EŞİM BENİ KISKANMIYOR

Hayır üye olmuş ilk konusu +18 yaş 19 mu 27 mi hep bi çelişki birde yeni üye oldun nasıl hemen cinsellik katogarisini buldun

Hoşlanmadığınızı en kötü ihtimalle yüz ifadenizden anlamıyorsa tane tane anlatın bence. Ben hiç şaşırmadım konunuza doğrudur.

Ayy iğrençlik. burda bi konu vardı gerçekti ama o konu. O zmn anladım twitterin nelere alet edildiğinii.

Konunun gerçekliği yinede şüpheye düşürdü beni. MoonfacedMom

Klasik eşini paylaşma fantazisi.. böyleleride yeni türedi malesef... yarın öbür gün sana 3lü teklif ederse şaşırma..

2 yıldır evliyiz demişsiniz daha oncede böyle davranıyor muydu yeni mı başladı birde sizin hakkınızda böyle düşünen bir adamdan çocuğunuz var mı ? Yoksa eğer koşarak kaçın derim.

2 yıldır evliyiz demişsiniz daha oncede böyle davranıyor muydu yeni mı başladı birde sizin hakkınızda böyle düşünen bir adamdan çocuğunuz var mı ? Yoksa eğer koşarak kaçın derim.
Bi oğlum var malasef burda bana inanmayanlara sesleniyorum bunu hemen kanıtlayabilirim ben kimseyi kandırmıyorum

Var boyle fantazileri olanlar. Ben olsam once guzellikle anlamiyorsa sert bir dille uyarirdim onu da anlamiyorsa basardim kicina tekmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…