Eşim beni aslaa anlamıyor

Tek başına yaşasa bu kez komşu işe giderken kapısını çarpıyor uyanıyorum diye konu açar

Issız adada tek başına yaşaması lazım konu sahibinin.

Hanımefendi ben gece 1 buçukta veya sabah 5 te çocuğuna yemek yapan bir kadınım. Mesele uyanıp iş yapma meselesi mi yoksa her gün biri tarafından gereksiz yere uyandırılma meselesi mi sizce?
Bunu yapan tek anne siz değilsiniz,iki çocuk büyüttüm ve sabahlara kadar uyumadığım da oldu ama eşimin yaptıkları hiç gözüme batmadı.Tahammül eşiğiniz düşük,eşinizin yerinde başka bir erkek olsaydı yine aynı problemleri yaşayacaktınız.

Hayir bi de "kalk bana kahvalti hazirla" falan diyen bi tip de olabilirdi. Ki ben sahsen asla esimi ise ac gondermem kiyamam, hazirlarim zaten, qma zorlayici bir sekilde bunu talep etmek ayilik mesela. Ama boyle adamlar da var. Bunun icin huzursuzluk cikarip soylenen falan bi tip olsa anlarim sikayetlerini. Adam anlayisli, kalkip hazirlanpp isine gidiyo, yine de laf yiyo. Yazik arkadas ya

Bence de.
Yav tamam biraz abartıyor da... Adam da pek sallamıyor uyarı aldığı mevzuyu. Bebeği varsa ve gece uyuyamıyorsa kadın, azıcık dikkat edebilir bence. O lanet anahtarı unutmasa mesela fena olmaz.
Erkek milleti böyle. O anahtar unutulur o kapı çalınır. Bunu kabullenemeyen evlenmesin kardeşim

Tek başına yaşasa bu kez komşu işe giderken kapısını çarpıyor uyanıyorum diye konu açar

Issız adada tek başına yaşaması lazım konu sahibinin.
Bugün gece kedim geldi bu aralar mızmizlaniyor eşim desen beş kez rahat kalkmıştır yani hiç uyanmamak için o zaman gidecek bir köy evine orda da horoz sıkıntı gerci

Valla bravo ben asla onu yapamam :) ama ben gece uyandırılmaktan da bahsediyorum. Cidden bu olaya çözüm bulmam lazım. Mesela yatıya misafir bile gelse ay sizde ne kadar çok gürültü oluyor insan burada asla uyuyamaz bile diyen olsu. Hani direkt kocamın adını vermeden. lavaboya falan giderken kapıyı çok sert açıp kapatınca malum... Ama ben çok dikkatliyim bu k-onuda gerçekten uyuyan insana karşı saygılı olmak gerekiyor. Ki bu durum haftada bir olsa tahammül edilir. 3 yıl dile kolay

Bence de.
Yav tamam biraz abartıyor da... Adam da pek sallamıyor uyarı aldığı mevzuyu. Bebeği varsa ve gece uyuyamıyorsa kadın, azıcık dikkat edebilir bence. O lanet anahtarı unutmasa mesela fena olmaz.
"Ya kayar düşer" gibi bi cumle kurmuş yaa, konu sahibinin anlatimindaki abarti seviyesinden anahtar unutma olayinin falan oyle sık sık yasanmadigi Yine onu da aşırı abarttigi cok net anlasiliyor

Başka biriyle evlenmek mi. OMG gerçekten Yok valla boşanmak değil de gerçekten buruma çözüm şart benim için. sinir sistemim çöktü ki 3 saat dile kolay

"Ya kayar düşer" gibi bi cumle kurmuş yaa, konu sahibinin anlatimindaki abarti seviyesinden anahtar unutma olayinin falan oyle sık sık yasanmadigi Yine onu da aşırı abarttigi cok net anlasiliyor
Valla dün kaydı düştü. Yok artık dedim

Vallahi ben hazırlanıyorum adam sahurda bile kendi kendine hallediyor midem çok bulandigi için altı buçukta ise gidiyor tamamını tutuyor orucu ben şimdi bu adama sahura niye alarm kuruyorsun diyeyim en iyisi yani gerçekten konu sahibinin eşi anlayışlı bir adammış ben olsam sinir krizi geçirirdim

Valla kafam kazan gibi hastayım , bu gece hiç uyumadım , kızım sürekli uyandırdı , yavru kedilerimiz var onlar zaten gece azıyor paldır küldür koşturuyor evin içinde , oğlum gece otobüs yolculuğu yaptı tatile gitti onun için saat başı alarm kurmuştum ona sürekli uyandım , hasta halimle hiç uyiyamadan güne başladım.
Bende boşanıyim tüm ailemden uyutmuyor hiçbiri beni , konu sahibi dalga geçer gibi oldu ama bence siz eşinizi sevmiyorsunuz , sevmediginiz için bu kadar basit şeylere takılmışsiniz , bosanin ikiniz de hayatınıza bakin

Konu sahibi abartıyor olabilir ama bence kocası da abartıyor, uykusu çook hafif ve sese çok duyarlı biri olarak ben anlıyorum sanki konu shibini ama yine de kocamdan bu kadar soğumaya sebep mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…