- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Bende sizi anlamıyorum gerçekten. Dayak ve şiddet’i sanki seviyormuşum gibi ima ediyor gibisiniz. Konu sahibinin lütfen yazdıklarını bir okuyun rica ediyorum okuyun. Sorusunda farklı yazdıktan sonra diğer bir açıklamasına detay girerek yazmış.Ben sizi anlamıyorum ama nedense.. Kızıp bağırabilir tartışabilir insan o an dolmuştur insanlık hâli değil mi? Öfke patlamaları hoş değil ama olabiliyor işte. Bu yinede dayağı gerektirmez. Dayak potansiyeli olan erkek saçma bir espride bile kıllansa dayağa cürret edebilir. Öfkelenmek kızmak bağırmak tekrar söylüyorum dayağa zemin hazırlayamaz. Şöyle yapsaydın bu muameleyi görmezdin demek gibi olmuş
Adama diyor ki “lütfen evde kal vakit geçir” bunu deyince kahveye gideceğini söyledi bende kızdım bağırdım çağırdım diyor.
Şimdi adam kısaca kahveye gideceğim derken kadın neden kızıp bağırıyor çağırıyor ben onu anlamadım? Neden bağırıp çağırmak? Adamın ne olduğunu biliyor şiddet uygulayacak potansiyelde ise neden bağırıyor?
Dolmuştur patlamıştır diye bir şey yok hanımefendi
Siz öfkenin ne olduğunu biliyor musunuz?
Allah korusun ya çocuğa zarar verirse?
Ya bıçağı alıp öldürse?
Tamam her insan patlar sinirlenir ama evde çocuk varken lütfen ebeveynler şu durumları yaşamasın.
Diğer bir açıklamasında da şunu yazmış konu sahibi
Ben evde kalmasını vakit geçirmesini istedim ama bana demediğini bırakmadı bende bağırdım çağırdım.
Eee tabiki de burda haklı. Bağırsın çağırsın. İlk başta sanki adam nazikce kahveye gideceğim dedi de kadın bağırmış gibi ima edilmiş.
Kesinlikle şiddete karşıyım. Böyle birşey olamaz. Ve ayrılın demeyin demiş. Ee napalım? Ders verdik.