Bu arkadaşlarda benim ifade etmek istediğim fikrin aynısını yazmışlar..
Siddeti asla meşrulaştırmak değil niyetim.. Fevri olup kaybetmemek. Kadınlar olarak güzel bir dil ile birçok şeyi halledebiliriz. Konu sahibine üzüldüm ama bu söylem kazandirmaz aksine kaybettirir.
Haklisin ama üslubun yanlış..
Bu üslup dayak yedirir maalesef.
Yanlış okudunz heralde hiç birini anlamamışsınız.Allahtan korkmayacak mükemmel olacak filan ne yazdım ben? Bazen gerçekten burada kime ne diyeceğinizi şaşırıyorsunuz.Konu sahibini geçip birbirinizle tartışıyorsunuz sonra ban yiyorsunuz filan klasik.Hiç tarzım değil cevap vermeyeceğim.Konu sahibine hitaben yazın lütfen,burda kimseyle düşüncelerimi ‘çarpıştırmaya’ lüzum görmüyorum.Insanlik egitiminin sart oldugunu soyleyip laf arasinda uslubuna dikkat etmeyen bir kadin oldugun icin siddete basvuran bir erkegi cekiyorsun imasini bir arada kullabilme tezatliginizi neye borcluyuz?
Ayiptir hanimlar ayiptir.
Kadin daha ilk mesajinda haftalardir cocugunu gormuyor diyor, guya gezdirdi bizi ama gitti uyudu diyor, yetmedigi gibi siddet gosterdi diyor .
Siz hic mi bir patlama noktasina gelip sayip dokmediniz, zaten yorgunsun gitme diyerek birini dusunuyorsunuz o da hala gidecegim diye cikisiyor cocukla ilgisiz, geziyoruz ama benimle ilgisiz diye dusunuyorsunuz ve ofkeleniyorsunuz.
Hic mi ofkelenmediniz?
Hep mi mukemmeldiniz?
Siz pirupak iletisim uzmanlari, evet evet siz Allahtan korkun ya hu.
Allahtan korkun ki savunmasiz bir canliya siddetin hicbir sebebi olamayacagini yurekten soyleyebilin.
Okudum saskinim. Acaba suan nasil durumu merakta ettim yaniHanımlar sakin olun lütfen ve yine lütfen şiddeti her ne sebeple olursa olsun meşru görmeyiniz, bugün bir tokat yarın öldüresiye şiddete davetiyedir, yemek istediği gibi pişmedi diye döver, çocuk susmuyor ağlıyor diye, benden izinsiz sokağa çıkamazsın diye döver, kimileri de şu konuda olduğu gibi "bakalım bana karşı gelecek misin diye denedim" demek için döver, okuyun hanımlar, okuyun ve şiddetin bizim suçumuz olmadığını görün lütfen, şiddetin hiçbir haklı gerekçesi yoktur çünkü: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esinden-siddet-goren-kadinlar-dertleselim-hadi.335984/
benim kv geçen ne dedi biliyor musunuz? "kadınlar ve çocuklar gerektiği zaman dövülmeli"Allahim sana geliyorum...
Sinirli oldugunuz bi anda size de aynisi yapilsa hosunuza gider mi hanimefendi. Kadinsiniz sizde. Siddet gormus hemcinsinize şoyle yapsan dayak yemezdin diyerek mi destek oluyorsunuz ? Siddeti mesrulastirdinizin farkindamisiniz?
Niye her türlü sakınma kadına düsuyor ben onu anlamiyorum.erkek tahrik olur diye kiyafetine ozen goster,erkek sinirlenir döver diye sus otur. Erkeklere mal mi demek istiyorsunuz boyle iradesiz beyinsiz kendini kontrol etmekkten yoksun bir mal...Haklisin ama üslubun yanlış..
Bu üslup dayak yedirir maalesef.
Niye her türlü sakınma kadına düsuyor ben onu anlamiyorum.erkek tahrik olur diye kiyafetine ozen goster,erkek sinirlenir döver diye sus otur. Erkeklere mal mi demek istiyorsunuz boyle iradesiz beyinsiz kendini kontrol etmekkten yoksun bir mal...
Kimsede peygamber sabri yok.elimize bi sopa verseler biz de biliyoruz insanlari dövmeyi.siddet insani bir davranistir önemli olan siddete meyletmemek.
Ben anlamadim ki bu neyin kafasi ergenlikte aseton felan mi ictin sen?
Üslup konusuna çok takılmış arkadaşlar,evet dayağın gerekçesi asla olamaz.
Ama bu cümleyi söylerken karşı tarafta normal,makul bir insan olduğunu varsayıyorsunuz sanırım..
Konu sahibi de ayrılma fikrine sıcak bakmıyorken başka ne önerilebilir?Deliyle deli olmayacaksın,madem şiddete meyilli bir adamla evlisin,boşanmanın fikrine bile uzaksın,güzellikle konuşacaksın,istediklerini istemediklerini sakince söyleyeyeksin,bağırmak güzel birşey mi?Daha yüksek sesle söyleyince sorun çözülüyor mu? Tahrik edip bu talihsiz durumları yaşatıyor sadece..
Dayak atan bir adamın avukatlığını yapacak değilim,başka çözüm varsa da benim aklıma gelmiyor..
Dayak hic bir kosulda kabul görülecek bir durum degil. Dayaga kilif bulmakta mesrulastirmaktan oteye gitmez.anladin mi hayir anlayanilecek misin hayir bu neyin kafasi ben bilmiyorum buyutmeyecekmisiz tepsit dogruymus o kafayla boyle tespit yapilir tabi sende haklisinŞiddet eğilimi olan kadın olsa ona uyarıda bulunursun uslubunu duzelt yoksa sana şiddet uygular diye.ne var bu yazıda bu kadar abarttiniz ? Haketmis mi demiş? Ben olsam ben de döverdim mi demiş? O adama o uslupla konuşursan seni döver demiş ki dövmüş demek ki doğru bir tespit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?