Eşim beni eski platonik aşığıyla aldatıyor mu?Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.Kızlar yardım lütfen:(

Peki bunu nasıl öğrenebilirim?
Üni arkadaslariyla hic konusmaz neredeyse. Genelde arkadaslari polis, ama onların böyle bisey yapacağını sanmıyorum. Eger bahsettiğim Zeynepin arkadasiysa bilmiyorum..
Aklınzda o kadar şüpheyle ve o mesajla eşinize çaktırmadan nasıl duruyorsunuz çok çok zordur eminin.mesela ben çok tezcanlıyım anında söylerim hiç içimde tutamam mümkün değil hele diyorlar ya sessiz kalın takip edin diye hiç bana göre değil eşiniz geldiği zaman direk konuşun olanları anlatın

Eşinin iş arkadaşlarının eşleri vardır.. Samimiyet kurun.. Ne zaman göreve gittiği belli olur.. Mesaj için de size mesaj atılıp kapatılması saçma.. Başkasından atsalar başkası neden telini kapasın?

Bunca şüpheyle nasıl durdunuz tebrij ederim..o geken mesaji esinize gosyerin ne aciklama yapacak? yani biseyler olmuş belli siz hala kuruntumu yapiyorum diyosunuz

Neden hala susuyorsunuz esinize sorup açıkça konusmanin zamanı gelmiş? Neyi bekliyorsunuz?

Umarım öyle bir şey yoktur ama olan hep sonradan evlenen kadına olur
Kadının peşinden ayrılmayan adam vardır sonra kadın başka biriyle evlenir evliliğinde umduğunu bulamaz sonra bir zamanlar peşimden koşup duran bir sal... vardı
Ne oldu ona der

İnşallah öyle bir şey yoktur ama arkadaşların dediği programları araştırın derim bu şüpheyle yaşanılmaz

Yerinizde olsaydım instagram aratmalarını, arkadaşıyla yaptığı Zeynep konuşmasını, fake hesabın fotoğrafını kendi telefonum ile çekerdim.

Sonra adliyeye gider, boşanma dilekçesi verir ve size atılan mesaj ile birlikte tüm delillerin çıktısını alır, boşanma dilekçesi falan bir dosya yapar eline verirdim. O an ki tepkisinden nedir ne değildir anlaşılırdı zaten.

Boşanma dilekçesini gördüğünde yüzünde, "Ne oluyor ya," gibi bir ifade belirir. Ardından gelen fotoğrafları gördüğünde büyük ihtimalle rengi atıp, korku ile birlikte şok ifadesi oluşur. Tıpkı şöyle bir ifade, "S*çtım" bu ifadeyi gördüğün an anla ki aldatmış. Bacağına s*ç!

AcilayBorte eşinizin telefonunu 45 dk 1 saat kadar ele geçirebilirseniz iphone cihaza jailbreak atıp sonra hoverwatch kurabilirsiniz.

yok yapamam derseniz mspy uygulaması ios cihazlarda da çalışır aynı işlevi görür fakat ücreti hoverwatch'tan biraz fazla.

Ilkonce telefon numarasinin kime ait oldugunu bul bir sekilde

Sonra o kisiye ulas gorus illa ki

Sonuclanir boylelikle.

Son durum ne????Burnuma kötü kokular geliyor ama bilemedim günah almayalım.Bütün delillerin resmini çek zira düşündüğümüz şey olursa hepsi işine yarayacak.

uygulama falan yükleyemiyorsam ilk işim dökümlere bakmak olurdu hangi saat hangi numarayla mesajlaşıyor görürsünüz

Zeynep dediginiz kişi 5 yıl boyunca esinizin aşkına karşılık vermemiş. Ayrılır ayrılmaz eşinizle bir iliski yaşaması bana pek olası gelmiyor acikcasi.

Bence karaktersiz bir insansa böyle şeylere gerek duyar ancak. Evinde 4 4 lük eş olan bayanları, değeri beş para etmeyen diğer bayanlara tercih edebiliyorlar. Ama bu gizli kapaklı işleri günyüzüne çıktı mı da yalvarıp yakarmalar, ağlamalar, özürler vs. eşine 2 dakikada dönüveriyorlar. Çünkü biliyorlar ki o diger kişi evindeki eşi gibi ona sadık olmaz, ona ancak menfaat için gelir . Ama öyle adamlar da kime giderse gitsin zaten. Ömür tüketmeye degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…