Kıskançlığı geç dedikleri normal mi Allah aşkına birsure çocuk düşünmeyin açıkça esinizle konusmadiniz mi derdi neymis niye böyle sözler davranışlar sergiliyor,valla kime denir nasıl söylenir bilmem ama ailenizede bı danışın okurken şok oldum ben sizi dusunemiyorum.Selamlar hanımlar bu sitede yeniyim yeni üye oldum ben yirmi yedi yaşında iki yıllık evli balık etli usturuplu giyinen ilgi çekici genellikle güzel denilen bir kadınım eşimle görücü üsülü evlendik bir yıl da nişanlı kaldık benim sorunum şu eşim beni hiç kıskanmıyor yaşadığım yer biraz daha kapalı bir kesim burada dışarı çıktığımda kendine baktıran bi kadınım ama eşim hiç rahatsız olmuyor seks esnasında ise beni sürekli başkalarıyla yakıştırıyor konuşup kendinden geçiyor bu benim hiç hoşuma gitmemeye başladı mesela geçen gün bana yaklaştığında “cam açık komşular vs görür” dedim bana “görsünler biraz da onlar izlesin” dedi içten içe böyle bir düşüncesi olduğunu hissediyorum hiç hoşuma gitmiyor Benim evlenmeden bir ilişkim vardı normal erkek Arkadaşım eşimde bunu biliyor seks sırasında “Murat da seni böyle okşuyor muydu ikimizin birlikte seni okşamasını ister misin ” dediği oldu şok geçirdim kusura bakmayın herşeyi açık açık yazdım ama ne arkadaşıma ne aileme anlatabiliyorum sizden akıl almak için yazdım ne zevk kaldı ne istek normal zamanda hiç konusu açılmaz aramızda ama seks sırasında değişiyor ve şunu eklemek istiyorum kız kardeşlerine karşı çok kıskanç acaba beni sevmiyor diye mı kıskanmıyor
Ne beyefendi mi ben kadınımın yemin ederim kimseye derdimi anlatamıyorum diye buraya utana sıkıla konuyu açtım ne diyorsunuzBu konu bana hiç gerçekçi gelmedi beyefendi hadi yallah başka sitelere.Mune bakıp değerlendirir.
Konuşmak istiyorum ama duyacaklarımdan korkuyorum çok utanç verici bir şey kimseye de anlatamıyorum derdimi çıkmazdayım napacağımı bilemedimciddi bi sıkıntı var bu kıskançlığı geçmiş artık bu nedir böyle önce eşinizle konuşun işe yaramazsa bi uzmandan yardım mı alsanız
Ne beyefendi mi ben kadınımın yemin ederim kimseye derdimi anlatamıyorum diye buraya utana sıkıla konuyu açtım ne diyorsunuz
Yemin ederim ki gerçek ben sırf bu konuyu kimseye soramadığımdan bu siteye kayıt oldum normalde de bir şeye cevap arayacaksam gogleden aratıp kadınlar kulübünden bakardım ama sırf soru sormak için üyelik açtırdım ben ne yapabilirim ki ne diyeceğim insanlara bu çok utanç verici bir şey kimseye anlatamıyorumBu günlerde koronadan herkes evde, sıkıntıdan buraya sarıyor adamlar. Eğer anlattıkların gerçekse böyle bir adamı koca diye yaninda mi gezdiriyorsun seni hayallerinde baska adamlarla hayal eden adami.
Gerçekten öyle çok üzgünüm ve zor olan elimden birşeyin gelmemesi kime anlatabilirim eşime ne diyebilirim bilmiyorum kiNe insanlar var yahu. Tanımlayacak bir şey bulamadım. Tiksindirici bir durum. Yakında tamamen soğutur kendinden sizi de.
Bence psikoloğa gitmeli normal bir şey değilGerçekten öyle çok üzgünüm ve zor olan elimden birşeyin gelmemesi kime anlatabilirim eşime ne diyebilirim bilmiyorum ki
Söylersem asla kabul etmezBence psikoloğa gitmeli normal bir şey değil
Kimseye anlatmayın zaten bu ikinizin arasında özeliniz . Eşinize anlatmaktan çekinmeyin siz artık hayatı herşeyi paylaşmışsınız uygun bi üslupla konuşmak sorun olmamalı ona anlatamıcaksan kime anlatacaksın böyle devam edemez bu durum önce bi siz uygunca bi konuşmayı deneyin inşallah hallolurKonuşmak istiyorum ama duyacaklarımdan korkuyorum çok utanç verici bir şey kimseye de anlatamıyorum derdimi çıkmazdayım napacağımı bilemedim
İnşallah çok teşekkür ederimKimseye anlatmayın zaten bu ikinizin arasında özeliniz . Eşinize anlatmaktan çekinmeyin siz artık hayatı herşeyi paylaşmışsınız uygun bi üslupla konuşmak sorun olmamalı ona anlatamıcaksan kime anlatacaksın böyle devam edemez bu durum önce bi siz uygunca bi konuşmayı deneyin inşallah hallolur
Bence gerçek ya bu. Ben böyle hikâyeler olduğuna çok inanıyorum.