Eşim beni eski platonik aşığıyla aldatıyor mu?Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.Kızlar yardım lütfen:(

Arkadaslar tesekkür ederim mesajlariniz icin. Merak etmissiniz...

Is yogunlugundan dolayi yazamadim kusura bakmayin.
Dün kendisi uyurken telefonunu aldim ve laptopa whatsapp web kurdum. Esimin whatsappindan hesap actim. Bunu yaptiktan sonra telefonunu yerine koydum. Gittim gece gece laptopta tüm mesajlari okudum. Ama hic birsey bulamadim. Esim teknoliji hastasidir yani bu islerden cok iyi anlar. Konussa da silmis gibi görünüyor. Dedigim gibi galiba normal mesajlasma ile mesajlasiyorlar. O kutuya baktigimda telefonunda orada da birsey bulamadim.

Burda bir üyenin tevasiye üzerine acaba 2. telefonu var mi diye gittim arabasina baktim :) ama yok yok yok... hic bir iz birakmiyor. Zeynepi ve arkadasini arattiyorum ikisininde sosyal medya hesaplari cikiyor. Yazsam diyorum sonra kendimi geri cekiyorum..hani suçsuz da olabilirler.

Kendisi dün aksam arkadaslarla okey oynamaya gidiyoruz dedi, ben de tamam dedim. O arada bir numara aradi ve panikle mesgule atti telefonu, saat 19:30 gibiydi yani. Normalde kim ararsa arasin hep telefonun alir yani görev de olmadikca. Gece baktigimda kim aramis veya kimi aramis diye listeye baktim ama tam o saatlerde kimse aramamisti (19:30 araliginda). Yani buradan belli oluyor ki kim o saatte aramissa listeden silmis ve digerlerini arkadaslarini vs birakmis liste de. Ben mi salagim o mu uyanik yoksa ortada kurgu mu var bilmiyorum gercekten.

Jailbreak atsam da esim bunu anlar gibime geliyor. Kendisi bu islerden çok iyi anlar. Tabi baska carem yok gibi.

ya eşin seni profesyonelce aldatıyor
ya durumu fark etti bilerek sana böyle yapıyor
ya da aslında ortada hiçbir şey yok.

ama o saatteki aramanın gösterilmemesi gerçekten beni de kuşkulandırdı. bence eşine anlat. yoksa kendini yersin. sakince anlat kurtul.

Gerçekten neden bir araya geldiklerini bilmiyorum canim. Hic sormadim. Benden önce oldugu icin beni ilgilendirmiyor diye dusundum. Ama bildigim kadariyla Zeynep buna hiç yüz vermemis. Ilgisini anlamis mi orasini bilemem.

Esim her zaman onun icin elinden geleni yapmis ama kiz en sonunda sözlenip evlenmis. O da zamanla pesini birakmis. Yarim kalan hikaye yani. Zaten o arada biz tanistik.

Zeynep bosanmis ve belki duygusal boslukta. Belki esim hala duygular besliyor olabilir. Insallah degildir. Bunu yazarken bile canim yaniyor. Ona hala birseyler hissetmesi dusuncesi bile canimi acitiyor

Evet kendimi cok zor tutuyorum. Ama sabirli olmam daha isime yarar.

Aynen sabırlı olun madem aldattıysa boşanırım diyorsunuz en güzeli takip edin ve kanıt toplayın. Sonuç aldatma çıkarsa kanıt olmadan hiç bir anlamı kalmaz yapacaklarınızın. Kanıtınız olursa kimsenin ne konuşmaya ne de mahkemede üstün çıkmaya bir durumu kalmaz. Çok şükür ki mesleğiniz varmış kendi ayaklarınız üstünde rahatça durabilirsiniz. İnşallah sonu kötü olmaz. Ama siz temkinli ve sabırlı davranmaya devam edin. O numarayı da operatörlerden sorgulatmaya çalışın.

Anlatım tarzınızdan dolayı, konu bana inandırıcı gelmedi. Sanki olayları başkası yaşamış da siz onun ağzından anlatıyor gibi yazmışsınız. Eğer konu gerçek değilse, bir psikoloğa gitmeniz gerek.

Eğer konu gerçekse, bir dedektif bulup anlaşın. Eşiniz evde değilken ne yaptığını size rapor etsin, fotoğraflar çeksin. Forumda bir arkadaş öyle yapmıştı. Yeterince kanıtınız olduğunda da mahkemeye sunup, tazminat isteyerek boşanın.

Canım eğer eşin uyurken kullandığı operatörün mobil internet hizmetini kullan ve kimlerle konuşma mesajlaşma yaptıysa dökümünü ordan alabilirsin. Yalnız bu işlemi yaparken hızlı davranmalı ve telefon yanında olmalı. Ordaki menüleri kullanırken cep telefonuna bilgilendirme mesajları geliyor.

Bu çok iyi fikir konu sahibi AcilayBorte kanıt toplamak zor olcaksa en güzeli dedektif herşey en yalın haliyle ortaya dökülür böylece.

Bunu yapacaktim ama dün gece ki panikle yapamadim. Whatsapp web i kurdugumda ellerim titriyordu resmen.
Firsat bulup kimlerle mesajip konustugunu arastiracam.

Hersey birebir benim yasantilarim. Fikir edinmek icin sadece buraya yazmayi geregi buldum. Kendim ne yapacagimi sasirdim cunku.

Peki dedektif tutsam onun delilleri mahkemede kabul görür mü acaba?

size iyilik yapıp uyaranı bırakın
eşinizin peşine takılın
o uyudukça telefonuna bakın
birde internetten silinen watsapp mesajları nasıl geri geliyor ona bakın
ben nasıl olduğunu bilmiyorum ama geri geldiğini biliyorum
operasyona gittiği yakın bir tarih var ise
gidebileceği arkadaşının eşiyle görüşün

Bugun gün içinde WhatsApp web i açmayın çünkü WhatsApp web i açtığınız an eşinizin telinin ekranına bilgisayar işareti olan WhatsApp web yazısı açılmıştır ibaresi çıkacak bu da herşeyden haberdar olması demektir.keske bununla uğraşana kadar operatör şifresini alsaydıniz orada konuştuğu numaraları ve mesajlastigi numaraları görürdünüz.oradaki numaraları kendi telinize kayıt etseydiniz belki WhatsApp tan baktığınızda fotolari çıkardı.

O cok fazla uyanik

Whatsapp web actigimizda telefonda bilgisayar isareti cikmasi android icinde apple icinde gecerli mi?

Hersey birebir benim yasantilarim. Fikir edinmek icin sadece buraya yazmayi geregi buldum. Kendim ne yapacagimi sasirdim cunku.

Peki dedektif tutsam onun delilleri mahkemede kabul görür mü acaba?

Tabii kabul görür. Burada konu açan bahsettiğim arkadaşın tuttuğu detektif adamı kadınla buluşurken, samimi biçimde eğlenirken vs çekmişti diye hatırlıyorum. Kamuya açık bir mekanda ve dışarıda yapıyor bunları. Dolayısıyla delil olur. Ama cep telefonunu dinleyip kaydederseniz olmaz diye biliyorum çünkü suç.

Mobil operatorlerin online işlemlerinden ay ay fatura indirebiliyorsunuz...
Çok basit bu işlem, bi bakın hemen

Eğer Türk Telekom kullanıcısıysa eşiniz, telefonuna Türk Telekom mobil uygulaması kurup güncel fatura kısmından kullanım geçmişine bakabilirsiniz. Diğer operatörlerin bu şekilde uygulaması var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…