Bende sizi anlamıyorum gerçekten. Dayak ve şiddet’i sanki seviyormuşum gibi ima ediyor gibisiniz. Konu sahibinin lütfen yazdıklarını bir okuyun rica ediyorum okuyun. Sorusunda farklı yazdıktan sonra diğer bir açıklamasına detay girerek yazmış.Ben sizi anlamıyorum ama nedense.. Kızıp bağırabilir tartışabilir insan o an dolmuştur insanlık hâli değil mi? Öfke patlamaları hoş değil ama olabiliyor işte. Bu yinede dayağı gerektirmez. Dayak potansiyeli olan erkek saçma bir espride bile kıllansa dayağa cürret edebilir. Öfkelenmek kızmak bağırmak tekrar söylüyorum dayağa zemin hazırlayamaz. Şöyle yapsaydın bu muameleyi görmezdin demek gibi olmuş
Konu sahibi bunları neden soruya yazmadınız madem? Aradaki fark çok. Sanki adam size nazikçe kahveye gideceğim dedi de siz patlamışsınız gibi durdu.Kizmamin bagirmamin sebebi beyfendi durmadan bana dedigi sen görursun bu hafta gidecegimde tam gun kahvede kalacam senin ruhun duymicak daha beterini yapacam benim evde kalmasini istedigim sebebpte cocuguyla vakit gecirsin zaten bugun bizi göturdugu yerdede gramm muhattap olmadi cocukla benim yavrum bunu hakketmedi
Haklisin ama üslubun yanlış..
Bu üslup dayak yedirir maalesef.
Neden kızıp bağırmak yerine sakince konuşmayı denemiyorsunuz? Sabaha kadar çalışmak kolay mı ya? Sizin burada anlayış göstermeniz gerekirken adama bağırıp çağırıyorsunuz. Yoğun bir işte onun sosyalleşme amacıda o bırakın gitsin.
Ders vermek istiyorsanız ilk kendinizde bir değişiklik yapın.
Bana yazdiginiz cevapta da bu yorumda da sacmalamissiniz kusura bakmayin.Konu sahibi bunları neden soruya yazmadınız madem? Aradaki fark çok. Sanki adam size nazikçe kahveye gideceğim dedi de siz patlamışsınız gibi durdu.
Size demediğini bırakmadıysa patlamakta haklısınız.
Kimler kimleri linç etmiş yineŞiddet kimsenin hakkı olamaz tabi ki ama biraz da üsluba dikkat edilmeli bence. Hayatım uykusuz kalırsın demek var,arada çocukla ilgilenmemesini sıkıştırarak laf sokmak var.. toplumca ifade yanlışlığımız var.Biz kadınlar da bayılırız laf sokmaya zaten.Adamlardan da öküz olanları da işte böyle şiddete başvurur..Zaten şiddete başvurmayan adamlar genelde üslubu düzgün kadınla evlenir, iletişimi kuvvetli kadın da ilkelliğini çözmüş adamla,benzer enerjiler birbirini bulur,arada istisnalar hariç..bu iş böyle gider durur kısır döngü.’Eğitim’ şart.İnsanlık eğitimi,ahlak eğitimi,kendinin farkında olma eğitimi..
O ne demek öyle? Dayağı üsluba göre hak mi görüyorsunuz?Haklisin ama üslubun yanlış..
O ne demek öyle? Dayağı üsluba göre hak mi görüyorsunuz?
Sizin gibi kafalarin yetistirdigi erkekler iste bunlarHaklisin ama üslubun yanlış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?