Bi sürpriz daha yapınİlk aldattığın da kızıma hamileydim zaten öğrenince baya problem yarattım kayınvalidem kayınpederim de evden kovdu benden 1 şans istedi bir süre böyle bir şey yaşamadık zaten ikinci çocuk bilinçli olmadı supriz gibi birsey oldu sonra tekrar yakaladım 1 tane değil 8 9 tanesi ile yazismasini belki onlara dediği güzel kelimeyi bana dememiştir bide ben kaçarak evlendim ailem karşıydı bu evliliğe geri dönmeye tereddüt ediyorum birazda
Sizi aldatan adamla nasil sevisiyorsunuz. Bende bi problem var herhalde kocam sinirimi bozunca yuzune bakmak istemiyorumİlk aldattığın da kızıma hamileydim zaten öğrenince baya problem yarattım kayınvalidem kayınpederim de evden kovdu benden 1 şans istedi bir süre böyle bir şey yaşamadık zaten ikinci çocuk bilinçli olmadı supriz gibi birsey oldu sonra tekrar yakaladım 1 tane değil 8 9 tanesi ile yazismasini belki onlara dediği güzel kelimeyi bana dememiştir bide ben kaçarak evlendim ailem karşıydı bu evliliğe geri dönmeye tereddüt ediyorum birazda
Böyle bir evliliğe neden çocuk sorusuna verilen standart bdv cevabıdır da gelir mi acaba dedimGelir mi derken ?
Nasıl desem ben aslında eşimi aşırı derece seviyorum yapmaz diyorum güveniyorumSizi aldatan adamla nasil sevisiyorsunuz. Bende bi problem var herhalde kocam sinirimi bozunca yuzune bakmak istemiyorum
Yalvarıyorsa tamam ya.Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Ay ben konu sahibi yazdı sandımBöyle bir evliliğe neden çocuk sorusuna verilen standart bdv cevabıdır da gelir mi acaba dedim
Boşanamayacaksanız keşke yüz göz olmasaydınız. Yakalasanız da salak yapsaydınız. Böyle aldatılıp aldatılıp affeden kadın olmuşsunuz gözünde. Kurcalamayın madem kapatın gözünüzü.Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Nasil ya? 8 9 kez aldatip, size soylemedigi kelimeleri baska kadinlara soyleyen kocaniza mi guveniyorsunuz? Benim devreler yandı.Nasıl desem ben aslında eşimi aşırı derece seviyorum yapmaz diyorum güveniyorum
Işte bende bu kafayı anlamıyorum . Siz zaten eşinizi bile bile çocuk yaptıniz . Surda biz bizeyiz bağlamak için aldatmasın diye belki de babam çocukları istemez diye kendinizi avutmak için bence hepsi bir arada.Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Seninki de laf. Yakalamazsa adam yalvarmaz, çiçekler böcekler getirmez, hediyeler almaz yemeklere çıkarmaz.Yakalamayın
O zaman aldatılmanda fayda varArkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
B.kuna kadar sev esini . Ohh gece gece agzimida bozdum. Mustehak sana . Yemege cikarsin, hediye alsin . Gitsin baskasiyla yatsin kalksin gelsin sana sarilsin. Senin piskolojini seveyim ya bi cocuk daha yapmada . Nasil severseniz sevin birbiriniziArkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Normal bir kari koca iliskisinde zaten dayak olmaz, yemege cikartmak ve hediyelesmek normaldir. Bonus olarak sadakat vardirArkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?