım işte evlendiğimizden beri böyle ufacık tefecik şeylerle aramız bozuluyor bozulmasını da istemiyorum gerçekten çok seviyorum eşimi. ama elimde değil hevesim kırılınca yüzüm düşüyor neşem kaçıyor. sonra gönlümü alıyor bir hafta sonra yine benzer birşey. onun ailesinde hiç böyle şeyler görmediğini biliyorum onu anlamaya da çalışıyorum. beklemiyim diyorum ama zorla beklentiye sokuyor hoppp dön başa oluyoruz yine

Sukret ki o gunun sevgililer gunu oldugunu hatirlamis.
Benimki oyle odun ki ben bile unutmusum
bu erkek cinsi böyle o zaman. tez zamanda erkekler marstan kadınlar venüsten kitabını okumak istiyorum. ne düşünüyo bu erkekler anlamam lazım kocamın aklında geçenleri genelleme olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…