- Konu Sahibi AcilayBorte
-
apple cihazda jailbreak varsa fark etmesi biraz zor ama android cihazlarda direkt yüklenir uygulama yöneticisinde görünür simgesini gizler atıyorum ses kayıtlarının içine vs atar. rootlu cihazda anlaması daha zor en iyisi telefona hard reset atmak.
ya eşin seni profesyonelce aldatıyorArkadaslar tesekkür ederim mesajlariniz icin. Merak etmissiniz...
Is yogunlugundan dolayi yazamadim kusura bakmayin.
Dün kendisi uyurken telefonunu aldim ve laptopa whatsapp web kurdum. Esimin whatsappindan hesap actim. Bunu yaptiktan sonra telefonunu yerine koydum. Gittim gece gece laptopta tüm mesajlari okudum. Ama hic birsey bulamadim. Esim teknoliji hastasidir yani bu islerden cok iyi anlar. Konussa da silmis gibi görünüyor. Dedigim gibi galiba normal mesajlasma ile mesajlasiyorlar. O kutuya baktigimda telefonunda orada da birsey bulamadim.
Burda bir üyenin tevasiye üzerine acaba 2. telefonu var mi diye gittim arabasina baktim :) ama yok yok yok... hic bir iz birakmiyor. Zeynepi ve arkadasini arattiyorum ikisininde sosyal medya hesaplari cikiyor. Yazsam diyorum sonra kendimi geri cekiyorum..hani suçsuz da olabilirler.
Kendisi dün aksam arkadaslarla okey oynamaya gidiyoruz dedi, ben de tamam dedim. O arada bir numara aradi ve panikle mesgule atti telefonu, saat 19:30 gibiydi yani. Normalde kim ararsa arasin hep telefonun alir yani görev de olmadikca. Gece baktigimda kim aramis veya kimi aramis diye listeye baktim ama tam o saatlerde kimse aramamisti (19:30 araliginda). Yani buradan belli oluyor ki kim o saatte aramissa listeden silmis ve digerlerini arkadaslarini vs birakmis liste de. Ben mi salagim o mu uyanik yoksa ortada kurgu mu var bilmiyorum gercekten.
Ne kadinlar var gercekten saygi duyuyorum sakinliklerini koruduklari icin.
Ben olsam aninda evden degil sehirden sürerdim ôfkemle
Bu mesaji, sana yardim etmek isteyen, senin
Haberinin olmasini isteyen biri atmis olsbilir.
Beni dûsündüren, bunlar o yillarda neden biraraya grlmemisler. Esin platonik takilsa bile
Illaki anlamistir kiz onun ilgisini.
Isteseydi ozaman isterdi esini.
Sadece esin tarafli bir durum gibi bu.
Benim sana diyecegim, benimde bana takintisi olan biri var
Evlendi cocugu var Hala ayni, yillar gecti, hemde kac yil.
Ben o insanlari hasta olarak gôrûyorum, degismezler. Kendini harcama.
Evet kendimi cok zor tutuyorum. Ama sabirli olmam daha isime yarar.
Arkadaslar tesekkür ederim mesajlariniz icin. Merak etmissiniz...
Dün kendisi uyurken telefonunu aldim ve laptopa whatsapp web kurdum. Esimin whatsappindan hesap actim. Bunu yaptiktan sonra telefonunu yerine koydum. Gittim gece gece laptopta tüm mesajlari okudum. Ama hic birsey bulamadim. Esim teknoliji hastasidir yani bu islerden cok iyi anlar. Konussa da silmis gibi görünüyor. Dedigim gibi galiba normal mesajlasma ile mesajlasiyorlar. O kutuya baktigimda telefonunda orada da birsey bulamadim.
Burda bir üyenin tevasiye üzerine acaba 2. telefonu var mi diye gittim arabasina baktim :) ama yok yok yok... hic bir iz birakmiyor. Zeynepi ve arkadasini arattiyorum ikisininde sosyal medya hesaplari cikiyor. Yazsam diyorum sonra kendimi geri cekiyorum..hani suçsuz da olabilirler.
Kendisi dün aksam arkadaslarla okey oynamaya gidiyoruz dedi, ben de tamam dedim. O arada bir numara aradi ve panikle mesgule atti telefonu, saat 19:30 gibiydi yani. Normalde kim ararsa arasin hep telefonun alir yani görev de olmadikca. Gece baktigimda kim aramis veya kimi aramis diye listeye baktim ama tam o saatlerde kimse aramamisti (19:30 araliginda). Yani buradan belli oluyor ki kim o saatte aramissa listeden silmis ve digerlerini arkadaslarini vs birakmis liste de. Ben mi salagim o mu uyanik yoksa ortada kurgu mu var bilmiyorum gercekten.
Anlatım tarzınızdan dolayı, konu bana inandırıcı gelmedi. Sanki olayları başkası yaşamış da siz onun ağzından anlatıyor gibi yazmışsınız. Eğer konu gerçek değilse, bir psikoloğa gitmeniz gerek.
Eğer konu gerçekse, bir dedektif bulup anlaşın. Eşiniz evde değilken ne yaptığını size rapor etsin, fotoğraflar çeksin. Forumda bir arkadaş öyle yapmıştı. Yeterince kanıtınız olduğunda da mahkemeye sunup, tazminat isteyerek boşanın.
Canım eğer eşin uyurken kullandığı operatörün mobil internet hizmetini kullan ve kimlerle konuşma mesajlaşma yaptıysa dökümünü ordan alabilirsin. Yalnız bu işlemi yaparken hızlı davranmalı ve telefon yanında olmalı. Ordaki menüleri kullanırken cep telefonuna bilgilendirme mesajları geliyor.
Anlatım tarzınızdan dolayı, konu bana inandırıcı gelmedi. Sanki olayları başkası yaşamış da siz onun ağzından anlatıyor gibi yazmışsınız. Eğer konu gerçek değilse, bir psikoloğa gitmeniz gerek.
Eğer konu gerçekse, bir dedektif bulup anlaşın. Eşiniz evde değilken ne yaptığını size rapor etsin, fotoğraflar çeksin. Forumda bir arkadaş öyle yapmıştı. Yeterince kanıtınız olduğunda da mahkemeye sunup, tazminat isteyerek boşanın.
Tabiki deeeeHersey birebir benim yasantilarim. Fikir edinmek icin sadece buraya yazmayi geregi buldum. Kendim ne yapacagimi sasirdim cunku.
Peki dedektif tutsam onun delilleri mahkemede kabul görür mü acaba?
O cok fazla uyanikArkadaslar tesekkür ederim mesajlariniz icin. Merak etmissiniz...
Whatsapp web actigimizda telefonda bilgisayar isareti cikmasi android icinde apple icinde gecerli mi?Bugun gün içinde WhatsApp web i açmayın çünkü WhatsApp web i açtığınız an eşinizin telinin ekranına bilgisayar işareti olan WhatsApp web yazısı açılmıştır ibaresi çıkacak bu da herşeyden haberdar olması demektir.keske bununla uğraşana kadar operatör şifresini alsaydıniz orada konuştuğu numaraları ve mesajlastigi numaraları görürdünüz.oradaki numaraları kendi telinize kayıt etseydiniz belki WhatsApp tan baktığınızda fotolari çıkardı.
Hersey birebir benim yasantilarim. Fikir edinmek icin sadece buraya yazmayi geregi buldum. Kendim ne yapacagimi sasirdim cunku.
Peki dedektif tutsam onun delilleri mahkemede kabul görür mü acaba?
Whatsapp web actigimizda telefonda bilgisayar isareti cikmasi android icinde apple icinde gecerli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?