- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi alekta movik movik
Sanmam beklenti sezmedim hiç.Senin ailen naptı mı demeye getiriyor acaba
Sordum güldü yok ya Allaha şükür ihtiyacımız da yok dedi.O zaman niye sürekli ailem bunu yaptı şunu yaptı diyor ben altında birşeyler ararım hatta direk sorardım benim ailemin yardım mı etmesini istiyorsun diye.
Yoo hiç bi şey söylemiyorum ailesine. Zaten kendimiz de yapmaya çalışıyoruz beklenti içinde değiliz pek.Ailesiyle ilgili birşey mi söylüyorsunuz, bir eleştiride mi bulunuyorsunuz ki size böyle bir cevap verme gereği duyuyor. İşte bu yüzden genelde herşeyi karı koca kendisi yapmalı. Durumları iyi demek ki. Bu zamanda böyle eş ailesi bulmak kolay değil. Ama onlar evi aldıysa eşyaları da kendiniz alabilirdiniz kira vermiyorsunuz sonuçta onlar sayesinde her neyse sonuç olarak yapacak birşey yok bundan sonrası için kendi ayaklarınızın üzerinde durun başkaca beklentiniz olmasın
Bir şey aramak değil de durduk yere çok aşırı dile getirince canım sıkıldı. Kendi de farkına vardı fazla dile getirdiğinin.Çünkü ailesine minnettar. Ne kadar güzel yürekli bir esiniz var. Bence kiymetini bilin.
Sizin aileniz en ufak bir sey bile yapsa onlara da minnettar olur ve söyler bence. Neden altinda bir sey ariyorsunuz ki?
Siz esinizi daha iyi tanirsiniz.
Hic olmazsa vefasiz degil. Kiymet biliyor..
Evet eşim herkese öyledir çok vefalı minnettardır. Bir iyiliği ömrü boyunca unutmaz karşılığında on iyilik de yapsa demez yeter. Kıymetini biliyorum.
kayınvalidem duysa eşime kızar. Çok mütevazi insanlardır.Ya senin ailenden de bir eylem bekliyor yada çok ovuncek bir esiniZ var benim kv dede öyle aksama kadar ovunur
:) dedim bi kez. Ya bi şey demiyorum yani kıymetlerini bilelim dedi. E biliyoruz da dedim. Haklısın dedi konu kapandı.Bir daha aynı şeyi söylerse, ewi satıyoruz deyin we ısrarcı olun bu konuda...
Bakalım ozaman ne yapacak eşiniz...