eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vır vır vır ne anlatıyorsun Allah aşkına hala?
Adam aldatmış, sen boşanmıyorsun, bi de söylediği yalanları da yemiş gibi yapıyorsun
E Allah selamet versin
Daha ne istiyorsun bizden?

Burası ücretsiz psikolog seansı değil sonuçta
Psikolog olsaydı da bizim bu söylediklerimizi kılıfına uydurur söylerdi
Ay canım yeter ki sen mutlu ol demezdi
Kesin bilgi
Psikolog isteyen hastaneye gitsin
Sen çok yanlış gelmişsin

Vır vır vır ne anlatıyorsun Allah aşkına hala?
Adam aldatmış, sen boşanmıyorsun, bi de söylediği yalanları da yemiş gibi yapıyorsun
E Allah selamet versin
Daha ne istiyorsun bizden?

Burası ücretsiz psikolog seansı değil sonuçta
Psikolog olsaydı da bizim bu söylediklerimizi kılıfına uydurur söylerdi
Ay canım yeter ki sen mutlu ol demezdi
Kesin bilgi
Psikolog isteyen hastaneye gitsin
Sen çok yanlış gelmişsin
ben anlatıyorsam sen niye okuyup cevap yazıyorsun istediğim gibi vır vır anlatırım da okuma o zaman yorumları

Ben biraz farklı düşünüyorum ya galiba. Aldatmak herkesin kırmızı çizgisi olmak zorunda değil gibi geliyor. Kadın için de erkek için de. Bu sonuç size ne hissettirecek kendinizi kandırıyor gibi hissedecek misiniz kendinize saygınız azalacak mi yoksa mutlu olabilecek misiniz? Bunları düşünün bence.

Burası ücretsiz psikolojik tedavi alacağınız bir yer değil, biz de psikolog değiliz. Bu zaten bu işten ekmek yiyenlere haksızlık olmaz mıydı? Psikolog aldatıldın diye sana boşan demez hem, hayatın ile ilgili kararları sana bırakır. Az parana kıy da bi yardım al ne olursun. Burayı böyle çöp kutusu olarak kullanmak sana kazandırmayacak. Burda çeşit çeşit kadın var, hepsinden aynı hassasiyeti beklemek ütopik.

Bdv de buna bayılıyorum hoşuma gidiyor gülüyorum da
Bende yapıyorum

Konu almış başını yürümüş
Kavgalar tartismalr ekşinlar aksiyon laf sokma banlar neler olmuş.neler

Ama daha konuyu ilk kez okuyup yorum yapanlar onlar canlar

Okuyup bir şeyden habersiz yorum yazanlar
Çok tatlısınız

:KK200: :KK200: :KK200: :KK70: :KK70: :KK70:

ben konu sahibi olarak boşan diyenlere asla haksızsınız demedim, övmeye de çalışmadım ama daha cevap vermeden övmüşüm savunmuşum moduna girildi. eski konularım paylaşıldı hemen. benim psikolojik durumumda buydu. bunu anlatmaya çalıştım. ama burda yardımcı olmak yerine linç moduna giriliyor. bir psikolog ne olursa olsun niye böyle yaptın diye hastasını linçlemez değil mi? burasıda bir derdim var platformu duygu durumumu anlatmaya çalıştım herkes psikoloğa gidemiyor. ama buraya yazmak hataymış. boşan diye tavsiye değil burda verilenler. yazdığım her kelimeyle dalga geçiyorlar. kendileri çok mükemmel gibi. belki içinden birkaçı aldatılıyor farketmiyor bile. her zaman danışan ve yorum yazanlar farklı konumda oluyor burda. çünkü destek bekliyoruz düzgün cümleler bekliyoruz ya. düzgünce söyleyenlere değil kesinlikle lafım. açın yorumları okuyun ne acımasız saldırganca yorumlar var okuyun.
Valla kusura bakmayın bizim midemiz sizin kadar geniş değil hazmedemiyoruz, adam gözünüzün içine baka baka aldatıyor insanlar size diyorki bu adam durmaz seni mahveder hala diyorsun ay çok üzüldüm kocama, çok ağladı bilmem ne , bu kadar kıymetli kocan varsa git mutlu mesut yasa aldatilarak, gelipte burda insanların sinirlerini zıplatma, senin psikolojin hiç normal değil haberin olsun acil destek al ve doktora gidip test yaptır eşinden hastalık geçme ihtimalin çok yüksek , nirmal aile geçimsizliği olsa derdik sabret ama bunun affedilir bir yanı yoktur , ben nasıl hemcinsine ay çok iyi yapıyorsun koş her şeye ragmen kocanı kendine bağlamaya çalış, yada erkeğin elinin kiridir aldatmak diyeyim ! Allah aşkına bunu mu söylememizi bekliyorsun, acil yardım al hemde çok acil , kocan seni ayakta uyutuyor burdaki birçok kadın sana ayna oldu ama sen saldırmayı tercih ediyorsun , eşine neden bu kadar bağımlısın adam ne yapsa görmeyecek kadar gözün kör olmuş, kullanıldığının farkında bile degilsin ...

ben konu sahibi olarak boşan diyenlere asla haksızsınız demedim, övmeye de çalışmadım ama daha cevap vermeden övmüşüm savunmuşum moduna girildi. eski konularım paylaşıldı hemen. benim psikolojik durumumda buydu. bunu anlatmaya çalıştım. ama burda yardımcı olmak yerine linç moduna giriliyor. bir psikolog ne olursa olsun niye böyle yaptın diye hastasını linçlemez değil mi? burasıda bir derdim var platformu duygu durumumu anlatmaya çalıştım herkes psikoloğa gidemiyor. ama buraya yazmak hataymış. boşan diye tavsiye değil burda verilenler. yazdığım her kelimeyle dalga geçiyorlar. kendileri çok mükemmel gibi. belki içinden birkaçı aldatılıyor farketmiyor bile. her zaman danışan ve yorum yazanlar farklı konumda oluyor burda. çünkü destek bekliyoruz düzgün cümleler bekliyoruz ya. düzgünce söyleyenlere değil kesinlikle lafım. açın yorumları okuyun ne acımasız saldırganca yorumlar var okuyun.

Yorumlara harcadiginiz enerjinin binde birini carpik esinize ve iliskinize harcasaydiniz cok saglam kararlar alip hayatiniza devam ederdiniz.

Hala bizi karalama, esinizi aklama cabasindasiniz.

Uzuluyor insan gercekten bazi hayatlara.

ben anlatıyorsam sen niye okuyup cevap yazıyorsun istediğim gibi vır vır anlatırım da okuma o zaman yorumları
Hala sanki her şey çok normalmiş de bizim tepkilerimiz anormalmiş gibi anlatıyorsun ya
Ona ayar oluyorum
Yok kibar değilmişiz yok eski konuyu ortaya getirmişiz filan falan
Tek örnek tüm olayı açıklamıyor çünkü
İlk kez aldatan kocayla 3. Kez aldatan kocaya yapılacak yorum bir mi?
Ben söyleyeyim değil
Sana göre olabilir ama aklı başında insanlar için değil

Ha sen istersen on kere aldatıl sonra yine barış
Kimin umrunda?
O kocayla aynı yatağa giren yine sensin
Buralara yazmana bile gerek yok bence
Her türlü devam edeceksin ilişkine çünkü
Bikaç ilginç tip dışında kimse böyle bi evliliğin devamından yana yorum yapmaz çünkü buralarda
Dışarıda da yapmaz gerçi
Aklın yolu bir çünkü

Boşa buralara yazıp hem insanların hem de kendi sinirini yıpratma
Kalk kocana papatya çayı filan yap siniri yatışsın adamın

benim psikolojik egitimim yok, meslegim bu degil, dolayisiyla kimseye psikolojik destek de veremem. biz size eger bosanmayacaksan daha fazla yuz goz olup ayyuka cikarmayin dedik. dinlemediniz. sonra da savunuyorsunuz. konuyu acmayin o zaman, aciyorsaniz da beyninize bir sey girsin. bir derdim var diyorsun anlatiyorsun, hosuna gitmeyen tavsiyeye kiziyorsun. hala gelip buraya kocam soyle yemin etti diye yazmanin mantigi ne? kimse sen onu yazinca kocana hak vermeyecek ki.

gecen de aynisi oldu, size hak vermeyen yorumlar hemen dunyanin en kotu yorumu oluyor. e o zaman niye yaziyorsunuz bizimle anilarinizi mi paylasmak istiyorsunuz?

Ben biraz farklı düşünüyorum ya galiba. Aldatmak herkesin kırmızı çizgisi olmak zorunda değil gibi geliyor. Kadın için de erkek için de. Bu sonuç size ne hissettirecek kendinizi kandırıyor gibi hissedecek misiniz kendinize saygınız azalacak mi yoksa mutlu olabilecek misiniz? Bunları düşünün bence.

evet elbette ama eğer kırmızı çizgisi değilse sormayacaktı eşine ki söyledik boşanmayacaksan yüzleşme diye.
şimdi elinde ne var kendisini iki gözyaşı ve yeminle kandırabileceğini sanan bir koca.

Senin kendine yaptigini kimse sana yapamaz. Yarin burayi kapatirsin unutur gidersin herkes unutacak zaten ama sana asil acimasizligi yapan adamla beraber yasamaya devam edeceksin yorumlardan kendine ister pay cikar ister duymayip devam et sonucta ne yaparsan kendine yapacaksin

Senin kendine yaptigini kimse sana yapamaz. Yarin burayi kapatirsin unutur gidersin herkes unutacak zaten ama sana asil acimasizligi yapan adamla beraber yasamaya devam edeceksin yorumlardan kendine ister pay cikar ister duymayip devam et sonucta ne yaparsan kendine yapacaksin

Iste daha bunun farkinda degil.

Sen nankörün
Bize diklendigin kadar eşine de tavır yapsaydın keşke

Sana 37849462929648884 kez eşine deme huzurunu kaçırma demedik mi
Kim senin tek kelimene dalga geçti
Hayret ya p zaman kapatnkonunu

Burası yorum yapılan bir yer
Bizler yuva yıkan boşan diyen toplum yapısını alt üst eden kişileriz
Dün böyle diyenlere destek verdin ya

Canım bence sadece kk da değil nereye gitsen aldatan eşin söylediği aynı palavra😂

Adamı yatakta yakalasan "aaaa arkadaşın sevgilisi nasıl da girmiş benim koynuma yılaaaaann" diyecek 😂😂

Sonuç olarak ne derlerse desinler inanmak isteyen söylenende mantık aramıyor maalesef.. İnanıp kapatıyor konuyu 🤷‍♀️

Biliyorum hiçbi şey ifade etmeyecek konu sahibi için ama söylemezsem çatlarım sanırım

Adam 1 yıl önceki mesajı yazdığını hatırlamıyor ama nasıl oluyorsa kim telefonunu 1 yıl önce kullanmıştı hatırlıyor helal olsun valla
Ayrıca bu eşin nasıl bi çevresi var ki arkadaşı telefonu rica edip ödünç alıyor ama yaptığı muhabbete bak
Kim başkasının telefonunu 2 dk ödünç alınca bu muhabbetleri yapar ki?

Ayrıca eşiniz de harika bi oyuncuymuş
O açıdan da tebrik ederim
Gerçi bence hiç gerek yokmuş bunca role ama yine de performansını beğendim
Ha ilk kez ağladı filan demişsiniz de e ağlayacak tabi ne yapacak?
Aldattığına filan ağlamıyor
O konudan ne kadsr memnun olduğunu attığı mesajlardan biliyoruz hepimiz
Sizinki mesajları nasıl silmeyi unuttum diye ağlıyor
Sonuçta adamın düzenli bi ilişkisi yok başkasıyla
Para karşılığı birlikte oluyor
Bu şartlar altında da niye düzeninin bozulmasını riske atsın?
Temiz ev, yemek, ihtiyaç halinde zorla veya isteyerek seks...

Size de tek tavsiyem internetten boynuz bakımıyla ilgili araştırmalar yapın bari
İhtiyacınız olacak gibi duruyor dışardan okuyunca

Okumadım o kısmını, bilmiyorum.
Ama burada ne söylenirse söylensin, eğer evlilik öncesi para ile ilişkiye girdi diye boşanmak doğru gelmiyorsa boşanmayacaktır. Aşağılamanın, hakaret etmenin manası yok ki, çok kötü yorumlar gördüm.
Burada kesin yorum yapan arkadaşların çoğunun böyle bir konuyu hasıraltı edeceğinden eminim. Konu sahibi destek amaçlı yazmış ama ne midesizliği kalmış, ne ezikliği. İki üç detay bilerek bir ilişkiyi yorumlamak doğru değil. Terapisti de değiliz konu sahibinin.

burda açıkça onu seviyorum dersem linç yerim, yiyorum da. buraya açma sebebim kimseye anlatamamak, darlanmak düşünüp düşünüp. evet boşan mesajlarına zaten hazırdım da bildiğin aşağılama boyutunda oldu.

defalarca inkar etti yüzlerce kez bilmiyorum, hatırlamıyorum dedi. sonra en son aklıma birşey geldi bizim iş yerinde bizim eve gelen biri vardı dedi. benden bazen tel istiyordu dedi. ben kesinlikle inanmıyorum. ama bu kadar iğrenç konuşmaları yapacak biri olarak da göremiyorum bir türlü. zaten dedim o ev arkadaşın nasıl bir tip olduğu belli oluyor uzaktan bile ama sen nasıl kendini belli etmedin diye bir sürü laf saydım.

sürekli ağlıyor, o ameliyat olmuştu ben ona çoraplarını giydirmiştim onları falan söyleyip söyleyip ağlıyor. onunda psikolojisini fena bozdum galiba.

Yok ben yine destek olmazdım. Üzgünüm. Bugün affettigin o adam yarın seni sırtından bıçaklayacak. Buraya yazıyorum. Hiç bilmedigin bir anda bir zamanda sen hiç hazır değilken hançeri saplayacak. Neye uğradığını şaşıracaksın. Bin kere pişman olacaksın. Keşke o zaman dik durup terketseydim şimdi daha büyük bir ihanet yemezdim diyeceksin. Adam seni aldatıp terk edecek çünkü. Bu zihniyetteki kısının seni kaybetme korkusu olduğu için seni sevdiği için sana yaklaştığını düşünme konu sahibi. Adam yalnız kalmaya hazır değil. Elinin altında başka kadın yok. O yüzden senden vazgeçmiyor. Gözyaşları senin için değil yani. Lütfen inanma lütfen.

iki çocukla ortada kaldığı zaman 2. üyelikle yazacak ama işte heyhat çok geç olacak

Valla ben okudum, bende bu arada yeni kullanıcı adımla acsam da üniversite 1. Sınıftan beri bu forumdayım, bu forumda cok ciddi her soruna bosan her soruna canım seni gaza getirmek istememli başlayan cümleler kuruluyor hadi kendimize dürüst olalım bu cümlelerin iyi niyetli olmadıgını is kendimize gelince böyle davranmadığımızı biliyoruz

yav he he
siz öyle avutun kendinizi

annemin babamın, doğmamış çocuğumuzun üzerine yemin ederim seni hiç aldatmadım diyor. o mesajları ben görmedim diyor

kocanız şahtı şahbaz oldu
bu aldatan modellerin istisnasız hepsi kurana el basıp çocukları üzerine yemin eder çünkü gözlerinde hiç bir değer önemli değildir
çünkü sandığınızın aksine aldatmak başka tene dokunmak değil ikiyüzlülük yalancılık güveni kötüye kullanma vefasızlık ahlaksızlık hele sizin kocanızın durumunda iğrençliktir
deseniz ki benim kocam hem ahlaksız hem şerefsiz hem kuş beyinli beni bu yalanlarla kandırmaya çalışıyor ama lanet olsun hala seviyorum kimse bi şey deme size-bunca lafı yemiş başkaları tarafından bu kadar aşağılık görülen birini sevebilmek de başka bi şey ama neyse-
veya aldattı ama gidecek yerim işim yok amenna
ama siz insanlık kadınlık onurunu ayaklar altına alıyorsunuz bu kuş beyinli gerzegin sizi kandırmasına izin veriyorsunuz içinden ne güzel de yedi salak diyordur şimdi buna uyuz oluyoruz
çocuklarınız olunca böyle yetişireceksiniz
öğretmenseniz böyle öğreteceksiniz
sonra o çocuklar bizim çocuklarımızın karşısına çıkacak
buna yanıyorum
benena yoksa :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X