Eşim beni deli edecek :/

Senin ailen naptı mı demeye getiriyor acaba
Sanmam beklenti sezmedim hiç.

O zaman niye sürekli ailem bunu yaptı şunu yaptı diyor ben altında birşeyler ararım hatta direk sorardım benim ailemin yardım mı etmesini istiyorsun diye.
Sordum güldü yok ya Allaha şükür ihtiyacımız da yok dedi.

Ailesiyle ilgili birşey mi söylüyorsunuz, bir eleştiride mi bulunuyorsunuz ki size böyle bir cevap verme gereği duyuyor. İşte bu yüzden genelde herşeyi karı koca kendisi yapmalı. Durumları iyi demek ki. Bu zamanda böyle eş ailesi bulmak kolay değil. Ama onlar evi aldıysa eşyaları da kendiniz alabilirdiniz kira vermiyorsunuz sonuçta onlar sayesinde her neyse sonuç olarak yapacak birşey yok bundan sonrası için kendi ayaklarınızın üzerinde durun başkaca beklentiniz olmasın
Yoo hiç bi şey söylemiyorum ailesine. Zaten kendimiz de yapmaya çalışıyoruz beklenti içinde değiliz pek.

Çünkü ailesine minnettar. Ne kadar güzel yürekli bir esiniz var. Bence kiymetini bilin.
Sizin aileniz en ufak bir sey bile yapsa onlara da minnettar olur ve söyler bence. Neden altinda bir sey ariyorsunuz ki?
Siz esinizi daha iyi tanirsiniz.
Hic olmazsa vefasiz degil. Kiymet biliyor..
Bir şey aramak değil de durduk yere çok aşırı dile getirince canım sıkıldı. Kendi de farkına vardı fazla dile getirdiğinin.
Evet eşim herkese öyledir çok vefalı minnettardır. Bir iyiliği ömrü boyunca unutmaz karşılığında on iyilik de yapsa demez yeter. Kıymetini biliyorum.

Ya senin ailenden de bir eylem bekliyor yada çok ovuncek bir esiniZ var benim kv dede öyle aksama kadar ovunur
kayınvalidem duysa eşime kızar. Çok mütevazi insanlardır.

Bir daha aynı şeyi söylerse, ewi satıyoruz deyin we ısrarcı olun bu konuda...

Bakalım ozaman ne yapacak eşiniz...
:) dedim bi kez. Ya bi şey demiyorum yani kıymetlerini bilelim dedi. E biliyoruz da dedim. Haklısın dedi konu kapandı.

Ailesinin yaptiklarini unuturmak istemiyor belki:)
Altinda bir sebeb arama bence , belki esin dile getirmeyi seviyor ailesinin yardimlarini.. sende evet evet de gec ..

Ailesinin yaptiklarini unuturmak istemiyor belki:)
Altinda bir sebeb arama bence , belki esin dile getirmeyi seviyor ailesinin yardimlarini.. sende evet evet de gec ..

Sürekli Allah razı olsun diyorum. Sadece ev aldılar diye değil. Gerçekten temiz insanlar ilgili insanlar.
Eşime dedim evi sat kendimiz alalım.konuyu kapadı ben öyle deyince. :)

Konuyla alakası yok ama nikinize kahkaha attım, hala gülüyorum. ;)

Altında bişey aramaya gerek yok. Ne düşünüyorsa dilinde olan bir eşiniz var bence. Bu güzel bişey. Söyleyeceğinizi söylemişsiniz, muhtemelen biraz daha dikkat eder bundan sonra. Bu konuyu tekrar açmayın derim.

Konuyla alakası yok ama nikinize kahkaha attım, hala gülüyorum. :KK66:

Altında bişey aramaya gerek yok. Ne düşünüyorsa dilinde olan bir eşiniz var bence. Bu güzel bişey. Söyleyeceğinizi söylemişsiniz, muhtemelen biraz daha dikkat eder bundan sonra. Bu konuyu tekrar açmayın derim.
Ben de üyelik alırken çok gülmüştüm :D

Evet eşim saftır temiz niyetlidir. Ama hani afedersiniz işin şeyini çıkarınca benim şarteller attı ilk defa bugün tartıştım yeter diye. O da farkına vardı haklısın dedi güldü falan. Yine başlamazsa konuyu açmam hiç yoktan huzurumuzu bozuyoruz resmen. :KK11:

Yok sanmam. Yani sadece çok çok fazla dile getiriyor bize ev almış olmalarını. Tartışmıyor kızmıyor sakince çoğu muhabbetimizde araya sıkıştırıyor sadece.
Gururlaniyodur annesi babası ev almış ne güzel. Her anne baba evladına bu olanağı sağlayamıyo.

Yada esinize kabul ettirmeyecek olan yine sizmisinizdir? Sonucta aile olarak gorup anne baba gibi sevmek ayri keselerin ayri olup butceyi zorlayici hareketler sergileyip sizin de dediginiz gibi araba alacaklardi acaba onun parasi icin demeniz ayri bir sey. Zaten esiniz evet derse boyle zorlayici bir seyin altina girmemenin bana gore daha mantikli.

Arabayi alacak olan esinizle sizsiniz benim.kafam dopdolu iyi anlayamamisim:( ama sizin aileniz alabilcek durumda olsa zaten alir evladindan kiskanacak hali yok. Ama gozune soka soka da ev aldilar demesi yanlis cunku zaten yarisini esiniz karsilamiz ;)

Arabayi alacak olan esinizle sizsiniz benim.kafam dopdolu iyi anlayamamisim:KK43: ama sizin aileniz alabilcek durumda olsa zaten alir evladindan kiskanacak hali yok. Ama gozune soka soka da ev aldilar demesi yanlis cunku zaten yarisini esiniz karsilamiz :KK66:
Kaldı ki bütün oğullara alındı ev. Eşim bi de kendi bi miktar vermiş. Yarısından az :)
Eşim kadının ailesinden maddi bir beklentide olanlara kızar kendi. Sanmam ailemdem büyük bir şey beklesin.

Onlar esinizden birsey istemislerdir esinizde size soyleyemedigi icin daha onceden yapilan seyleri sizde yapin diye arada lafini ediyodur bu olamazmi belki para belki bir esya ;)

Onlar esinizden birsey istemislerdir esinizde size soyleyemedigi icin daha onceden yapilan seyleri sizde yapin diye arada lafini ediyodur bu olamazmi belki para belki bir esya :KK66:

Onlar bizi sıkıntıya koyacak bir şey istemezler ki.
Yani neresinden baksam bi şey bulamıyorum. Herhalde daima kıymet bileyim diye hatırlatıyor sürekli. Tek seçenek bu kaldı.

Ozamansa kuyrugu kisip oturmakta faydavar hic probleminiz yoksa ustunde durmayin bu konunun. Surekli soleme tamam bende biliyorum diyip kapatin

Övünmeyi sevmekten başka bişey değil bu kızmayın boşuna :))))) Siz söyleyince duraksamış zaten kötü bi niyeti olmadığı belli.

Kızlar eşimin 5 tane abisi var.
Kayınbabam ve kayınvalidem Allah razı olsun
bütün çocuklarını evlendirirken ev aldılar
düğünü masrafı her şeyini tam yaptılar.
Bize de aynı şekilde.
Maddi manevi koşuşturdular ilgilendiler
Allah bin kere razı olsun.

Gel gelelim aylardır eşimin ağzı açılır
der bana ev aldılar masraf yaptılar şu bu.
Ya tamam Allah razı olsun.
Ama bir sana değil ki bu.
Bütün oğullarına yaptılar.
İçlerinden bir benim eşim katkı sağladı masraflara
o da benim teklifimle oldu.
Aileye yük olmayalım dedim.
Evin de bir miktar parasını eşim vermiş
eşyaların da bir kısmını aynı şekilde.

Annesi babası minnet etmiyor bu kendine minnet ettirecek zorla.
Yani bir iki kez değil hemen her gün
bazen günde birkaç kez konuyu buna getirir ev aldılar bana der.
Bugün artık dayanamadım tartıştım.
Ya dedim hepsine ev aldı masraf yaptı evlatlarısınız Allah razı olsun
ama tamam yani yeter artık ya git sat evi kendimiz alalım ya yeter artık.
Ben böyle deyince tepki vermedi duraksadı.
Tamam söylemiyorum bi şey dedi.
Dedim saygısızlık olacağını düşünmesem şimdiye sattırırdım
kaç aydır canımdan bezdirdin yeter. :KK11:

Ben mi abartıyorum ya niye sürekli bunu söylüyor.
Hayır ailesine bi zararımız olmamış. Aramız çok çok iyi.
Eşim hesapçı bir insan da değil saf biri.
Anlam veremiyorum bu sözlerine. Sinir oluyorum.
Sizce altında bir şey aramalı mıyım bu meselenin ? :KK51:
Bence hemen kötüye yorma canım, belki çok gurur duyuyordur. Dicek dicek bikicak, bence çok kafana takma, hem ailesi dediğin gibi kendi istekleri ile yapmışlar.

Back