Ağır lafa göre değişir ama fiziki şiddet kabul edilemez.Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim beni sevmiyo galıba
- Konu Sahibi Cennet5w
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- acı dert ortağı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.091
- 158
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Allah sabır versin.Zor durum halden anlamayan biri ile evlenmissiniz.Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
Çünkü eşini çok seviyormusGeçmiş olsun. Neden boşanmıyorsunuz?
Seni de hak etmiyor , böyle yuvayıda. Şuan yaşadığın herşey de bir hâyır var. Kendini suçlama. Böyle adam ile de zamanını harcama . Sen bir tanesin. Git boşan. Biliyorum yazması kolay ama, değiyor mu böyle adamlar için üzülmek? Evlenince maalesef değişiyor herkes. Ya annesi kıymetleniyor ya da fazla sevgiden şımarıp ne yapacağını bilemeyip sapıtıyorlarMerhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
- 16 Haziran 2020
- 4.448
- 9.933
- 108
- 28
Öncelikle şöyle boş bir varlığı sevmeyi bırakın daha sonra böylesine biri için de kadın veya anne olmayın lütfen. Kendiniz için en azındanMerhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.972
- 498
Siz çocuğunuz olsa da olmasa da, çocuğunuzu kaybetseniz de, doğursanız da doğurmasanız da kadınsınız; ne demek bir bebeği içimde büyütemedim? Kaybınız için üzgünüm, aması maması yok bu adam sizi sevmiyor, her şerde bir hayır vardır derler; size böyle davranan, size şiddet uygulayan bir adamı baba mı yapacaktınız? Boşanmak için şartları zorlayın derim.
Son düzenleme:
Ya bu muhabbet şaka mı kadın olamadın bebeği içinde büyümetin nasıl bir kafa yapısı nerenin ayısı bu herif ,bak güzel insan bir ayının insiyatifinde değil senin kadınlığın iyiliğin güzelliğin varlığın , kalbini bir hiç için acitmaya değmez ama canından bir parça verirsen o mağara kackinina işte o zaman canın gerçekten acır sana eş olamamış baba olabilirmi sence mumkunmu !Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Öncelikle bu şeyi seviyorum demeyi bırakın. Korunmaya başlayın, ayrılmayı düşünüyorsanız kenarda birikim yapın, iş bulup çalışmanız daha iyi olur tabii. Karşısında sinip ağlayıp sizlanmayin, yalvarmayın köye mi cehenneme mi nereye silkinip gidiyorsa gitsin sormayın kurcalamayin. Evde yok sayıp günlük zorunluluk hali için konuşmak kâfi. Her şeyden önce güçlü durun, neşelenin. Bir odaya kapanıp ağlamanız onun ancak egosunu okşar. En temizi yok saymak, görmezden gelmek. Anneniz üzülecek diye bu mahlukatı çekmek zorunda değilsiniz. Ne yapalım anneler illaki bir şeye üzülür yapacak bir şey yok. Ama öncelikli olan kendinizi toplamanız. Kocanizla var olmadınız, o olmadan da bir bireysiniz. Sizi değerli hissettirmiyor, şiddetin her türlüsünü gösteriyorsa hayatınızda yeri olmasın. Yani çok saçma elin sidikli oğlu sizi itip kaksin dünyanızı dar etsin diye mi doğurdu anneniz sizi? Dünyaya bir kere geliyoruz. Hiçbir şey bu acıları çekmeye değmez. Hele bir de çocuğunuz yoksa hiç değmez.
- 24 Temmuz 2022
- 632
- 1.573
- 28
Bu çaresizlik niye ? Aileniz nerde sizin .Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
Çok üzüldüm yazdıklarınıza . Bakın her şeyde bi hayır vardır . Belki de bebeğinizin olmaması daha hayırlı sizin için . Baksanıza sinirlenince size Tokat altmışlığı olan adam çocuğunuz olsa ona da sinirlenince Tokat atmayacak mı ?
O adamdan çocuk sahibi olmak için çokta zorlamayın hatta hayat şartlarınızı bilmiyorum ama boşanın . Baba abi anne yok mu destek çıkacak birileri .
- 19 Ocak 2023
- 44
- 2
- 1
- 26
Yarın donecem ailemin yanına dedıgınız gıbı hıc bıseye degmez buSeni de hak etmiyor , böyle yuvayıda. Şuan yaşadığın herşey de bir hâyır var. Kendini suçlama. Böyle adam ile de zamanını harcama . Sen bir tanesin. Git boşan. Biliyorum yazması kolay ama, değiyor mu böyle adamlar için üzülmek? Evlenince maalesef değişiyor herkes. Ya annesi kıymetleniyor ya da fazla sevgiden şımarıp ne yapacağını bilemeyip sapıtıyorlar
- 19 Ocak 2023
- 44
- 2
- 1
- 26
Normal de cok neselı bı ınsanım hep guler ve konusmayı asırı derece de severim bebegımı dusurdukten sonra cok yıprandım uzerıne bunun boyle yapması daha da yıktı beni uzun yıllardır beraberiz 7 yıl oldu onceden boyle degıldı cok severdi benı evlendikten sonra cok degıstıÖncelikle bu şeyi seviyorum demeyi bırakın. Korunmaya başlayın, ayrılmayı düşünüyorsanız kenarda birikim yapın, iş bulup çalışmanız daha iyi olur tabii. Karşısında sinip ağlayıp sizlanmayin, yalvarmayın köye mi cehenneme mi nereye silkinip gidiyorsa gitsin sormayın kurcalamayin. Evde yok sayıp günlük zorunluluk hali için konuşmak kâfi. Her şeyden önce güçlü durun, neşelenin. Bir odaya kapanıp ağlamanız onun ancak egosunu okşar. En temizi yok saymak, görmezden gelmek. Anneniz üzülecek diye bu mahlukatı çekmek zorunda değilsiniz. Ne yapalım anneler illaki bir şeye üzülür yapacak bir şey yok. Ama öncelikli olan kendinizi toplamanız. Kocanizla var olmadınız, o olmadan da bir bireysiniz. Sizi değerli hissettirmiyor, şiddetin her türlüsünü gösteriyorsa hayatınızda yeri olmasın. Yani çok saçma elin sidikli oğlu sizi itip kaksin dünyanızı dar etsin diye mi doğurdu anneniz sizi? Dünyaya bir kere geliyoruz. Hiçbir şey bu acıları çekmeye değmez. Hele bir de çocuğunuz yoksa hiç değmez.
- 5 Aralık 2022
- 2.021
- 3.190
- 63
Allah bildiği gibi yapsın onları düşük yapmak senin suçun deyil o da adam değilmiş ben düşük yapsam kocam yemeden içmeden kesilir boşa bu adamı bundan baba olmaz sen esir değilsin korkma ailen hayatta değilmi boşa kurtul bundan çocuk yapmaMerhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
- 19 Ocak 2023
- 44
- 2
- 1
- 26
C
Var elbette son raddeye gelmeden onlara bısey soylemek ıstemedım bu zamana kadarBu çaresizlik niye ? Aileniz nerde sizin .
Çok üzüldüm yazdıklarınıza . Bakın her şeyde bi hayır vardır . Belki de bebeğinizin olmaması daha hayırlı sizin için . Baksanıza sinirlenince size Tokat altmışlığı olan adam çocuğunuz olsa ona da sinirlenince Tokat atmayacak mı ?
O adamdan çocuk sahibi olmak için çokta zorlamayın hatta hayat şartlarınızı bilmiyorum ama boşanın . Baba abi anne yok mu destek çıkacak birileri .
Hayır öyle kendinize kızmayın, niye suçluyorsunuz tabiki sizin suçunuz değil bu zor durumda eşinizi yanında istiyorsunuz ,gayette haklısınız köye gitmemesini istemekteMerhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.367
- 333
Kadın olmakla bebek doğurmanın bağlantısı ne? Ben evli bile değilim, kadın değil miyim? Size fiziksel ve duygusal şiddet uyguluyor. Canım ailen sana 1 gün surat asar 2 gün surat asar sonunda boşandığını-boşanacağını kabul eder. Zaten en başta evlenmen hataymış bu adamla, nişanlılık sürecinde de sorunlar yaşamışsınız. Boşan ve yeni bir başlangıç yap.
Sen önemlisin, sen kıymetlisin
Sen önemlisin, sen kıymetlisin
- 5 Aralık 2022
- 2.021
- 3.190
- 63
Sevdiyi için deyil bence korktuğu içinÇünkü eşini çok seviyormus