• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyo galıba

Kusura bakma da çocuğu olmayan kadın olamıyor mu bazen nasıl konuştuğunuzun farkında olmuyorsunuz.
Adam tokat atıyor sen sevmiyor mu diyorsun
Sevmiyor kendine gel
Burada da bir sürü çocuğu olamayan insan var lütfen üslubunu değiştirip özür dilemelisin!

Bu sizi incetmesin ama bence gebe kalmadığınız için yatın kalkın dua edin. Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz gerçek yüzlerini görnüşsünüz. Bence bir dk durmadan nasıl boşanırım bunu düşünün ve siz siz olun çoluk çocuk yapmayın bu adamdan

Yarın donecem ailemin yanına dedıgınız gıbı hıc bıseye degmez bu
Boşa bunu muhtemelen korktuğunu biliyor onu bırakmayacağını düşünüyor dik dur korkma korkarsan daha çok üstüne gelir kocan deyil kim olursa olsun korkma boşa bunu çalış kendi ayaklarının üzerinde dur

Oyle laflar etti kı yazamıyorum.
esımden korkuyorum
aha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var.
en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın.

Tüm bu yazdıklarınıza bakıyorum ve sonra da aşağıda alıntıladığım cümlenize bakıyorum.

Esimi cok seviyorum

Eşinizi sevdiğinizden emin misiniz? Bir insanın başkasını sevebilmesi için önce kendini sevmesi lazım bence. Kendini seven ve kendine değer veren bir kadın ise kendine hakaret edilmesine, dayak atılmasına vs izin vermez. Kaybınız için çok üzgünüm ancak herşeyde bir hayr vardır derler. Eşiniz gibi bir adamın küçücük bir bebeğin babası olması fikri bile kan dondurucu.
Size boşan derdim ancak bir işe yaramayacak. Ancak lütfen kendinize değer vermeyi öğrenin. Öğrenin ki yaşadığınız hayattan ve gördüğünüz muameleden çok daha fazlasına layık olduğunuzu anlayın. Bu arada bundan sonraki süreçte çok dikkatli bir şekilde korunmanızı tavsiye ederim. Çocukla boşanmanın zorluğunu geçtim, boşanmayacaksanız bile yaşadığınız cehenneme masum bir bebeği ortak etmemiş olursunuz. Çünkü "eşimi çok seviyorum" cümlesi ile meşrulaştırdığınız bu cehenneme katlanmanız sizin tercihiniz. Bir bebeğin tercih yapma şansı bile olmuyor.

Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
Size tokat atan adamdan çocuk yaparsanız hasta olun da bu muameleyi gorürsunuz tabiki. Ne bekliyordunuzki. bir de sevmiyor galiba demissiniz. Sevmedigini daha nasil anlatsin adam. Esiniz insan degil..cocuk da yapmayin cok bencilce. Boyle adam baba yapilir mı yazik degil mi kucücük çocuğa

Bebeği içinizde büyüten siz değilsiniz. Allah sistemi ayarlamış o büyütüyor. Dolayısıyla bu sizin elinizde olan bir şey değil. Ama sizin elinizde olan bir şey var: bu ortama bebek doğurup ona cehennem gibi bir hayat sunmamak. İşte annelik budur. Anneler yavrularıni korur, siz olmayan yuvaya, yuvasız bebek istiyorsunuz. Üzüntüden sağlıklı düşünemiyorsunuz galiba.
Bu tür zihniyetteki adam değişmez, size değer vermez, siz oturup ağlarken yıllar geçer, yaslanirsiniz.
Bir meslek sahibi olmaya bakın, hayatınız değişir. Tabii kocanız da değişir. O zaman da siz onu begenmezsiniz

Başka kadınlarla kıyaslamaya başladığına göre aldatmaya da başlar yakında. Siz önce kendi değerinizi bilin. Kadın olmak anne olmaktan ibaret değil. Hiç anne olamasanız bile herhalinizle kadın olarak değerlisiniz. Sevgiyi merhameti şefkati Allah doğuştan veriyor zaten kadınlara. O yüzden kadınlar erkeklerden bence çok daha üstün.. neyse bu başka mevzu
Demem o ki kendinizi o hödüğe layık görmeyin. Çocuk yokken hemen kurtulun. Sevginizi de heba etmeyin bu adama.Size gerçekten değer veren insanları sevin.Gün olur inşallah sizi el üstüne tutacak bir insanla hayatınızı birleştirirsiniz. Size tokat atan adama ömrünüzü harcamayın. Kaderinizi kendiniz çizin

Beneğine değil de eşine üzülüyorsun gibi geldi. Takıntılı bağlanma gibi biraz tehlikeli. Kendini geri çek derim . O yokmuş gbi davran ilgi bekleme, ilgi gösterme o lafları iade etmezsen daha da ezer. Başkalarını öven adamın gözü başkalarındadır bu arada hiç şaşmaz. Ha bir de hamilelik öyle zor bir şey ki hele riskli gebelikse, kusmalarınız varsa iş yapmamanız, sürekli yatmanız, yediğinizin önüne gelmesi gerekiyor bu adam hamile kalsanız hiçbir şeyinizi çekmez. O kadar zor bir süreç ki kaldıramazsınız bakın net söylüyorum

Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
Bebeği nasıl aldılar ki. Dış gebelik ağır bişey. Size hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan birini nasıl hala seviyorsunuz.

Böyle bir insan sevgiyi hakediyor mu tekrar düşünün …
Zor zamanınızda yanınızda olmayacaksa, size şiddet gösterecekse bu Adam NEDEN eşiniz?

Kadın olmak hamile kalabilmekle mi oluyor, bu cehaletle bu adamın yaptıklarına katlanıyorsunuz zaten ...

Önce lütfen kendinizi suçlamayı bırakın. Hislerinizi söylemeniz lazım yoksa erkekler sizin gibi düşünüp empati yapamıyor. Hoş anlayacağından emin değilim ama, eşinize;
Benim için de sancılı bir süreçti bebeğimizi kaybetmek. Bu süreçte yanımda ol bana destek ol istedim. Neden suçluymuşum gibi hissettiriyor beni cezalandırıyorsun deyin. Derdinizi anlatın sonra sessiz kalıyorsanız kalın. Konuşmadan pısıp kalmakla onun bencil tarafını besliyorsunuz kendini haklı görüyor.
Ama asıl üzüldüğüm kısım neden bu kadar merhametsiz bir adam olduğu. Sanki köye gitme dememiş, anasına küfretmiş gibi. Gerçekten çok üzücü

Allah merhamet versin eşine.
Bunkar insan mı ya tüh rexiller

Troll musunuz ya gercek oldugunuza inanmak istemiyorum. Boyle bir adami adam bile demek istemiyorum nasil hala seviyorum diyebiliyorsunuz birde kendinizi sucluyorsunuz? Bosanmanin yollarini bulun.

Evlenince değişmeyen erkek var mı? Ben daha rast gelmedim de 😏
En başından beri aynıdır da kişi görmek istemez. İstisnai durumlar da var elbet. Hayatındaki dönüm noktasıyla değişenler var ya iyi olarak ya da kötü olarak.

Eşiniz köye gittiği zaman siz de evi terk edin. Ailenize önceden haber verirseniz dönmeyesiniz diye eşinize haber uçurabilir. Aileniz sizi eve kabul etmezse bir akrabanıza sığının, en kötüsünden devlete.
Doğulu bir tanıdığım daha birkaç hafta geçmişken evine döndü. Arkasından konuşan oldu bekaretiyle ilgili ama sonra başkasıyla evlendi. Aynı şekilde başka kişileri de duydum boşananları. Kınayan varsa da kınasın. Doğal bir durum. Aldatıp da boşanmadınız ya. Şiddet görüyorsunuz. Laf eden olursa lafı yapıştırırsınız. Geri kalmış köylerde bile boşananlar var.

Back