Eşim beni aslaa anlamıyor

biriki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
99
68
3
31
Merhabalar sevgili kadınlar
Bir derdim var ki sormayın. Biraz uzun olabilir şimdiden vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.
3 yıllık evliyim. Eşimle evliliğimizin ilk yılları aşırı tartışmalarla geçti hala da devam ediyor. Sanırım birbirimizi anlamıyoruz ne kadar konuşsam da tık yok. Özellikle evdeki gürültüsü.. yani beni onlarca kez uykumdan uyandırıyor. Yürürken bile çok ses çıkarıyor. Doğum iznine ayrıldım asla uyuyamadım sabah erkenden işe giderken beni hep çıkardığı seslerle uyandırdı. Doğum iznimden hiçbir şey anlayamadım. Uyku konusunda çok hassasım bir kez uyandım mı tekrar uyuyamıyorum. Canım lütfen dikkatli ol diyorum. Çok abartıyorsun diyor. Bazen de tamam diyor ama yok yine aynı düşünün 3 yıldır bu böyle. Lohusa dönemim felaket geçti. Zaten oğlum zor bir bebeklik geçirdi çok zor uyuyordu. Uyuyunca ben de uyuyayım derken eşim tak ikimizi de uyandırıyordu. Ya kapıyı bir hışınla aşar ya dolapları çarpar. Ya kayar düşer, Ya telefonla konuşur. Ya dışarı çıkar anahtarı unutur kapıyı çalar. Defalarca söyledim dışarı çıkarken anahtarı al diye ama maalesef sürekli unutur. Bir ara lohusa dönemimde uykuya deli gibi hasretken zorla oğlumla uyuduk. markete gitti anahtarı unutup tekrar kapıyıçalınca ben kendimi yerlere atıp ağlamaya başladım artık. Öptü özürler diledi ama ben im uykum gitmişti artık. Şimdi oğlumda uyku bozukluğu başladı. O da artık çok hassas şu an 1 buçuk yaşında. Dün yatağa girdiğimde mesaj attım canım lütfen odaya gelirsen sessiz ol diye. İnanın 3 kez uyandırdı bizi. Bir de sabah erken işe gidiyorum Ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok düşüncesiz. Ne yapacağım ben ??? Bunun dışında annesini de sevemiyorum bir keresinde oğlum 2 aylıkken kayınvalideme çok ihtiyacım vardı acilen hastaneye gidip rapor çıkarmam gerekiyordu. Oğluma bir saatliğine bakmasını istedim gelemem ben çocuk bakamam dedi. Nasıl yani o kadar çocuğun var onlara nasıl baktın dedim? artık çok acizim şu an bakamam dedi. O an çok kırıldım hala da çok kırgınım asla ısınamıyorum. Eşim de bunun farkında bazen beni zorla götürme istiyor annesine ya ne zormuş insanın kayın validesine ısınamaması... Hazır yazıyorken biraz daha içimi dökeyim. Eşim dişini fırçalamıyor ne yapsam da. Onunla aynı yatağa girmek istemiyorum artık. Çok dağınık. Sürekli tartışıyoruz. Bazen ne yaptım da evlendim diyorum. Hatta bu aralar her gün soruyorum kendime. Neden bu adamla evlendim. Çok güzel bir kadınken, Çok başarılı, girişken bir kadınken çok mutlu olabilecekken neden bu evliliği seçtim diyorum. Eşime sevgim ve saygım bitmek üzere. Ne yapmalıyım sevgili kadınlar? Lütfen yardımm

Eşiniz bu gürültü meselesinde kendini eğitemiyorsa boşanmaktan başka çareniz yok. Ki bu çok komik bir durum zira bu konuda kendini eğitmek bile gereksiz biraz dikkat etmek yeterli.

Kayınvalidenizi ise kafanıza takmayın, bakmak istemiyorsa bakmasın. Zorla baktıramazsınız.

Ben oyle kocaman bi problem göremedim. Siz her seyi abartiyor gibisiniz. Adam kendi evidne parmak ucunda mi yürüsün. Bir insan durduk yere kendinizi yerlere atip aglatacak kadar nasil gürültü yapabilir allah askina. Klasik, kk'da gördüğüm ve bir türlü qnlam veremedim, cocuk dogurunca birden kocadan soguyan kadinlar kervanina katilmissiniz bence siz. Bahane ariyosunuz gibime geldi

Eşiniz mızmız küçük bir kız çocuğu ile evli Allah adama sabır versin ben olsam ayrı yatakta yatarım . Bende uyanıyorum işe giderken yarın kendimi yerlere atayım en iyisi hele bu gece sahurda falan en az beş kere kalktım erken kalkınca da midem bulanıyor napsak ki bosasak mi ?

Ozetle bu adam nefes alsa beni rahatsiz ediyor diyorsun..
Bunlar asilamayacak olgular degil de sen artik asmak istemiyorsun sanki..
İstenmeden yenen as ya karin agritir ya bas..
Konustun ve cozemiyorsaniz,ayrilmak da istemiyorsan cekeceksin..
Cekmem diyorsan zaten yapilacak belli..
Bence artik senin tahammulun kalmamis..
Artik iyi bir sey yapsa bile onu olmuszlayacak bir neden bulacaksin gibi geliyor bana..

Her gün uykudan uyandırılıp tekrar uykuya dalmaya çalıştığınızı, ama bunun saatlerinizi aldığını, hele lohusa bir kadınken bunu yaptığınızı hayal edebilir misiniz lütfen? Gerçekten gereksiz bir saptamada bulunmuşsunuz. Çocuk yapınca bir insan kocadan neden soğusun? Tam tersi ben daha da kenetlenme taraftarıyım çünkü çekirdek bir aile oluyorsun artık. Keşke iğnelemek yerine anlamaya çalışsanız biraz.

Komik misin canım sen???

Galiba haklısınız ama ben boşanmaktansa çözüme kavuşturma taraftarıyım

Adamı artık sevmiyorsunuz ve herşeyi gözünüze batıyor.Tek çözüm yolunuz boşanmak.

bir insan sürekli uykusuz kalırsa uyur siz baya adama gıcık olup uyumuyorsuniz evlenmeden önce sessiz ortam olmadan asla uyuyamazdim bir kere uyanınca uyuyamazdim zamanla alıştım yani . Eşim ben dönünce uyanır bazen ben düşeceğim sanıyor uçta yatıyorum sıçrayarak beni tutmaya uyanıyor adam geri uyuyoruz yani napalim. Bunun tek çözümü boşanmak ama tekrar evlenmeyin çünkü mecbur o dolap açılacak o adam işe gidecek

Hanımefendi ben gece 1 buçukta veya sabah 5 te çocuğuna yemek yapan bir kadınım. Mesele uyanıp iş yapma meselesi mi yoksa her gün biri tarafından gereksiz yere uyandırılma meselesi mi sizce?

Eşim ise giderken zaten her gun uyaniyorum. Cogu kadin uyanir. Hatta tam tersine, gecen gün uyanip tekrar uykuya dalmisim, o arada cikti sandim. Adini seslenerek kostum yataktan, salondaydi. Bana gule gule demeden ben uyurken gittin sandım, cok kizacaktim dedim.

Abartıyor diyenlere katılıyorum ama adam sabahları kapıları dolapları çarpıyormuş. Uykusu problemli olan biri için önemli bir şey. Benim erkek arkadaşım evden çalışıyor ve geç kalkıyor, ben sabahları evden çıkarken çok dikkatli oluyorum aman ses yapmayayım da uyanmasın diye. Kapıları ve dolapları ses çıkarmadan da kapatıp açmak mümkün.

Ama aynı zamanda boşanmak için de bir gerekçe değil bu. İnsanların bu tür alışkanlıkları değişebilir. Karşısına geçip konuşun, dikkat etmesini söyleyin. Değişmezse tekrar tekrar söyleyin. Sizi seviyorsa anlayıp daha dikkat etmeye başlayacaktır. Biraz daha anlayışlı olmanız lazım, bu kadar kusur her insanda vardır, başka biriyle evlenseniz bu sefer başka bir şeyden şikayet edecektiniz.

Kesinlikle,eşim beni uyandırmadan ve öpmeden giderse olay çıkar.

Hanımefendi ben gece 1 buçukta veya sabah 5 te çocuğuna yemek yapan bir kadınım. Mesele uyanıp iş yapma meselesi mi yoksa her gün biri tarafından gereksiz yere uyandırılma meselesi mi sizce?
Yani çocuk dogurunca mecbur ona kalkmalisin eşin işe giderken doğal olarak uyanmalisin çünkü ses çıkar ne olursa olsun bunlar hayatın normal akışı bunun için kaldırıp kendini yere atıp ağlamak normal değil gereksiz uyanmiyorsun yani herkes uyanıyor tuhaf değil uyanman
Uyanmamak için evlenmeyip çocuk yapmaman tek başına sessiz bir evde yaşaman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…