Eşim beni beğenmiyor, ne yapmalıyım, lütfen yardım edin!..

İşte klasik türk kadını ne yazık ki.
Ben o'nun çocuğunu taşıyorum.
E be kadın o senin de çocuğun sırf adam için doğurmuyorsun ki.
Zaten adamın derdi sadece baba olmak olsa birini hamile bırakır taşıyıcı annelik uaptırıp sonra evladını alır kadına da eyvallah der.
Bizler olayı çok dramatize ediyoruz.

Neden çalışan ve maaşlı bir bayanken "izin vermiyor, yasaklıyor, kızıyor " cümlelerini bu kadar rahat söyleyebiliyorsunuz ki hepsi maddiyatla ilgili anlamıyorum. Ailelerimiz okuyalım, rahat edelim, erkeğe ezilmeyelim diye bizi binbir zorlukla okuttu. Ben de evliyim , bebeğim 14 aylık. Esimle evlendiğimizde tüm arkadaşları bekardı ve ataerkil bir aileden geliyor.Ona kalsa bahsettiğiniz seyleri biz de yasardık ama çok güzel öğrendi öyle olmayacağını. Ama su bir gerçek ucuza çok hoş görüşebilirsiniz esinize. Ekonomik iç giyim mağazalarında 10₺ ye seksi taytlar, 5₺ ye ev badileri var. Ayrıca güzel ve bakımlı olmak uykudan Zaman'dan her seyden fedakarlık.Hergun 1 saatlik yolu gidip gelmeme ve bebeğim olmasına rağmen 15 dk önce kalkar sacımı makyajımı yaparım. Önce kendim icin. Zaten siz kendinizi beğenince eşiniz sizi beğenecek. Ayrıca eşinize çok taviz vermişsiniz. Tabii arkadaşlarıyla buluşup görüşecek, keza siz de öyle. Ama bu bekar gibi her gece dışarlarda takılması anlamına gelmiyor.

Gaza gelmişiz ama konu eskiymiş.

Bazen ise giderken bile makyaj yapmiyorum evde asla yapmam hele ki dogal halimi guzel bulmayan bir koca icin asla asla yapmam.beni her halimle sevmeli bu demek degildir ki bakimdiz gezeyim her seyi salayim biraz dekolteli tisort bile seni evde guzel gostermeye yeter

Okurken canım sıkıldı durumuna ve inanmayacaksın belki ama gözlerim doldu.Boyle kocalara n demeli bilmem yazık gercekten sen onun evladınız tasıyorsun karnında elbetteki hamile bir bayansın ve vücudunda değişimler oluyor seni bakımlı görmek istiyordur ama sende olmayan imkanlarınla nasıl yapabilirsinki hamilesin sürekli kuaförde olman zor. Temiz ol güzel parfümler sık ve ayrıca kocan istiyor diyede kendini makyajla heba etme minik bebeğine yazık zarar görebilir belki bilebilecek misin. hic skma canını madem dısarda görüyor dısardakilerle göz banyosu yapsın aa n bu boyle birazda sana acısın yazık sahiden.

Ya canım benim kıyamam sana ya okurken hem duygulandım hemde eşine çok kızdım benimde hamileyken hiç giyecek birşeyim yoktu çünkü ben hep zayıflık delisi olduğumdan doğum dan sonrası için alıyordum hep ve benim eşim şuanda ben kendime çok baktığım zaman kızar bakma ben böyle seviyorum der kıskanır boyle Bi eşle Allah sana yardım etsin kardeşim ama ben hamile olduğumda da etek giyerdim evde dekolte gecelik alabilirsin mesela pahalı bişey değil saçını evdede yapabilirsin madem öyle istiyor sende doğum yaptıktan sonra bebeğini Bi guzel emzir kiloları ver fıstık gibi ol bakımlı gez sonrasını o düşünsün sonrada sen sole ona biraz kendine bak diye nasılmış görsün hiç canını sıkma canım benim dünyaya bir kere geliyoruz öpüyorum seni

Bu nedir ya hem çalışıyorsun hem üstüne başına birsey alamiyorsun hem adam bilmem kaç araba degisiyor cafelere gidiyor. Bir de seni begenmiyor.host derler aferersin.O cafede yediği bir pizza bir çay parasıyla bi bluz alınır en azından. Bencil biri.
Ama sen hatalı sin kusura bakma.oyle sayarsan maasini adamın avucuna daha çok ezilirsin. Hatta sayma islemini bile yapmiyorsun bence.adam direk konuyor maaşa. Kart onda çünkü muhtemel.karin tokluguna git gel işe bir de laf etsin.
Bir de seni beğenmiyor neymiş gözünün altı mor muş. Öyle olmaz morluk gel gostereyim diye yumruğu gözünün altına yerlestirecektin.
Hala da memnun etme peşindesin . Kartını al 200 tl bakim+kiyafet+ihtiyaç ayir kendine en az. Bir kaç ay sonra yeterli düzeye ulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…