Bana söylemediği sözleri başka kadinlara söylese hemde bir değil 8 9 tanesine. Önüme dünyaları serse ne değişir, hediye alsa çiçek alsa ne işe yarar aklının kalbinin bende olmadigini bildikten sonraArkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!
- Konu Sahibi Nazende55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok zor.. alışkanlık haline getirmiş. Gözünü korkut Dicem ama korkmuyor belli ki al çocuklarini Ailenin yanına git evi terketArkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
mesela ayrılabilirsinArkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.145
- 348
- 28
Ayy bu kadar vizyon düşüklüğü… İnsan mücevher, pahalı kıyafet ayakkabı çanta bir şeyler aldırtır barışmak için. Bi yemeğe çıkmaya barışılır mı hiçYemeğe çıkmak, hediye almak barışmak için yapılmaz. Bunlar zaten seven herkesin yapabileceği sıradan şeyler. Siz bu basit şeylere kanıyorsunuz. Adam da bir yemek ve bir hediye ile kandırırım zaten diye devam ediyor zamparılığa. Vurması yok diye harika koca olmaz kimse. Biraz üzerine gidin bak nasıl kükrüyor görün..
Başkalarına dokunan adamı nasıl seviyorsunuz? Kebap yemek için mi? Mideniz nasıl alıyor? Kebabı değil yani bu adamı?
Ayrıca biz siZe nasıl yardımcı olalım?
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Esiniz doyana kadar devam edicek capkinliklarina..illaki bi zmanlari oluyor..durulma zamanlari..eger calisan bir bayansaniz ailenizde arkanizdaysa..katlanmayin boyle bir seye..calismiyosanizda..aileniz destek olucaksa yine katlanmayin derim..kendinize sayginizi kaybedersiniz bu sekilde...hicte sacma sapan yazmamissiniz..esinizin size yasattiklari sacma sapan..sevdiginiz icin belki katlanmissiniz..ama daha fazla katlanmayin lutfen boyle durumlara..aldatmalarida..lutfen kayit altina alin..Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.145
- 348
- 28
Gerçekten şu dediğiniz kadınların aldatıldığı dünyada, bakımlıyım güzelim vs dememek lazım.Aldatmak dış görünüşle alakalı değil karakterle ilgili. Ona bakılırsa erkek yeterli cinsellik yaşayamazsa aldatır diyorlardı en yakınım yine aldatıldı. Cinsel hayatlarının da iyi olduğundan adım gibi eminim. Böyle bir evlilikte çocuk yapmayın. Hakkına geçersiniz çocukların. Adam doymuyor daha fazlasını istiyor. Yanında Adriana Lima varken Shakira ve Beyonce'yi de istiyor. (Bu da biraz tuhaf oldu ama başka bir tabir bulamadım)
- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.978
- 68
Hayır yakalamadiniz, eşiniz kendini gizleme konusunda ustalaşma zahmetinde bile bulunmamış, bugünleri öngörüp nasıl olsa bırakmaz beni demiş muhtemelen. Siz onsuz da bir hayat kurabileceğiniz ihtimalini ona hiç vermemişsiniz. Onun annesiyle de iyiymis aranız bir kendi anneniz bir onun annesi bakar çocuklara işe girer çalışırsınız bu neymiş arkadaş bu adamlarda ki bu rahatlık nedir ya . Vallahi böyle adamın karşısında hüzünlü prenses değil Amazon kadını olunur. Resmi olarak o kadar çok hakkınız var ki.. Suistimalde değil durum üzere. Ama siz zannediyorum ki ayrilmazsiniz çünkü teselli arayisiniz var aksine. Hayırlısı olsun.
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
- 1 Mart 2007
- 6.045
- 12.359
- 773
- 37
- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
Harika bir tespitAyy bu kadar vizyon düşüklüğü… İnsan mücevher, pahalı kıyafet ayakkabı çanta bir şeyler aldırtır barışmak için. Bi yemeğe çıkmaya barışılır mı hiç
- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
Nice bakımlı, güzel ve istekli kadınların aldatıldığına şahit oluyoruz bu dünyada. Örneğin çiftlerin muhteşem bir cinsel hayatı var ama adam swinger (eş değiştirme) istiyor eşi ya da sevgilisi ona bu istediğini vermeyince gidip başka kadınlarla bu isteğini gideriyor. Aldatılmak özgüveni düşürüyor, aldatılan kendini suçluyor ama alakası yok. Karakter olmayınca olmuyor. İstediğini alamadığı için ilişkisini/evliliğini bitirdikten sonra istediği hayatı yaşayan insanlara asla laf etmem mesela. Evli adamlar da mutsuzluğunu bahane ediyor, karım beni boşamaz diyor ama evinde yemek pişireni, çamaşır yıkayanı var neden boşansın ki...Gerçekten şu dediğiniz kadınların aldatıldığı dünyada, bakımlıyım güzelim vs dememek lazım.
- 1 Haziran 2022
- 3.874
- 1
- 11.600
- 138
- 34
işte o durulma zamanları da adamında kadınında artık yavaş yavaş pilinin bttiği dönemlere denk gelecek . pili bitmiş yaşam enerjisi kalmamış üzerine ona bu kadar kazık atmış adama niye kadın olsun hak ediyor mu? arada vefada yok, uğraşmaya değmez Gençliğiniz güzelliğiniz yaşam enerjiniz yerindeyken gönderin gitsin.Esiniz doyana kadar devam edicek capkinliklarina..illaki bi zmanlari oluyor..durulma zamanlari..eger calisan bir bayansaniz ailenizde arkanizdaysa..katlanmayin boyle bir seye..calismiyosanizda..aileniz destek olucaksa yine katlanmayin derim..kendinize sayginizi kaybedersiniz bu sekilde...hicte sacma sapan yazmamissiniz..esinizin size yasattiklari sacma sapan..sevdiginiz icin belki katlanmissiniz..ama daha fazla katlanmayin lutfen boyle durumlara..aldatmalarida..lutfen kayit altina alin..
- 3 Şubat 2018
- 6.212
- 24.274
- 348
- 27
- 1 Haziran 2022
- 3.874
- 1
- 11.600
- 138
- 34
Vallahi doğru kesinlikle iş hayatının stresinden uzaklaşınca yüzüm güzelleşiyor bir dişil enerjim arş-ı alaya çıkıyorÇalışmak zor anacım ama elden ne gelir hayatta kalmak için mecburuz. Para herşeydir. Aksini iddia eden sabancının torunudur.Birde şu kafa var. Aman ev işi kolay mı çok yoruluyoruz öldük bittik. Sanki dışarda çalışan kadın ev işi yapmıyor gün içerisinde ben takilayim evimin prensesi olayım aldatilirsam da çocuk var diye zaten bahanem hazır . Birileri bana baksın . E bu rahatlığın bir bedeli var . Şu an gerçekten söylüyorum evdeyim çok rahatım resmen hamilelikte doğru düzgün kilo almadım ya işte çalışırken stresten kilo alıyordum . Yüzü bozuluyor cogu kadının benim cildim düzeldi o kadar berbattı ki çalışma şartlarım . Ama çocuk olunca daha iyisini bulacağım . Evde oturup bir erkeğin gözünün içine bakmaktansa kendi paramı kazanırım . En azından gitmem gereken yerde durmak zorunda kalmam
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.552
- 548
Bu devirde mümkün değil bence de iki kişi çalışmadan geçinmekVallahi doğru kesinlikle iş hayatının stresinden uzaklaşınca yüzüm güzelleşiyor bir dişil enerjim arş-ı alaya çıkıyorÇalışmak zor anacım ama elden ne gelir hayatta kalmak için mecburuz. Para herşeydir. Aksini iddia eden sabancının torunudur.
- 28 Mart 2020
- 4.062
- 16.629
- 158
Ya bu adamlar aldatacak kadını nerden buluyor kim bakıyor bu yamuk heriflere anlamıyorum ki 9 kadın nasıl düşürüyor Allahım mide bulantısı yaşıyorum. Eminim sıfatına atsan yapışmayacak bi tiptir ama gel gör ki 9 kadınla fingirdiyor konu sahibi de onu çok seviyor maşallah mide konya ovası
Eş kisisini evden gonderin kendi evinizde cocuklarinizla yasayin bosanin. Kayinvalide ve kayinpeder size yine yardimci olsunlat. Aksi halde psikolojik rahatsiz olursunuz bu travma ileArkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum