- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
Hayır üye olmuş ilk konusu +18 yaş 19 mu 27 mi hep bi çelişki birde yeni üye oldun nasıl hemen cinsellik katogarisini buldunay var ya geçen twitter da dolaşırken sayfanın yanında X artı X eşiz 3. yü arıyoruz diye kişi hesabı çıkmıştı. ben bu dünya da herşeye inanırım valla ama tabi hesap gerçek mi değil mi bilemem gerçek olsa Bdv ye yazabilirdi diye düşündüm bi an :)
Hayır üye olmuş ilk konusu +18 yaş 19 mu 27 mi hep bi çelişki birde yeni üye oldun nasıl hemen cinsellik katogarisini buldun
Al işte bende aynıydımben ilk üye olduğumda bdv yi bilmediğimden evlilik hazırlığı diye girmişim konuyageçsin bunları +18 falan, burayı kızlar soruyor falan sandı heralde
Ah bebeğim çok temizsinVar mı hakikaten böyle sapıklar yaa. Gerçek olmasıınnn
Al işte bende aynıydım+18 i yeni öğrendim diyebilirim
Ayy iğrençlik.ay var ya geçen twitter da dolaşırken sayfanın yanında X artı X eşiz 3. yü arıyoruz diye kişi hesabı çıkmıştı. ben bu dünya da herşeye inanırım valla ama tabi hesap gerçek mi değil mi bilemem gerçek olsa Bdv ye yazabilirdi diye düşündüm bi an :)
Kalamıyoruz Altan şuraya bak çarşı karıştıAh bebeğim çok temizsin
Ayy iğrençlik.burda bi konu vardı gerçekti ama o konu. O zmn anladım twitterin nelere alet edildiğinii.
Konunun gerçekliği yinede şüpheye düşürdü beni.MoonfacedMom
Twitter kullanmıyorum da bu ara acaba açsam mı diye düşünüyordummtwitter şuanda en pislik mecra inanın daha neler neler var
Kuzum böyle gerçek konular elbet vardır ama buna inanmadım benAyy iğrençlik.burda bi konu vardı gerçekti ama o konu. O zmn anladım twitterin nelere alet edildiğinii.
Konunun gerçekliği yinede şüpheye düşürdü beni.MoonfacedMom
Bi oğlum var malasef burda bana inanmayanlara sesleniyorum bunu hemen kanıtlayabilirim ben kimseyi kandırmıyorum2 yıldır evliyiz demişsiniz daha oncede böyle davranıyor muydu yeni mı başladı birde sizin hakkınızda böyle düşünen bir adamdan çocuğunuz var mı ? Yoksa eğer koşarak kaçın derim.
Kanıtla ben özür dilicemBi oğlum var malasef burda bana inanmayanlara sesleniyorum bunu hemen kanıtlayabilirim ben kimseyi kandırmıyorum
Bakın buraya fotoğraf yükleyemediğim için profile koydum inanmıyorsanız bakınKanıtla ben özür dilicem