Eşim beni eski platonik aşığıyla aldatıyor mu?Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.Kızlar yardım lütfen:(

Tabi ki de öyle. Kizin günahini almak istemiyorum. Ama onu sürekli stalklamasi ve ardindan boyle bor mesaj gelmesi ilk supheli onu yapti. Tek aratsa kiz da suc bulmazdim zaten.
Benim bildigim kadariyla hic sevgilisi olmadi. Gerci ben hic sormadim. Kendisi anlatti. Cunku gecmesi beni pek ilgilendirmiyordu.

hakkinda hayirlisi olsun. bunu yazdigini okudugumda senin adina sevindim. umarim aldatmamistir ama eger o halti yediyse de, sana guc, kuvvet, sabir dilerim. Allah yolunu acik etsin.

Icim yana yana bu yazmaliyim ki insallah oyle birsey yoktur. Olsa da hic affetmeyecegim. Çok sükür kendime göre birikimim var, meslegim var. Kendi ayaklarimin üzerinde durabilirim.

Sizin yanınıza gelirken siliyor olabilir. Whatsapp web farklı o an görüp takip etmek için kurulur. Kendi bilgisayarınıza okutmanız lazım..

Telefonunda başka anlık mesajlaşma uygulaması var mı diye baktınız mı?

olayın seninle ilgili kısmına yorum yapmak istiyorum sadece neden 5 saatlik uykuyla duruyorsun ve neden kafayı sen yiyorsun? kuzum bir insan sana bir yanlış yapıyorsa bu kendi karakteriyle alakalıdır hatalar her zaman karşılıklı olmuyor dolayısıyla aldattı diyelim ölecek misin? kendine güven evet ucu sana dokunuyor kafanda soru işareti var ama seninle alakalı bir durum değil soğukkanlılığını muhafaza et bekle bakalım ne olacak gerekirse süphelerini paylaş eşinle içinde tutma dedektiflik yapma diyelim ki kızla konusuyor svarsa böyle birşey senin herşeyin farkında olduğunu bilsin

Eğer normal mesaj yoluyla mesajlastigini düşünüyorsanız hattın kendi uygulamasına gelen şifre var o şifre yi öğrenirseniz hangi numaralarla konuştuğu ve mesajları ortaya çıkar.ornegin vo.....fone için s yazıp 7000 a gönderirseniz şifre geliyor ve bu şifreyi internetten giriş yapmak için kullanabiliyorsunuz ay ay gün gün çıkıyor dokümanlar.

Valla o mesaj durduk yere neden gelsin ki, zaten telefonunu saklayan sonradan şifre koyan eşte masum değil.

Ben olsam her an tetikte beklerim, ha bu şekilde yaşamak çok zor ama şu an ispatlanacak bi şey de yok, olayın tamamen ört bas edilmesi de mümkün.

Evet kendimi cok zor tutuyorum. Ama sabirli olmam daha isime yarar.

Baktim, baska bir uygulama yoktu. Whatsapp web ayarlamam lazim, ama benim kullandigim bilgisayari kendisi de kullaniyor. O zaman kendime ait bir hesap olusturmama gerek laptopda. Oyle takip edebilirim.

Arakdaslar numarayi sorgulattim. Tabi buna karsilik bir ücret talep ettiler. Numara bir erkek isimine kayitli ve 2 aylik bir kullanimi var. Telefonu ariyorum hala kapali. Bu mesaj atan kisi belli ki baska bir numaradan bu mesaji atmis.

Ve kapali olmasi cok supheli. Sirf benim huzurumu bozmak icin yollanmis belli. Bir yandan Zeynep boyle birsey yapsa neden yollasin o mesaji? o kadar salak mi diyecegim ama belki aramizi bozmak icin olabilir. Baska biri yaptri diyelim; daha agir ve igrenc bir mesaj yazmaz miydi? Hani esine sahip cik, yok onunla beraber oldum gibi mesajlar? Sonucta ''eski kollarda'' cok basit bir cümle olmus.

Kafam cok karisik. Esim geve uyuyunca yine telefonunu almaya calisacagim. Telefon takip uygulamarina baktim, ama bunlarin hepsi Iphone da calismiyor malesef. Sadece bir opsiyon kaldi o da mesaj dökümünü cikarmak ve whatsapp webi kurmak.

Aynen bende oyle bir senaryo kurdum :) Hani operasyona gidiyorum diyipte onun yanina gitmis olma ihtimali beni cildirtiyor. Ama bu kadar derin dusunmemeye calisiyorum.
Insallah hersey yanlis anlasilmadan ibarettir. Aksi olursa cok mutlu bir evliligi sonlandirmak zoruna kalacagim....

Baktim, baska bir uygulama yoktu. Whatsapp web ayarlamam lazim, ama benim kullandigim bilgisayari kendisi de kullaniyor. O zaman kendime ait bir hesap olusturmama gerek laptopda. Oyle takip edebilirim.

Yalnız dikkat edin laptoptan 2. hesap açtığızda bile 1. hesaptan sizin hesabınızdaki dosyalarınızı verilerinizi görme ihtimali var. Benim bilgisayarımdan aynı şeyi denediğimde 1. hesaptan gözüküyordu. Belki de ben eksik bir şey yaptım bilmiyorum. Siz yine de dikkatli olun kontrol edin hesabın gizliliğinden korumasından emin olun. Allah yardımcınız olsun dilerim şüpheleriniz doğru çıkmaz.

Canım geçmiş olsun size ...sizi oldukça aklı başında buldum bence zaten duyguya kapılıp fevri davranmazsiniz ama sormadan önce 118 li numara lardan kimin nosu baksaniz hatta bu mesaj kişisel hakkınızı tacize girer ;sadece huzursuz etme maksatlı çağrı bırakmak bile taciz yasamizda...savcıya verin bir dilekçe ile kimmiş bir çıksın da yüzyüze gelsin savcı huzurunda bakalım ne olacak...taviz vermeyin sineye çekmeyin bu aşamaları geçince ortalığı ayağa kaldırın bence...bu şüphe ile yaşanmaz ...size de yazık ki belli gayet de kaliteli bir duruşunuz var...bizi haberdar edin daima destek olmak isterim. .eski bir gsm yöneticisiyim tanıdık bir gsm yöneticisinden de kim olduğuna dair bilgi bulurdunuz keşke hala sektörde olsam akşamdan bulurdum size o mesajı yazani da!

Ben eşinizin yakın bir erkek arkadaşı olabilir mi sizi uyandırmak için diye düşündüm ...çok basit bir mesaj çünkü erkek beyni işleyişi gibi...Kadınlar daha uzun ve spesifik yazar genelde boyle durumda

Eski sevgilisiyle görüşüyor büyük ihtimalle.
Eşinize soracaksınız tabiki o da inkar edecek ama takip edin derim. Bir de askeri ortam olsun polislik olsun iş arkadaşları çoğunlukla erkek oldugu için birbirlerini ayartma, kötü örnek olma çok var. Eşimin ortamını da gördüğüm için söylüyorum. Biraz takip edin. Uyanık biri degil se zaten açığa çıkar.

Yazan kişi de eger böyle birşey gerçekten varsa o bayan yazmıştır. Evli bir adamla birlikte olacak karaktere sahipse, karısına da mesajı pekala atar.

Ve ikinci telefonu olmadığına emin misiniz eşinizin. Arabanız varsa orda saklayabilir

Son düzenleme:
süphelerinizden bahsetmeyin. sadece size atilan mesaji esinizle paylasin ve hareketlerine dikkat edin.

Aklıma unutulamayan Zeynep siz olabilir misiniz acaba? Diye geldi:) Bu anlattıklarınızla Erkeklerin hemen ilişkiyi kestirip atabildiğini görmüş olduk. Evliliğini kurtarmak yerine oyuncu değiştirmek istiyor hemen.

Kesinlikle sizin numaranizi nerden bularak yazdilar buda takilmaniz gereken bir detay. Size bu mesaji yazan kisi ya sizi taniyan biri yada esinizin telefonundan gizlice numaranizi aldi bu kisi. Numaranin kime ait oldugunu bulabildiniz mi ?

Daha ne kadar eşinize çaktırmayacaksınız ben onu merak ettim.

Yanlış bir şey mi var sor?

Neden instada arattın merak ettim???

Öncelikle Merhaba, eşlerimiz meslektaş, ama benm eşim özel harekat degil olmasinida istemezdim cok zor oluor şartlari.
Sonrasina gelince ilk kizdigim yer zaten, ismine Zeynep dedigimiz arkadaşi insagramdan aratmasiydi.
Ama ardindan o mesaji gorunce yemin ederm.kanım dondu.
O mesaj zaten bosa atilmis olamaz war bisiler eşinizle konusmayi denediniz mi yada size.olan hal ve hareketleri nasil.size karsi ?
Mesajlara baktim yoktu diyorsunuz, muhtemelen silmistir.
Şimdi amaaa ! dicem olumlu konusucam fakat inanin konuscak bisi cikaramiyorum okuduklarimdan sonra.

Biraz daha izleyin ve o mesja gelen telefonu bilinmeyen numaralardan ogrenin yada eşinizin telefonunu alabilirseniz o njmarayi girin onda kayitli mi. Sizin adiniza uzuldum umarim bole bisi yoktur.
Kendi yuvasi bozup sizinde yuvanizi bozmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…