- 21 Kasım 2012
- 9.044
- 9.555
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
ay bu ne ya? ne söyleseniz ters yapmış. artık sana sabrım çok az filan. siz bu adama muhtaç mısınız? resmen zoraki evliymiş gibi davranıyor. işin gücün varsa çek resti ya alemin akıllısı o mu?
tvde bile olsa eşinizin o yaptığına ben katlanamazdım sanırım.
sorun bende de olabilir bilmiyorum
ama siz bu tavırlara katlanmak için neyle besleniyorsunuz?
eski konularınızı bilmiyorum ama size olan davranışları pek hoş değil
Kendini suçlu hissettirmiş eşin . Sen de anne babanı günah keçisi seçmişsin.
Evliliğin düzelmesi için iki tarafın da geri adım atması, kedini düzeltmesi gerekmez mi ?
Bir taraf FEDA diğeri KAR ediyor gibi bu fedakarlıkta.
5 yıllık evliliği birden kesip atamıyorum, eşim çok daha sinirliydi, biriktirip biriktirip patlamış halde. ve yaptığının hatalı olduğunu kabul ediyor.Niye çekiyorsun. Belli ki adam sana tahammul edemiyor ve edeside yok neden bu kadar ezdiriyorsun kendini.
Sizi niye bu kadar ezmesine izin veriyorsunuz ?
Sinamiyor aslında. Bana sevmiyor gibi geldi.
Ailesiyle sorunlarınız yüzünden mi soğudu ?
Bu devirde kafasına vur ekmeğini al tarzı insan kalmadı ki ..
Esiniz hayal dünyasında yaşıyor heralde naparsam yapiyim nasılsa alttan alan bi kadın var edalari. ..
Bence kendinizi bu kadar ezdirmeyin , sormayın sinirli misin , yok sinirin geçti mi , yok neden böylesin diye.. Siz böyle yaptıkça bu tavırları takinmasi olası yani.
valla gitsin kapı açık. biz bu konuları konuştuk karar senin dedim ben de ailem de. sinirliyim yanlış karar vermek istemiyorum diyen kendisi. yoksa çoktan evet istemiyorum dese ailem arkada defalarca da konuştular eşimle. onun ayrılası yok, sadece beni düzeltmek amacı.Size bişey diyim mi..
Siz gökten inseniz melek olsanız yine bir yolunu bulur ve size ters yapar.
Çünkü bildiğiniz açık kolluyor.
Siz düzeldikce kuduruyor çünkü gitmek istiyor.
İyice şımarmış.
Ay adamin kafasina odunla vurasim geldi. Seni bosanma tehdidi ile manupule etmis, muma cevirmis, napiyorsun sen kendini niye bu kadar ezdiriyorsun, bir seyleri duzeltmek istiyosan da bunu onun gozune sokma, yaranmaya calisir gibi gozukme, yaranamazsin, iyi olunca yaranilmiyor...
Valla bacim ben olsam cekmem boyle bi esi hep suclu sizsiniz sizi suclamis bi gun gelip hadi disari cikip gezelkm sinemaya gidelim basbasa gezelim yada sarilda tv izleyelim dedide sizmi yapmadiniz yapma Allah askina resmen tamamen degismeni istiyo oyle sey olurmu kim degisebilir
Haa benm esimde o huyunu degistir bunu degistir diye cokk dedi sen ne degistirdin huy olarak dedim sende su huylarinj degistir dedim zorladim bi daha bise diyemedi erkekler her zaman ustun olcagini saniyolar ama oyle degil esit hersey onlar kabul etmeselerde
Muhtacmisin sanki ona calisiyomussun birak bi bakalim tmm bosanalim de salla nolcak eminim bosanamaz yapamaz
Valla ay cok sinir oldum yaa rabbim sabir versjn sana
kv ayrılmamızı istemiyor. oğlunun da huyunu biliyor ve çok zor bir insan olduğunu kabul ediyor. çok iyi bir insan ama çok inatçı tarafları da var. bu duruma gelmesinde benim de payım yok değil o yüzden biraz alttan alıyorum.çokta taviz verme derim ben.eski konularını bilmiyorum ama karşı taraf melektide sen mi kelek çıktın. belli ki sende durup dururken zıvanadan çıkmadın. kayınvaliden de oğluna bu yaştan sonra bakacak mecali varsa alsın oğlunu yanına.evlilik yaranma çabası değil. bu çaba neden anlamadım.
Niye bu adam? Niye çekiyorsun?
Demek ki siz çok agresif tavırlarica sergilemişsiniz ve eşiniz artık bıkmış şimdi de o size yapıyor yapacaginınormalde asla katlanmam, hatta küsme bağırma çağırma her şeyi yapardım eskideno zamanlar eşim böyle değildi, alttan alırdı ama o da zamanla bu hale geldi, çok sıkıntılar yaşadık ikimizden de kaynaklı
Demek ki siz çok agresif tavırlarica sergilemişsiniz ve eşiniz artık bıkmış şimdi de o size yapıyor yapacaginı
Öç almak değildir bence bıkmış gibi siz ailesiyle aranızı sıcak tutun bakalım.Fakat ona hala sinirlimisin gibi sorular sorup daha da yüzgöz olmayın. Sinirliyse sinirli, aynı rutininize devam edin elbet düzelecektir.aynen çok agresiftimeşim o zamanlar beni alttan alıyordu doğruya doğru. şimdi öc mü alıyor beni mi sınıyor ikisinden biri işte...
Niye o isterseçekmiyorum zaten isterse boşanabileceğimizi konuştuk
ne kadar zaman oldu bilmiyorum ama bence biraz sabret. örneğin 1-2 ay. hala böyle devam ederse net konuş. ben elimdn geleni yaptım beğenmiyorsan kapı orda dersin. ama agresiftim diyorsun, iyileşmesi için fırsat ver. sana çok sabretmişse, sen de biraz sabret.
yalnız çabanı takdir ettim gerçekten. en doğru olanı yapıyorsun. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?