Eşım benı düşünmüyor

merusu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
60
79
Herkese merhaba
Ben 31 eşım 37 yaşında. Bır buçuk ay önce evlendım vajınısmus tanısı konuldu ılışkıye gıremıyorum
Doktor tedavısıne başlayacağım haftaya. Bu süreçte eşımle sevışıyoruz ancak kendısı boşaldığında benı asla tatmın etmek ıçın uğraşmıyor. Aslına bakarsanız çok düzgün ön sevışmede yok. Bı kaç kez söyledım bu durumu benım ılışkıye gırebıldığımızde rahatlayacağımı söylüyor bana mantıklı gelmıyor. Sızce onunla nasıl konuşmalıyım

önce kendi sağlığın psikolojin için vajinusmusu yeneceksin önceliğin bu olsun tatmini ve eşinin tavrını ikinci plana at ilişkiye girdiğinizde de erken boşalma yaşar kendini tatmin eder çekilirse o zaman ciddi ciddi konuşursun büyük bi sorun görmüyorum yeni evlisiniz cinsel hayatınız zamanla oturur sen kendin bile tatmin edecek şeyleri yaparsın eşine aniden yani sorun etme sağlığın önceliğin olsun

Demekki eşin bencil kendini düşünüyor sadece seninde tatmin olmaya ihtiyacın var ,o boşalmadan kendine dokundur önce seni tatmin etsin sonra kendini ,kendi rahatlayınca umursamıyor demekki üsten sürtünerek boşalmaya çalış kendi eliyle yapmıyorsa ,ilk ilişki denendiğinde orda duvar hissi evet oluşuyor ama vajina genişleyen bi organ çocuk çıkıyor ordan yani yapman gereken kendini rahat bırakman onu yapabilirsen zaten bi bakmışın girmiş kolay gelsin

En azından seni psikolojik olarak rahatlatabilmesi gerekiyor. Dokunuşlarıyla falan. Şu an kendinle ilgilen. Ve yaptıklarını da gözlemle bir süre. Böyle devam ederse karşına alıp ciddi bir şekilde konuşursunuz.

Belki tatmin olurmaya yaklaşırsam ilişkiye de hazır hissederim, sorun kendiliğinden aşılır demeyi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…