Eşim beni aslaa anlamıyor

"Ya kayar düşer" gibi bi cumle kurmuş yaa, konu sahibinin anlatimindaki abarti seviyesinden anahtar unutma olayinin falan oyle sık sık yasanmadigi Yine onu da aşırı abarttigi cok net anlasiliyor
Ya bilemedim işte orasını. Ama ben de bir şeyi yapma dediğim halde ısrarla yapan birisi varsa kızarım.
Mesela saçım kıvırcık benim, salak bir arkadaşım devamlı elini atardı saçıma. Bin defa dedim yapma diye. En sonunda bas bas bağırttı.

Kesinlikle,eşim beni uyandırmadan ve öpmeden giderse olay çıkar.
Yok ben asla öyle olmadım ben de de sorun vardır belki
:/

Bunun tek çözümü ayrı uyumak uykunuz hafif çogu insan gibi o yüzden yapacak başka birşey yok

Kapıyı çalıyosun kadın kapıyı açıp atıyor kendini yerlere..
Adam da dememiş midir o an acaba ben ne yaptım da evlendim diye, demeli çünkü
Yoo hak verdi çünkü o yaptığı 500 üncü anahtar unutmaydı. Ya valla ne yaşadığımı ben bilirim ne çektiğimi de.

eve tekir erkek kedi al eşinden daha da beterleri olduğunu öğrenirsin sonra şükredersin evliliğinde bitmemiş olur yok almam diyorsan da kanser olmadan boşan adam da daha fazla darlanmamış olur

Ben sizi cok iyi anlıyorum ya. Bizim bir akraba böyle dolaplari carparak kapatir, tabak bardak ne varsa vura kira is yapar. Oturdugum yerde cikan gurultuden rahatsiz olurum. Kulak tikaci kullanmayi deneseniz? Birde hep söylüyorum cocugun sorumlulugunu tek basiniza almayin. Uyanirsa babasi uyutsun. Boyle her isi kadinlar yuklendikce sinirleri bozuluyor, adamin varligi bile rahatsız ediyor. Belli ki sinirleriniz yıpranmış. Bebeginizi esiniz uyutursa ne kadar zor oldugunu gorup belki daha dikkatli davranir

Esim o kadar bana kiyamiyor ki ben dr ona hic kiyamam, hamileyken de hep kahvalti hazirladim valla, zor geldigi zamanlar bile. Simdi de oruc tutuyor gece yiyip yatiyor, gece hazırlıyorum, boyle daha kolay geldi valla Sabah hazirlamak cidden zor :) ama olsun hazirlarim yine de

Açmam kapıyı kapıda kalır valla.

Benim bey asla anahtarını unutmaz ama o kapıyı bana açtırası olur.
"E anahtarın var, ne basıyon zile, ne kaldırıyon beni?!" dediğim çok oldu, "Kapıda karşılamana bayılıyorum" diyor. Başka her yerden beyimi iğdiş eder gibi davrandığım için, bari kapısını açam da kendini erkek hissetsin diye düşünüp taam dedim. O kadar da hakkı olsun beyimin. De mi?

Vallahi çok iyi ben kalkıyorum ama mide bulantısı gece ve sabah erken saatte aşırı oluyor kendim bile kahvaltıyı on iki de ypaiyorum

Ben haftada birkaç gün okula gidiyorum, erkek arkadaşım evden çalışıyor. Sabah kahvaltı hazırlamadan çıkmışsam öğlen ya da akşamüstü geldiğimde hala hiçbir şey yememiş oluyor. Dolaptan bir peynir ekmek bile alamıyor yani :)

Valla 3 yıl boyunca onca uyarıya rağmen dikkat etmeyen adamdan ben de soğurum. Yani bana saygısı mı yok sözümü dinlemiyor, sevgisi mi yok dikkat etmiyor canım karım uyanmasın diye. Bir değil iki değil 3 yıl boyunca uykudan uyandırılmak hiç hoş değil. Yeni annelerin bile sinirleri gergin oluyor bu problem sebebiyle.

Diş fırçılama kısmına girmeyeceğim bile. Karşıdakine saygın biterse sevemezsin zaten. Adam bu hareketleriyle sınırları zorluyor. Eğer evli değil de sevgili olsalar bu adam sana saygı duymuyor ayrıl derdim. Şimdi çift terapisti olabilir diyorum

Bir de şöyle başarılı güzel kadınların çocuk bakmaktan aciz, gürültü yaparak karşıdakini düşünmeyen, yemek yapılmasa kendi yapmayan erkeklerle nasıl denk olup evlendiğini düşünüyorum.

Şu arz talebi azaltalım ki çeki düzen versinler kendilerine. Zamanında kadın şöyle olmalı böyle olmalı laflarıyla biz fazla törpülenmişiz. Aynılarını bir kadın yapsa ona sabredecek erkek olduğunu sanmıyorum

Yok ben asla öyle olmadım ben de de sorun vardır belki
:/
Sizde de sorun var, bu sorun kocanızı sevmiyor oluşunuz. Muhtemelen eh bi koca bulduk, işi gücü falan da var evlenelim bari deyip evlendiniz. Bunu bilinçli olarak kendi kendinize söylemediniz tabi ki, çok seviyorum gibi kılıflar yarattınız kendinize.

:) Valla Strobe sen de haklısın. Sizin aranızdaki ilişki farklı.
Aslında anlatmak istediğim şey şu, rahatsız olduğumu belirttiğim bir şeyi ısrarla yaparsa karşımdaki sinirlenirimdi.
Ha kavga çıkarıp yerlere atmam kendimi konu sahibi gibi. Küçük bir yılan olduğum için başka bir yerden ummadığı anda sinsice sokuveririm adamı.

Aldığın yere bırak bunu, gelişimini tamamlayamamış.,

Uykusu hassas olan birine,dolabi kapamak carpiyor gibi gelir..
Benim uykumda cok hafifdir. Sanki inada basimda dikilmisde ses yapiyor evdekiler gibi gelir
O yuzden sanmiyorum cok ses yaptigini
çok çok ses yapıyor hem de. Yatıya gelen misafir de aynı şeyi söylüyor çünkü

Benim annem babam 27 yıllık evli hala babam opmeden gitmez bana da tuhaf geldi öpmeden gitmek gelince opmemek falan ben çalışırken kedimi öpmeden gitmezdim gelince onu öperdim yani

Ama bu hiç normal değil hiç yanlız yaşamamış mi elleri tutuyorsa bı kahvaltı hazırlamalı insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…