EŞİM BENİ KISKANMIYOR

Kız o bizim Mahmut abibide cevap mı verdin

Yahu Bi bitmediniz hergün biri çıkıyo Mune abla değerlendir istersen. yaşın 27 mi 19 mu bi onu açıkla bize. Mahmut abi kahve kapandı kadınlar kulübü mi sardn
Ya niye bana inanmıyorsunuz ben erkek olsam burdan ne çıkarım olacak yemin ediyorum ki kadınım ve bu olay geldi başıma eşimle sorunumu anlattım böyle konuları hiç kimseye anlatamadığım için akıl danışmak istedim sadece

Tamam kadınsın yaşın neden bilgilerinde 19 yazıyo 27 demişsin konuda

Bi milyon hayat var böyle... Ne ilksin nede son olacaksın... Ayrılmaya bak..

Nedense kadınlar kulubüne yeni üye olan bütün troller +18 e yazıyo ve üye olmayan +18 i göremiyor diye biliyorm sen nasıl girer girmez buldun orayı

Konu hic gercek gelmedi. O öyle diyor sende devam sevisiyorsun sonra utana sıkıla yazıyorsun. Pes başka senaryo uydurun mahremiyeti özeli bukadar ayaklar altına sermeyin. Hiç yazma. Buna akıl danışanın aklına şaşarım

Helalini başka adamlarla düşünecek kadar karaktersiz bi insana eşim diyebilir olman tuhaf aslında değil okşama falan başkasının sana kötü gözle bakması bile rahatsız etmesi gerekiyor onu yazık çok yazık

Var mı hakikaten böyle sapıklar yaa. Gerçek olmasıınnn

ay var ya geçen twitter da dolaşırken sayfanın yanında X artı X eşiz 3. yü arıyoruz diye kişi hesabı çıkmıştı. ben bu dünya da herşeye inanırım valla ama tabi hesap gerçek mi değil mi bilemem gerçek olsa Bdv ye yazabilirdi diye düşündüm bi an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…