• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Beni İstemediğini Söyledi(Boşanıyoruz) Biraz Uzun

xecemx84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
46
-15
3
38
Edit:Güncelleme, kizlar selamlar. Esimi aradim ve kendisine tekrar konusmak istedigimi soyledim. Eve geldi konustuk. Hatalarimi anladigimi soyledim. Kendimi artik duzeltecegimi bundan sonra daha farkli olacaginida belirttim. Ancak kendisininde o kadinla neden mesajlastigini bunun cok yanlis oldugunu ifade ettim. Kendisi bana o gunden sonra hic konusmadim al mesaj kayitlarina bak dedi. Cihazi alip inceledigimde esimin mesafeli oldugunu o kadina beni cok sevdigini vs.. gibi seyler yazdigini gordum. Daha detaylar da var ama hepsini yazmiyorum. En son ki konusmasinda bu sohbetin yonu baska taraflara gittigini hissetmeye basladim artik konusmayalim gibi bisey yazmis daha konusmamislar.
Yinede bu durum senin hatan hic gorusmemeliydin dedi. Bu konuda ozur diledi. Ben seni seviyorum ama seninle huzurum kalmadi bu tur davranislarin beni tuketiyor azaliyorum tukeniyorum artik dedi. Birbirimize sarildik. Karsilikli sozler verdik. Dun benim icin sanki yillar sonra ilk defa esimle uyudum huzur dolu sevgi dolu yorumlar icin herkese tesekkurler ben artik kendimi duzeltecegim.

Gecenin bu saatinde herkese iyi geceler demeyi isterdim ama gece benim icin hic iyi degil kizlar. Daha evvel ki konularimi ve hatalarimi bilenler bilir. Bu konuda cok uzgunum. Simdiki konuya gelecek olursam.
Esimle bir hafta evvel cok siddetli bir tartisma yasadik ve kendisi evden ayrildi. Konu ise bundan bir kac ay evveline kadar gidiyor hersey esimin bir youtube kanali acmaya karar vermesiyle oldu. Kendisi retro oyun ve retro oyun konsolu(hani o eskiden oynadigimiz ateriler vardiya onlardan) meraklisi. Bu konuda cok genis bir arsivi var yeni eve tasinmamiz ile birlikte bos bir odayi kendisine retro oyun odasi yapti. Ustune birde youtube kanali acti ve video yayinlamaya basladi. Baslarda esime bu konuda destek de oldum. Nasilda sonradan bikar birakir bu isi dedim ama oyle olmadi bi kac haftada iyi bir takipci ve izlenme almis bu isin ustune gittikce gitti bana olan ilgisi bununla beraber azaldi. Olayin asil patlama noktasi ise evdeki laptobu kendisi video renderlama video duzenleme mi ney icin kullaniyor ben tam anlamiyorum. Bu nedenle o cihaz surekli mesgul. Esimin bekarligindan kalma biz tanismadan once ariza yapmis bir bilgisayari daha vardi. Bende o cihazi yaptirip kendim kullanayim dedim cunku diger makineye esimden sira gelmiyordu. Cihazi tamir ettirdikten sonra icini acip baktigimda şok oldum esimin eski kiz arkadaslariyla cekinmis oldugu fotograflar videolar(cirkin video yok) vs. Seyler var. Ben bunlari gorunce kan beynime sicradi hemen bunlar ne boyle diye hesap sordum. Kendisi bana onlarim biz tanismadan once oldugunu pc cok cok eski oldugu icin icinde ne var ne yok unuttugunu vs. Seyler soyledi defalarcada ozur diledi. Ben o anki kizginlikla defol senden nefret ediyorum demis bulundum. Bu lafim uzerine baya hararetli bir tartismaya girdik. Eski defterler acildi. O gece ayri ayri yattik, bir kac kez yanima gelmesine ragmen kovaladim odadan. Bir iki gun konusmadik. Bi aksam o banyodayken telefonu caldi kayinvalidem ariyordu o nedenle ben cevap verdim telefona. Konustuk kapattik. Telefonun whatsapina 4 msj gelmisti. Bunlar is yerinden bi kadina aitti. Biz kavga ettikten bir gun sonra konusmalar baslamis ve o zamana kadar devam etmis. İlk baslarda normal olan konusmalardan sonra kadin resmen yurumus kocama. Kocam hep hanimli olarak mesafeyi koruyarak msj yazmis ama sohbet etmektende geri durmamis.
msjlarin tamamini okuduktan sonra iceri geldi. Telefonunu elime aldim ve bunlar ne diye sordum. Bi kac bisyler zirvaladi ve bu defa gercekten cok buyuk kavga ettik esim bir yandan bana aciklama yapmaya calisirken ote taraftan kendini savunmaya calisiyordu ben sinirlenince gozum.biseyi gormez o gece onu evden kovmam neticesinde evden ayrildi. Evden ayrildiktan sonra ne bir msj ne bir arama oldu. Cuma gunu beni telefonla arayarak onemli konusacakalari oldugunu soyledi eve geldi. Oturduk konustuk, bana olaylari sakimce anlatti, ben seni aldatmadim resimler eskiden kalmis pc bozuk diye atmistim bir koseye unutmusum bile icondekileri yillar olmus dedi. O kadinla msjlasma olayina gelince seninde tanidigin Zeliha hanim gecenlerde is yerimdeki cok yakin dostuma olan olaylari anlatirken duymus sonrada yanima geldi konusmaya isi bahane edip msj atmaya basladi ben hep saygi cercevesinde komustum yuz vermedim. Hatta senden bile bahsettim seni sevdigimi bile soyledim dedi. Ve ben artik seninle yapamiyorum olmuyor cok sabr ettim ama olmuyor bosanalim dedi. Bende bu olan olaylar icin asiri sinirlendigim fark ettim ozur diledim esim kararliyim ozur biseyi degistirmeyecek yol yakinken biis bu is dedi. Son durum ayriyiz esim kafasina koymus. Ama ben bu adami seviyorum ne yapabilirim. Beynim yaniyor bu konuda. Hayatta kendi hic bu kadar caresiz hissetmedim.

Son düzenleme:
yani kusura bakmayın ama ben adama hak verdim bu anlattıklarında.sevgilim yapsa ayrılırım.siz evlisiniz, bilmiyorum biraz kendi haline bırakın kafasını toplasın.aradan biraz geçsin sakin kafayla oturun konuşun tekrar bi, ama soğumuşsa soğumuştur yapacak bir şey yok o zaman.şimdilik ani hareket etmeyin bi süre bi sakinleşin sonra tekrar konuşun sevdiğinizi tekrar denemek istediğinizi ifade edin.

Valla bende böyleyim biraz, çok çabuk sinirlenen bir yapım var elimde değil. Sert bir kişiliğim maalesef. Ama eski fotoğraflara kesinlikle takılmam şahsen. Eminim biryerlerde benimde fotoğraflarım bilgisayarlarda bekliyordur.
Wp mesajlarınıda siz söylemişsiniz eşim hep mesafeliydi diye. Olmuş bikere. Bence kendi davranışınızın yanlışlığı ile ilgili üzgün olduğunuza ama yinede maalesef ayrılmanın en doğru karar olduğuna dair bir konuşma yapın. Çünkü erkekler "dön, affet, birdaha olmaz" anlamaz.

Yani çok eski bilgisayardan sizden önce görüştüğü kişilerle resimleri kalmış unutmuş bunun için kavga çıkarılır mı silin resimleri gitsin erkekler sıkıntıya gelemiyor önceki konularınızı bilmiyorum boğmuş olabilirsiniz sessizce bir süre ayrı kalın eşinizde sizi seviyorsa tekrar birlikte olucaksınızdır

Adı üstünde eski defter niye bunun için saçma sapan suçladınız adamı? Kadınların bu huyunu anlamıyorum seviyorum diyor canını okuyor ayrılma eşiğine geliyor eee ben şimdi ne yapacağım diye tutuşuyor.. 40 kere düşüneceksin o zaman ağır ithamlarda bulunmadan..

Eski konularini bilmiyorum.. Bu konuna yorum yapacagim. Laptop meselesinde gecmisi irdelemissin hos olmamis. Belki o videolarin, fotograflarin durdugunu bile unutmustur.
Ama kadin konusu sıkıntı.. Kadin esine resmen yurumusse ve esin hala kestirip atmak yerine konusmaya devam ediyorsa normal degil. Kadinin ilgisi hosuna gitmis olabilir.

Gecenin bu saatinde herkese iyi geceler demeyi isterdim ama gece benim icin hic iyi degil kizlar. Daha evvel ki konularimi ve hatalarimi bilenler bilir. Bu konuda cok uzgunum. Simdiki konuya gelecek olursam.
Esimle bir hafta evvel cok siddetli bir tartisma yasadik ve kendisi evden ayrildi. Konu ise bundan bir kac ay evveline kadar gidiyor hersey esimin bir youtube kanali acmaya karar vermesiyle oldu. Kendisi retro oyun ve retro oyun konsolu(hani o eskiden oynadigimiz ateriler vardiya onlardan) meraklisi. Bu konuda cok genis bir arsivi var yeni eve tasinmamiz ile birlikte bos bir odayi kendisine retro oyun odasi yapti. Ustune birde youtube kanali acti ve video yayinlamaya basladi. Baslarda esime bu konuda destek de oldum. Nasilda sonradan bikar birakir bu isi dedim ama oyle olmadi bi kac haftada iyi bir takipci ve izlenme almis bu isin ustune gittikce gitti bana olan ilgisi bununla beraber azaldi. Olayin asil patlama noktasi ise evdeki laptobu kendisi video renderlama video duzenleme mi ney icin kullaniyor ben tam anlamiyorum. Bu nedenle o cihaz surekli mesgul. Esimin bekarligindan kalma biz tanismadan once ariza yapmis bir bilgisayari daha vardi. Bende o cihazi yaptirip kendim kullanayim dedim cunku diger makineye esimden sira gelmiyordu. Cihazi tamir ettirdikten sonra icini acip baktigimda şok oldum esimin eski kiz arkadaslariyla cekinmis oldugu fotograflar videolar(cirkin video yok) vs. Seyler var. Ben bunlari gorunce kan beynime sicradi hemen bunlar ne boyle diye hesap sordum. Kendisi bana onlarim biz tanismadan once oldugunu pc cok cok eski oldugu icin icinde ne var ne yok unuttugunu vs. Seyler soyledi defalarcada ozur diledi. Ben o anki kizginlikla defol senden nefret ediyorum demis bulundum. Bu lafim uzerine baya hararetli bir tartismaya girdik. Eski defterler acildi. O gece ayri ayri yattik, bir kac kez yanima gelmesine ragmen kovaladim odadan. Bir iki gun konusmadik. Bi aksam o banyodayken telefonu caldi kayinvalidem ariyordu o nedenle ben cevap verdim telefona. Konustuk kapattik. Telefonun whatsapina 4 msj gelmisti. Bunlar is yerinden bi kadina aitti. Biz kavga ettikten bir gun sonra konusmalar baslamis ve o zamana kadar devam etmis. İlk baslarda normal olan konusmalardan sonra kadin resmen yurumus kocama. Kocam hep hanimli olarak mesafeyi koruyarak msj yazmis ama sohbet etmektende geri durmamis.
msjlarin tamamini okuduktan sonra iceri geldi. Telefonunu elime aldim ve bunlar ne diye sordum. Bi kac bisyler zirvaladi ve bu defa gercekten cok buyuk kavga ettik esim bir yandan bana aciklama yapmaya calisirken ote taraftan kendini savunmaya calisiyordu ben sinirlenince gozum.biseyi gormez o gece onu evden kovmam neticesinde evden ayrildi. Evden ayrildiktan sonra ne bir msj ne bir arama oldu. Cuma gunu beni telefonla arayarak onemli konusacakalari oldugunu soyledi eve geldi. Oturduk konustuk, bana olaylari sakimce anlatti, ben seni aldatmadim resimler eskiden kalmis pc bozuk diye atmistim bir koseye unutmusum bile icondekileri yillar olmus dedi. O kadinla msjlasma olayina gelince seninde tanidigin Zeliha hanim gecenlerde is yerimdeki cok yakin dostuma olan olaylari anlatirken duymus sonrada yanima geldi konusmaya isi bahane edip msj atmaya basladi ben hep saygi cercevesinde komustum yuz vermedim. Hatta senden bile bahsettim seni sevdigimi bile soyledim dedi. Ve ben artik seninle yapamiyorum olmuyor cok sabr ettim ama olmuyor bosanalim dedi. Bende bu olan olaylar icin asiri sinirlendigim fark ettim ozur diledim esim kararliyim ozur biseyi degistirmeyecek yol yakinken biis bu is dedi. Son durum ayriyiz esim kafasina koymus. Ama ben bu adami seviyorum ne yapabilirim. Beynim yaniyor bu konuda. Hayatta kendi hic bu kadar caresiz hissetmedim.
Canım pc deki resimler konusunda sonuçta senden önce olmuş birsey ve pc bi anda bozulmuş. İçindeki resimler gitmez. Üstünden seneler geçmiş. O mu aklına gelsin adamın. Keşke nefret ediyorum senden demeseydin. Hadi dedin bari yanına gelince kovmasaydin. İkinci olaya gelirsek mesajları sende görmüşsün. Eşin hep mesafeli hanım hanım diyerek konuşmuş. Ayrıca senden de bahsetmiş. Evden gittiğinde bile sana durumu tekrar açıklamak istemiş ve sakince anlatmış.Ozur dilemişsin ama demekki daha önce de bu tarz kavgalar oluyodu. Adamda yorulmuş haliyle. Sevgili değilsiniz evlisiniz siz kıskançlıklar yüzünden sevdiğin adamı kaybetme derim ben. Biraz ayrı kalın. Sonra barışmak istediğini söyle,çaba sarf et. Oda zaten seni seviyorsa (ki demesine göre seviyor) seviyorsa boşanmaz barışırsiniz. Hep mutlu olun. 🌸

kimse eşinin eski sevgilisiyle fotoğrafını görmek istemez ama evden kovmak abartı olmuş, sonuçta eski hayatına ait birşey ve silmeyi unutmuş olabilir. Tüm bunların üzerine wstspp msjlarini gorup kavga çıkarmanız da kötü olmuş. Bence üzerine gitmeyin siniri geçsin biraz.. daha sonra son zamanlarda hassas oldugunuzu, yaşananlardan dolayı üzgün olduğunuzu, kendisini sevdiginizi ve yuvanız dağıtmak istemediğinizi, evliliğiniz devam ederse kendi hareketlerinizi gözden gecireceginizin sözünü verdiginizi, tüm bunlara rağmen hala boşanmak konusunda israrciysa da kararına saygılı olduğunuzu belirtin.

Tamam kimse istemez eski sevgilisiyle fotolarını görmek ama baya fazla tepki olmuş adam da demişti bunun nazını mı çekicem şu saçma konu için....
Daha önceki konularınızı da biliyoruz evlilik içinde bence ilginç tavırlar sergiliyorsunuz

bütün olayları düşününce adam boşanmaya karar vermiştir
Fazla naz trip aşık usandırır yapacak bir şey yok eşiniz için hayırlı olacaktır

Bu tavrınız normal bir tavır değil özellikle bunu sürdürmeniz sizden önce ve sizene
Daha önce aldatıldınız mı travmanız mı var?

Ben eşinize hak verdim. Bir kaç ay önce eşyalarımı toplarken bir flash buldum. Bu ne acaba diye pc ye taktım. O kadar eski ki varlığını unutmuşum ve eski sevgilimle fotoğraflarımız, msn konuşmalarımız vardı. (Salak ergen ben :eek:)

Eşim görebilirdi, içine bakmadan laptop çantasına koyabilirdim. Olabilecek bir durum yani...

Resimlere biraz baktım, ne saftrikmişim dedim sildim. Yani eski resimleri görünce, aşkı da depreşmiyor insanın. Azcık düşünüp hareket etmeliydin.

Youtube konusunda ise 10larca evli youtuber var. Mesela şişmanlar var, geek muhabbeti yapan 3 tip, hepsi evli ve sürekli içerik üretiyorlar. Eşleri de bazen destek atıyor. Ulan diyorum ne mutlu evlilik.

İlgi alanlarınız uzay kadar uzaksa, bir de bitmeyen tripler de sosu oluyorsa, adam da evliliğini sorgulamış bi noktada demek ki...

Kötü olmuş, geçmiş olsun

Mesafeli konuşmasına bile ne gerek var ki yürüdüyse cevap vermemesi gerekirdi bence. Eşiniz madem suçsuz kendince, ayrılmayı düşünmesi bu kadar kolay olmamalı....

Eski konunuzu simdi okudum esinizi o konuda da haklı buldum. Bence eşinizi kaybetmeniz sizin açınızdan kötü olur. Aklı başında ve sizi sevdiği için sizi idare eden birine benziyor çünkü.

Eski konularınıza şimdi gözattım.. Hep eşinizden dert yanmışsınız, otele yollamışsınız vs.. Devamlı bir evham haliniz var, güven probleminiz var.. Bunun altında yaşadıklarınız yatıyodur.. Acaba psikolojik destek aile danışmanlığı yardımı falan mı alsanız? Evliliğinizi kurtarabilirsiniz belki böylece

Ee bilgisayar kullanılıyormuş adam açıp silememistie unutmuştur ki buna rağmen özür dilemiş
Kadına cevap vermiş ama mesafeli diyorsun
Kanal acip seninle ilgilenmemekte haksız ama diğer yerlerde haklı

Oda hatali niye kadinla konusuyor resmi konusmus ama kadinin yurumesine engel olmusmu?whatsap msjlarinin resmini alsaydin keske eger bu dogruysa kolay birsey mi? Aciklayinca konu kapaniyorsa sende durumunu sinirinii acikladin niye geldi bosanmaya konu ?eski konularini bilmiyorum ama kadinlarla mesafesini ayarlayamayan biriyse o sebep oluyor guvensizligine biraz da bunuda biliyormu?

Is bosanmaya gidiyormus kararli olmasi uzulmeyevegi anlamina gelmez biraz zaman vermesini teklif ayri kalin bence bosanma en son asama sen onu seviyorken magdur olma

Bugun akıllıca karar almış 2. Koca konusu , valla tebrik etmek lazım sizin eşiniz de gayet idare etmiş sizi ( bakınız eski konular) bardak taşınca da medeni bir şekilde kırıp dökmeden boşanmak istiyorum demiş. Yani Allahaşkına fi tarihinden kalmış fotoların neyine kiyameti kopardınız, sürekli tetiktesiniz şu kocama yazdı bu kocama yürüdü. Kendinize ve kocanıza bu kadar güvenmiyorsanız zaten yürümez bu evlilik, yürürse de böyle ayda bir kavga dövüş evden kovmayla yürür.
Olayın hararetinden ani karar almıştır diyecektim ama öncesi de varmış, gene de biraz zaman verip ayrı kalıp sonra sakince suçlamadan kavga etmeden konuşmayı deneyin.

Hayir gercekten coook eski oldugunu bildiginiz pc nin icinden cikan fotolar icin hesap sordunuz yetmedi is arkadasiyla "saygi cercevesinde"konusmasinida hazmedemeyip kombo yaparak artik ne kadar ilgi ve pohpohlanma arsizi oldugunuzu tescillemis oldunuz...adam ne yapsin yol yakinken kacayim demis :işsiz:ben bugun neler okuyorum kk da yav

Back