eşim beni mi sınıyor

ay bu ne ya? ne söyleseniz ters yapmış. artık sana sabrım çok az filan. siz bu adama muhtaç mısınız? resmen zoraki evliymiş gibi davranıyor. işin gücün varsa çek resti ya alemin akıllısı o mu?

şu an resti çeksem o haklı çıkacak, benim derdim evliliğin devamından ziyade bana söylediklerini ona yedirtmek. benim de hatalarım var inanın yoksa ben de rest çeken bir tipimdir normalde

normalde asla katlanmam, hatta küsme bağırma çağırma her şeyi yapardım eskiden o zamanlar eşim böyle değildi, alttan alırdı ama o da zamanla bu hale geldi, çok sıkıntılar yaşadık ikimizden de kaynaklı

Eşimin de benimde suçlarımız var ve annem babam da günah keçisi değil ama ilişki devam ettiremiyorlar. Annem kendi ailesinde de sorun yaşıyor sürekli ve ben onları alttan alıp açıklarını kapatacağım diye kötü oldum zaten.

Niye çekiyorsun. Belli ki adam sana tahammul edemiyor ve edeside yok neden bu kadar ezdiriyorsun kendini.
5 yıllık evliliği birden kesip atamıyorum, eşim çok daha sinirliydi, biriktirip biriktirip patlamış halde. ve yaptığının hatalı olduğunu kabul ediyor.

Sizi niye bu kadar ezmesine izin veriyorsunuz ?

şu an sadece sabrediyorum siniri yatışana kadar yangına körükle gitmemek adına, eskiden olsa tam tersi davranırdım, şimdi taktik değiştirdim susarak tavrımla belli edeceğim, öbür türlü haksız olan ben oluyorum

evet asıl kaynak ailesi ile sorun yaşamamız , çünkü en önem verdiği şey ailesi ile iyi geçinmem. ben de kv -kp ye ters basıp tartıştım hatam orda oldu, sonra da gidip yüzyüze konuşmak için eşimi bekledim olaylar büyüdü ve uzadı.

Size bişey diyim mi..
Siz gökten inseniz melek olsanız yine bir yolunu bulur ve size ters yapar.
Çünkü bildiğiniz açık kolluyor.
Siz düzeldikce kuduruyor çünkü gitmek istiyor.
İyice şımarmış.
valla gitsin kapı açık. biz bu konuları konuştuk karar senin dedim ben de ailem de. sinirliyim yanlış karar vermek istemiyorum diyen kendisi. yoksa çoktan evet istemiyorum dese ailem arkada defalarca da konuştular eşimle. onun ayrılası yok, sadece beni düzeltmek amacı.

Yok tehdit edebilir zaten ben söyledim istersen boşanırız diye...Emin ol onun da yarası var onda ne çabuk vazgeçiyor diye. Şimdi aklınca beni düzeltecek.

h. sonu çıkıp gezdik yedik içtik gayet güzeldi her şey niye böyle yaptı bilmiyorum. tv deki olaya kadar güzeldi her şey. her kadın gibi ben de bozuluyorum tv deki bir bayana yorum yapsa siz nasıl tepki verirsiniz?

güvenmiyorum sanıyor sanırım.

kv ayrılmamızı istemiyor. oğlunun da huyunu biliyor ve çok zor bir insan olduğunu kabul ediyor. çok iyi bir insan ama çok inatçı tarafları da var. bu duruma gelmesinde benim de payım yok değil o yüzden biraz alttan alıyorum.

Demek ki siz çok agresif tavırlarica sergilemişsiniz ve eşiniz artık bıkmış şimdi de o size yapıyor yapacaginı

Demek ki siz çok agresif tavırlarica sergilemişsiniz ve eşiniz artık bıkmış şimdi de o size yapıyor yapacaginı

aynen çok agresiftim eşim o zamanlar beni alttan alıyordu doğruya doğru. şimdi öc mü alıyor beni mi sınıyor ikisinden biri işte...

aynen çok agresiftim eşim o zamanlar beni alttan alıyordu doğruya doğru. şimdi öc mü alıyor beni mi sınıyor ikisinden biri işte...
Öç almak değildir bence bıkmış gibi siz ailesiyle aranızı sıcak tutun bakalım.Fakat ona hala sinirlimisin gibi sorular sorup daha da yüzgöz olmayın. Sinirliyse sinirli, aynı rutininize devam edin elbet düzelecektir.

eşin seni sevmiyor, bu kadar kendisine saygısı olmayan ezilen bir insanı da kolay kolay kimse sevmez zaten. sen eşinle ilişkini düzeltmek istiyorsan buna kendini sevmekle başla! bu adam çekilir mi ya??? bana sinir bastı burda. yakasından tutup kapıya fırlatasım geldi o derece!!!!

değişmiyosun ne ya sanki bu adam dünyada tek kalmış.ama tek kalcak gibi karaktersizliğinden.

ne kadar zaman oldu bilmiyorum ama bence biraz sabret. örneğin 1-2 ay. hala böyle devam ederse net konuş. ben elimdn geleni yaptım beğenmiyorsan kapı orda dersin. ama agresiftim diyorsun, iyileşmesi için fırsat ver. sana çok sabretmişse, sen de biraz sabret.

yalnız çabanı takdir ettim gerçekten. en doğru olanı yapıyorsun. Allah kolaylık versin.

ay bile olmadı daha 20 gün falan önce boşanmak için ailemle konuşuyorlardı... gün içinde vs de iyiydik aslında. evet maalesef çok agresiftim hem de adam beni yıllardır idare etti bir şekilde, hemen ipini kesmek istemiyorum vicdanım elvermiyor.

takdir etmenize sevindim allah razı olsun. inanın yuva yıkmak çok kolay ben vicdanım için elimden geleni yapmak istiyorum olmazsa olmaz diye konuştuk da zaten...geleceği bilemem....

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…