• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyo galıba

düşük yapma, çocuk yapıp yapmamayı 'kadınlık' olarak bağdaştıran bu zihniyet. Dahası hiçbirşey söylemek istemiyorum...

Sinirlenince tokat atıyor ama seviyorsun?nasıl oluyor o?düşük yapıyorsun seni bırakıp gidiyor! Annene bile gitmeye korkuyorsun .ben kolay kolay kimseye boşan demem ama bu hanzoyla evli kalma.

Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
sen neyin kafasını yaşıyorsun cidden soruyorm bu kadar mı değersiz göüryorsun kendini? kadın olmak senin gözünde cocuk dogurmak mı ? keşke böyle kafasız insanlara evlenmeden önce veya cocuk yapmadan önce IQ testine soksalar. üzgünüm ama iyi ki de olmamış cocugunuz siz bu kadar kendiniz değersiz görüyorsanız cocugunuza da aşılayacagınız başka birşey olmayacak sizin gibi kadınlıgı evlnemek anne olmak sanarak yetişmesindense olmaması daha iyi. ayrıca sevmiyo galiba yazmışsın ayne sana çok aşık o kadar aşık ki tokat atarak sana hakaret atarak sevgisini gösteriyor. allah sana cocuk değil akıl fikir versin öncelikle

Sinirlenince tokat atıyor ama seviyorsun?nasıl oluyor o?düşük yapıyorsun seni bırakıp gidiyor! Annene bile gitmeye korkuyorsun .ben kolay kolay kimseye boşan demem ama bu hanzoyla evli kalma.
ya onu sevmesini geç bir de eşinin onu sevip sevmedigini de anlamamış galiba diye eklemiş. yazık...

Hiç bir şey için yorum yapmayacağım sizin için Allah yardımcınız olsun . Sadece hamile kalmayı , düşük yapmayı , çocuk Sahibi olmayı kendinden bilen o imansız eşinize iki çift lafım var. Acaba sizi hamile bırakan o imansiz eşiniz mi yoksa Allah mı ? O kadar beyinsiz ki eşiniz siz ağrılar acılar içinde düşük yaparken o imansız herif sizi bırakıp köye gidiyor ve sizi kadın olmamak ile suçluyor.

Sen sen ol sakın çocuk yapma. Senin çektiğini doğuracağın evladın da çekecek. Yapma sakım yapma. Aklını başına al. Anan üzülmüş baban üzülmüş hepsini salla. Sen üzülünce kimse mutluluktan gebermiyor emin ol. O imansız eşinle de muhatap olma. Al çantanı boşan bu davardan. Davara hakaret olacak ama sinirden diyecek bir şey bulamıyorum. Bende doğuluyum buralarda ne kadar zor hepsini biliyorum. Ama inan ne anne için değer ne de baba için. Hele şiddet varsa. Onun o elleri kopsun da yanına düşsün inşallah.

Allah yardımcın olsun. Annenin babanın yanına git. Kabul etmiyorlar mi devlete git hemen.

Konuşamıyorsunuz, dayak var, ilgisizlik var.
Bu evlilik denilen kurum hastalıkta sağlıkta idi hani!
Bu adamı mı baba edeceksiniz, bu adamla mı sevişip gönül eğlendireceksiniz?

Kocasıyla barışmıştır kesin. Üyelik iptali de yapılmış. Bu de burada akıl verelim diye kendimizi paraliyoruz. Bari giderken konuyu da kapattirsaydi 🙄

Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
Bana biraz kurgu gibi geldi yazdıklarınız… umarım kurgudur.

2 yıldır duzelır dıye sabrettim aıle oluruz mutlu oluruz dıye ama son yasadıgımdan sonra bu ınsan hıc bıseye degmez dıyorum ıkı gundur ayrılmak ıstedıgımı ona nasıl söyleyeceğimi dusunuyorum cok korkuyorum sınırlenıp bana vurur sa dıye kendımı cesqretlendırme calısıyorum sevgi gercekten ınsanın gozunu kor edıyo eskıden ne bu kadar korkak nede bazı seylere boyun egerdım ınsan bazı seylerı yasamadan anlamıyo en buyuk pısmanlıgım bu kendıme cok uzuluyorum sadece bunların basıma nasıl geldıgıni hazmedemiyorum hala
Eger boşanmayı gerçekten istiyorsan onunla konuşmana gerek yok.. Şu bir gerçek ki bu şekilde olan bir evlilikte boşanmak istiyorum demek aslında bir tehdit ve karşı tarafın bu tehdit ile akıllanmasını umut etmektir. Bunu sen kendine itiraf edemiyorsun. Boşanmak isteyen kişi kimseye söylemez bir avukata gider yolunu yordamını öğrenir ve boşanma davası açar.

Böyle biri için”eşimi cok seviyorum”diyebilmek.Vuran ,aşağılayan,değer vermeyen birini nasıl cok sevebilirsin ki?Bazı insanlar yasadıklarını hakediyor galiba..(eşle ilgili)

Kocandan önce kendini sevmelisin. Kendine saygı duymalısın. Yoksa o adam tepende daha çok tepinir.

Back