Ama kanıt gerekmez mi bunun için hiç kanıtım yokSuan bosanma davasi acsan
Direkt bosar hakim. Bosanma sebebi
Hangi kadin boyle bir konuda yalan soyler ki? Bu cok igrenc bisi. Zaten az cok hakim insanlardan anlar diye dusunuyorum. Cok bi fikrim yok amaAma kanıt gerekmez mi bunun için hiç kanıtım yok
Aslımda böyle devam ederse sesini bile kaydedebilirim tek sıkıntım çevre baskısından çok korkuyor ve utanıyorum sanki bu onun değilde benim kabahitimmiş gibiHangi kadin boyle bir konuda yalan soyler ki? Bu cok igrenc bisi. Zaten az cok hakim insanlardan anlar diye dusunuyorum. Cok bi fikrim yok ama
Boyle dusunuyorum.
Sesini kaydedip dinlettirecek halin yok
Bu zamana kadar tek kelime bile etmedim mesafeli durdum ima yaptım benden çekindiğini hissediyorum eğer biraz yüz görmüş olsa daha beterlerini söyleyecek konuşmaya korkuyorum çünkü duymak istemeyeceğim şeyler söyler diyeBöyle fantezi yapan tanıdığım çiftler var. Ama onlar da iki tarafında rızası var. Hoşlanmadığınızı ve bunun sizi ondan ya da cinsellikten soğuttuğunu belirttiniz mi ? Yani isteksiz olduğunuzu farkedince davranışını tekrarlamamalı.
Siz eşi olarak böyle hissediyorsanız demek ki söyleyecek tipte biri o da. Ne desem bilemedim. Şöyle bir bakış açısı getirebilirim size:Bu zamana kadar tek kelime bile etmedim mesafeli durdum ima yaptım benden çekindiğini hissediyorum eğer biraz yüz görmüş olsa daha beterlerini söyleyecek konuşmaya korkuyorum çünkü duymak istemeyeceğim şeyler söyler diye
Bence üzücüden çok korkutucu bir durum gibi. Yani gerçekleşmesi normal olmayan istek var ve her istekte olduğu gibi bu da gerçeklesmedikçe ulaşılmak istenen bir şey olacak. Belki kötü sonuçlar doğuracak.Siz eşi olarak böyle hissediyorsanız demek ki söyleyecek tipte biri o da. Ne desem bilemedim. Şöyle bir bakış açısı getirebilirim size:
Hakan Günday’ın az diye bir romanı var. Ordan bir bölümü hatırladım şimdi, şöyleydi :Orda Derda diye bir kadın baş kahraman var. Derda ergenlik zamanlarında bir çok erkekle birlikte olduğu fanteziler kuruyordu bazen, ama yıllar sonra bu çok acı bir şekilde gerçeğe dönüyordu. 50 tane erkek öğrenci ona tecavüz ediyordu. Derda en gerçek olmaması gereken hayal buydu diye düşünüyordu. Okurken psikolojimin içine ermişti şuanda bunu yazarken bile tüylerim diken diken oldu. Neyse kıssadan hisse belki de sadece fantezi yapmak istiyor gerçek olmayacağını olamayacağını düşündüğü birşey ama sizin için rahatsız edici olduğunu farkettiği an esamesinin okunmaması gerekirdi
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum eşime ne sevgim kaldı ne saygım bakınca yüzüne Midem bulanıyor ki kendisi kız kardeşlerini deli gibi kıskanıyor bana böyle davranması beni o kadar kahrediyor daha anlatmadığım bi takım olaylar da var burda bana inanmadıkları içinBence üzücüden çok korkutucu bir durum gibi. Yani gerçekleşmesi normal olmayan istek var ve her istekte olduğu gibi bu da gerçeklesmedikçe ulaşılmak istenen bir şey olacak. Belki kötü sonuçlar doğuracak.
Çok teşekkür ederim ben yemin ediyorum yalan söylemiyorumKonu sahibi ben sana inanıyorum. Ve yaşının küçük olduğunu düşünüyorum belki o yüzden biraz daha ürkeksindir. Ama kesinlikle bu durumun vahametini eşine anlat. Anlamıyorsa yoluna bak. Sonu iyi bir yere gitmeyecek belli ki.
Konuşacaksın öncelikleGerçekten ne yapacağımı bilmiyorum eşime ne sevgim kaldı ne saygım bakınca yüzüne Midem bulanıyor ki kendisi kız kardeşlerini deli gibi kıskanıyor bana böyle davranması beni o kadar kahrediyor daha anlatmadığım bi takım olaylar da var burda bana inanmadıkları için
Ya herşeyi olduğu gibi söylerse ben “bu şekilde ilişki istiyorum “ dese ben naparım o zaman çok KorkuyorumKonuşacaksın öncelikle
O anlatamadığın bir takım olaylar seni arkadaşlarına tavsiye etmesi gibi bişeyler değildir umarım.Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum eşime ne sevgim kaldı ne saygım bakınca yüzüne Midem bulanıyor ki kendisi kız kardeşlerini deli gibi kıskanıyor bana böyle davranması beni o kadar kahrediyor daha anlatmadığım bi takım olaylar da var burda bana inanmadıkları için
Ben gerçek olduğuna inanıyorum çok yakın arkadaşımın eşi de aynı bu şekilde sex sırasında saçmalamıyormuş fantezi yani.Ķi adam normalde çok efendi biri.Sonra kız rahatsız olduğunu söyleye söyleye bu saçmalıkları bırakmış.Bu konu bana hiç gerçekçi gelmedi beyefendi hadi yallah başka sitelere. @Mune bakıp değerlendirir.
O zaman ben seni istemiyorum dersin.Ya herşeyi olduğu gibi söylerse ben “bu şekilde ilişki istiyorum “ dese ben naparım o zaman çok Korkuyorum
Fotoğrafta 27 yaşında durmuyo sn 19 yaşındasın belli ki. Kocan bunları yapıyorsa bence delil topla dava aç çocuğuna da yazık böyle bi ortamda büyümesinYa herşeyi olduğu gibi söylerse ben “bu şekilde ilişki istiyorum “ dese ben naparım o zaman çok Korkuyorum
Bu kıskanmamak değil bu midesizlik benceYa herşeyi olduğu gibi söylerse ben “bu şekilde ilişki istiyorum “ dese ben naparım o zaman çok Korkuyorum