- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmedınız mi son raddeye ? Mesela daha ne yaşamınız lazım ?C
Var elbette son raddeye gelmeden onlara bısey soylemek ıstemedım bu zamana kadar
Kusura bakma da çocuğu olmayan kadın olamıyor mu bazen nasıl konuştuğunuzun farkında olmuyorsunuz.
Adam tokat atıyor sen sevmiyor mu diyorsun
Sevmiyor kendine gel
Burada da bir sürü çocuğu olamayan insan var lütfen üslubunu değiştirip özür dilemelisin!
Boşa bunu muhtemelen korktuğunu biliyor onu bırakmayacağını düşünüyor dik dur korkma korkarsan daha çok üstüne gelir kocan deyil kim olursa olsun korkma boşa bunu çalış kendi ayaklarının üzerinde durYarın donecem ailemin yanına dedıgınız gıbı hıc bıseye degmez bu
Oyle laflar etti kı yazamıyorum.
esımden korkuyorum
aha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var.
en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın.
Esimi cok seviyorum
Size tokat atan adamdan çocuk yaparsanız hasta olun da bu muameleyi gorürsunuz tabiki. Ne bekliyordunuzki. bir de sevmiyor galiba demissiniz. Sevmedigini daha nasil anlatsin adam. Esiniz insan degil..cocuk da yapmayin cok bencilce. Boyle adam baba yapilir mı yazik degil mi kucücük çocuğaMerhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
Çaresizlik. Bebeğim olursa sever sanıyor. Neden böyle birinden sevgi dileniyor? Çünkü maddi manevi kendine yetemiyor.Size tokat atıp hakaretler eden adamı ısrarla baba yapmaya çalışmanız, ondan hamile kalınca sevinmeniz neden? Ciddi soruyorum neden yani?
Bebeği nasıl aldılar ki. Dış gebelik ağır bişey. Size hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan birini nasıl hala seviyorsunuz.Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
Kadın olmak hamile kalabilmekle mi oluyor, bu cehaletle bu adamın yaptıklarına katlanıyorsunuz zaten ...Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
En başından beri aynıdır da kişi görmek istemez. İstisnai durumlar da var elbet. Hayatındaki dönüm noktasıyla değişenler var ya iyi olarak ya da kötü olarak.Evlenince değişmeyen erkek var mı? Ben daha rast gelmedim de