Eşim beni bir araç gibi kullanmış

BRCEMRH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
23
0
36
Bursa
Selam bayanlar 9 aylık evliyim evimizde digiturk var bundan bir ay önce sinema paketiyle beraber erotik kanallarda açılmış kampanya kapsamında bende şifreyi bloke etmiştim evimize gelen misafir açar falan diye geçenlerde baktımki şifre çözülmüş ben şu an çalışıyorum eşimde tatilde erkenden uyuduğum bir gece tv saat gece 3-4 gibi açıktı sadece ışığını gördüm içeri girdiğimde eşim erotik kanal izlediğini ve anlarsınız gerisini söyleyemiyorum bile. bundan önceki gecelerde sürekli beni bi araç gibi kullanmış çok sinirliyim yaaaa kızlar yardımcı olun:47:

Digitürkü komple kapattır...
Eşini o halde gördüğünde tepkin ne oldu?
Neyapıyorsun sen burda be adam demedin mi?

demezmiyim içeri girdim göz göze geldik ben içeride uyurken senin burda ne işin var günlerdir beni bi araç gibimi kullandın dedi sus utanıyorum özür dilerim ne olur affet dedi bende yatak odasının kapısını kilitleyip yattım sabahta sessizce işe geldim arayıp duruyor açmıyorum bi sürü msj atmış lütfen affet diye

Bir kadın olarak kendini nekadar kötü hissettiğini anlaya biliyorum canım
Erkekleri ama bu konuda nedense hiç anlayamıyorum (Evli erkekleri)
Bence fırsat bu fırsat sen tavrını hiç bozma süründür onu ve digitürkü mutlaka kapattır
Aranız limonuyken kapattırman tam isabet olur kökten çözüm..

Bunlar ne yiyip içiyorlar böyle hepsi kudurdu iyice... :47:
Ne bitmeyen fantazi dünyaları varmış... Anlamıyorumki... gül gibi eşleri varken ekrandaki paçozlarla tahrik oluyorlar. Ne ayıp şey ya..

Üzülme hepsi bakıyor dikkat et alışkanlık olmasın bu yaptığı babamda bakıyordu interneti kapattık fırsat buldukları an hiç kaçırmaz bunlar

doğru söylüyosun ümrancımda biz daha 9 aylık evliyiz hiç tahmin etmezdim böyle birşey yapacağını çok kırıcı onur zedeleyici birşey kafama takmadan yapamıyorum iş yerindeyim ve işime bile odaklanamıyorum

biliyor musun aldatilmak kadar korktugum bir diger aldatilma seklide bu benim icin benim iki kucuk cocugum var onlara yetise bilmek icin bende erken yatmak zorunda kaliyorum esim benden sonra 1saat daha oturuyor hep iocimde bi seytan bazen bekliyorum onuda am agenelde dayanamiyorum uyuyorum
blg i iyi biliyorum her gun gecmise bakiyorum ne bileyim onu asiri denilecek kadar cok seviyorum ve cokta kiskancim RABBIM KIMSENIN BASINA VERMESIN AMA HENUZ 9AYLIKKEN ne bileyim yaaa cok erken degilmi ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ben olsam ne mi yapardim ona o evi dar ederdim ama bi saniye dibimden ayrilmasinada izin vermezdim tabi ilk isim evdeki internet ve dj turk u kapattirirdim tabi esimi hala cok seviyorsam yinede eger asamazsaniz bi evlilik danismaninada basvururdum
dunyada en buyuk korkum

beni araç gibi kullanmış ne demekle ne kast ettin anlamadım

digiturkü hemen kapattırıcam zaten eyşancım benim içinde bu bir aldatılma şeklidir yani böyle kötü bir durum nasıl anlatılır bilmiyorum allah yardımcım olsun diyorum sadece ama ben sorunu kolay kolay atamıcam kafamdan eminim çünkü çok kırıldım kendimi sana affettiricem diyor ama bu öyle küçük bi sebep değilki off çok daralıyorum

aslinda bi taraftanda tam da onu terbiye edecek bi firsat bu madem o kadar pisman gercekten kendini affettirmesini bekle gene en iyi ilac sizsiniz birbiriniza

Bi süre yorganını salona bırak,burası sana daha rahat dersin.

(acaba o saatte canı seni istemiş de seni uyandırmamak için televizyona gitmiş olabilir mi?):53:
ama kanal açılmış diyosun demek ki başka günler de yapmış bunu.
peki aranızda bu konuda bi soğukluk var mıydı?Yani sen istemiyosan belki üzerine gelmemiştir.
Ne bilim ya anlamıyorum bu sıralar bu konu çok açılmaya başladı

bizim cinselliğimiz aslında çok iyi açık konuşmak gerekirse hiç çekinmeyiz bu konuda birbirimize karşıda gayet anlayışlıyız hiç onu bırakıp yattığım gün olmadı yada o beni diyorum ya daha 9 aylık evliyiz hiç bi problemimiz yoktu kanal zaten yaklaşık 1 ay önce kampanya kapsamında sinema paketiyle beraber açıldı bende şifreyi bloke etmiştim geçen gün gördüm açılmış şifre ama içimden kötü birşey geçmemizdi yani o kanalı izleyeli epey olmuş

Bu konuda erkekleri hiçBir zaman anlamayacam.. gene eşiniz özür dilemiş.. Bunda Bu kadar sinirlenecek ne var canım çok aBartıyosun diye tepki veren erkekler de var.. onlara o kadar normal geliyor ki.. ama Bizim için çoook onur kırıcı..

ay bide öyle birşey deseydi deliriridim galiba abartılıcak bişi olmazmı ya ben aynı şeyi yapsam

bizim cinselliğimiz aslında çok iyi açık konuşmak gerekirse hiç çekinmeyiz bu konuda birbirimize karşıda gayet anlayışlıyız hiç onu bırakıp yattığım gün olmadı yada o beni diyorum ya daha 9 aylık evliyiz hiç bi problemimiz yoktu kanal zaten yaklaşık 1 ay önce kampanya kapsamında sinema paketiyle beraber açıldı bende şifreyi bloke etmiştim geçen gün gördüm açılmış şifre ama içimden kötü birşey geçmemizdi yani o kanalı izleyeli epey olmuş

Bence eşine "bu kanalı iptal ettirmicem bundan sonra böyle işin görürsün" diye bi gözdağı daha verirsin.
Zaten özür de dilemiş.Evet zor bişey ama bu yüzden de boşanacak değilsiniz ya.
Allahtan sabır dileyip yola devam...
Eşinle konuş kendimi böyle böyle hissettim sen olsan ne yapardın de.
Konuş adam gibi dinleyip anlicaktır inşallah,bak kendi de çok üzülmüş.Biraz gözünü korkutup bidaha böyle şeyleri aklından geçirmesini engellemiş olursun.
Şeytana uymasın bidaha,kapattır kanalı da için rahat etsin.

Back
X