- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
-
canım allah yardımcın olsun sebep ne ayrılmanız için eşin neden ayrılmak istiyo ki :uhm: :uhm:severek mi görücü usulü mü evlendiniz millet ister çocuğu olsun eşin de aldırtıyo ne diyim allah büyüktür inş herşey istediğin gibi olur fisfisfis fisfisfis
göz yaşları içi,nde okudum yazını ve çok üzüldüm ama o adamla yollarını ayırmalısın bence ben aylık hamileydim ve eşimle çocuğu isteyerek yapmıştık beni evden kovdu sonra ağladı yalvardı dönme2 dim dönmedim diye beddualar etti allah kalbimden sevgini alsın senden de o çocuğu alsın dedi sonra istemeyerekte olsa eve döndüm üzerine bide hamile halimle dayak yedim şimdi her fırsatta ayrılmak istiyor sadece çocuğum için ona katlanıyorum onu seviyormuş gibi davranıyorum çünkü ben eskişehirde oturuyordum mersine gelin gittim ailem eskişehirde çocuğumu babasız büyütmemek için katlanıyorum ve böyle gidecek sana fikir versin diye yazdım ama o masum çocuğa kıyma o suçsuz çünkü nerde yaşarsın nasıl geçinirsin bunlarıda düşünmek zorundasın ALLAHa sığın tek doğru yolu gösterecek olan o sana her zaman
başka bir yavrumda var onun doktora götürmem gerek..üroloji bölümüne..
neyse bunu söylediğim zaman param yok deyip geçiştiriyor ama kendi en ufak başı ağrısa doktorlardan çıkmayan biri...
yani kendine iyi bakar evde yemek varmı eksik varmı diye soran biri değil...istediği gibi yer içer gezer...
ama bize gelince yokkk:senağlama:
herşeyden önce eşime olan güvenim bitti...çok şeyler yaşadım çok şeyler gördüm hep evladımın hatırına sustum..ama şimdi herşeyi silip atmak istiyor..offffffffff tükendim,yoruldummmm artık...
Canım benim,bu saatten sonra neden ayrılmak istediğinin,bu evliliği kurtarmak için neler yapılabileceğinin çok da önemi yok bence..
Senin karnında taşıdığın,kendi kanını taşıyan bir yavruya kıyan bir baba ile nasıl bir hayat geçer bilemiyorum..
Ben çok tutumluyumdur ama cimriliği hiç sevmem.Herşeyin bir adabı var..
Eşinden bir liranın hesabını soruyor ancak kendisi milyarlar harcıyorsa o adamın bencilliğinden korkarım..
Eşine karşı sevgi ve saygısından da şüphe ederim..Bu yüzden çok çabalama diyorum arkadaşım..
Anlaşarak mı evlendiniz bilmiyorum ama evlenmeden hiç anlayamadın mı canım birazcık..
Allah kolaylık versin,hakkınızda hayırlısı olsun..
önemli olan senin istediğin sen bu çocuğu istiyorsun bu belli ama istemek yeterli olmuyor, yarin ayrıldığın zaman iki çocuk olacak yanında öbür çocuğun içinde rahatsız diyorsun bilemiyorum bu kararı sen vereceksin burda hiç birimiz sana aldır deyipde akıl veremeyiz ben şahsen bunun günahına bir nebze bile katılmak istemem . Sen bu çocuğu yaparken kocan böyle değilmiydi bu adam bir aydan berimi böyle , aldıracağım dediğine göre bu çocuk bir iki aylık , niye bile bile bu çocuğu dünyaya getiriyorsunki , ha getiriyorsun gelip burdan bizden neden yardım istiyorsun bilinçli olarak sen hamile kalmıştın, eşin farklımıydı o zaman.
Eğerki eşinin senin kıymetini anlamasını istiyorsan çok gördüm birde bunu ne kadar seversen sev çocuklarını bırak ona öyle git annene babana , o mecbur seni paşa paşa istiyecek geri çağıracak , eli mahkum bir kere ne çocuklara bakabilir,. nede başka birşey yapabilir. Bırak çocukları başına anlasın o zaman anyayı konyayı , çocuk nasıl oluyormuş. Bu sözüm hepimize çocuklarımız sadece bizim değil erkeklerinde çocukları biz ne kadar anneysek onlarda baba. Bakacaklar hiç kormayın iş başa düştüğünde öyle bir bakarlarki hiçbirşy olmaz . Gerisin geri çağırırlar ellerinize ayaklarınıza kapanırlar. Çocuklar başlarındayken ne evlenebilirler ne mutlu olurlar. Çocukları size vermek istiyeceklerdir. Sizde almazsınız hayır benim durrumum müsait değil dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?