eşim beni artık sevmediğini söyledi

haklisin vallahi cok cadiyim adama dunyayi zindan ettim carcarlarimla

sinirle söylemiştir muhtemelen,gönlünü almanı bekliyordur :) yine de şu aşamadan sonra fazla üstüne gitmemeni tavsiye ederim

Nedense seni sevdim.. hatalarini yazmis olmandan dolayi sanirsam.. ama kendisi demis zamana yayalim diye..olmazsa o sure zarfinda elinden geldigince iyi olmaya calis.. hatta kirilgan olmayi dene derim..

tesekkur ederim cirkefligim ve sirretligim olmadigi zamanlar aslinda cok tatliyimdir ama aslan kafama karşı durumu abarttim onu canindan bezdirdim; ( bende seni sevdim yapici yorumun için teswkkur ediyorum

Şahsi görüşüm eğer öylesine söylemediyse, gerçekten duyguları azaldıysa bir daha asla eskisi gibi olmaz. ha bu kadar çabuk azalan duyguları vardıysa öncedende aman aman çok bişey yokmuş demektir.

7 yılın birikimi bu bir aylik bir mesele değil ailesine karsi rencide etmem bardağı taşırdı sadece

kesinlikle haklisin inancim kalmadi değişeceğine diyor. of offf dilim kopaydi sinir tellerim kopaydida sinirlenmeyeydim

eğer seni sevmeseydi hala ortamın fotosunu cekmezdıı bu sadece gz dagı bebegım ağlama üzülme

valla bende oyle dedim ona eger beni sevmeseydin ortamin fotosunu cekmez ben kiskanip sinirlendigim zaman aciklama yapmazdin dedim. senin sevgine olan saygimdan dedi. bu arada dusunuldugu gibi ergence bir kiskanclik meseleside degil bazilari oyle bir yorum yapmış.

Neden gittiğin yerlerin fotosunu çekiyor

bir ara ailesinin yanina gitti gece disari cikmis kizlardesleri ve kuzenleriyle bende kizdim neden haberim yok diye o da bak ortam duzgun icin rahat olsun gibilerinden teskim etti beni.

Böyle şeyler yapmayın boğmayın adamları lütfen

kiskanclik meselesinde bir problemimiz yok cok sukur cunku o da bende denk kiskanciz batmiyoruz birbirimize yani. benim adam kiskanilmayi seviyorda
ve ben istemedim ortam fotosu kendi kendine yolladi

Adam zerre kadar sevgisinin kalmadigini soyluyor, senin duzelecegine dair inanci da yokmus. Saygi desen, onu da tuketmissin. Kendin soyluyorsun yaptiklarini ailesine ve kendine. Saygi yok, sevgi yok, guven yok. Var olani tuketmissiniz, artik gecmis olsun. Bu sekilde herseyin tuketildigi hangi iliski kullerinden dogup da eskisi gibi olmus? Ben pollyannacilik yapamayacagim, araniz duzelmez artik. Sen kendini onsuz yasamaya alistir. Bagimlilik iyi degildir zaten, ama madem biri olmadan yasamayi dusunemiyorsun, o zaman ona olan hareketlerine bastan dikkat edeceksin. Sona geldiginde, artik yapacak bir sey kalmadiginda degil. Bunu hayat dersi yap ve onune bak. Mevzu duzelmekse kendin icin duzel bu saatten sonra. Sizin iliskinizin daha zorlanacak yani kalmamis bence.

pollyanacilik oynasaydim durumu tum realitesiyle yazmadım. kaldi ki ona ihanet etmedim erkekligine dokunacak sozler davranislar vs yapmadım. burdaki bayanlarin dediklerinin pembe gözlük cumleleri oldugunu da düşünmüyorum. evet dusuncenizi belirtmekte ozgursunuz ama hadi gecmis ola tarzi cümleler suan benim psikolojimdeki birini daha cok yaralar.

ben cok pismanim cok uzgunum 2 gundur agzima lokma girmedi su iciyorum ise gidip gelirken yolda istemsiz gözyaşı dokuyorum ölü gibiyim o benim icin esten öte dostum ahretligim kankam kocam abim. evet hata cok ettim belkide simariklik ettim ama pismanligimin bir anlami olmali diye düşünüyorum

hala seni seviyor..
sadece çok üzülmüş ondan
öyle anladım
biraz ilgi biraz sevgi biraz özveri halledeceğinize eminim:)

hala seni seviyor..
sadece çok üzülmüş ondan
öyle anladım
biraz ilgi biraz sevgi biraz özveri halledeceğinize eminim:)

ay inşallah canim ya. valla tek tesellim iste bi ihtiyacin varmi yada başım agridiginda hadi uyu dinlen vs demesi . ama canim cicim bitanem vs demiyor x diyor. canimli cicimli konusmami bekleme diyor

ay inşallah canim ya. valla tek tesellim iste bi ihtiyacin varmi yada başım agridiginda hadi uyu dinlen vs demesi . ama canim cicim bitanem vs demiyor x diyor. canimli cicimli konusmami bekleme diyor
aslında biraz hasta numarası mı yapsanız
sanki o zaman yumuşar gibi ya bilemedim:)) ben olsam beceremezidm
ama resmen eşinizin size yaptığı söylediği hep sizi üzmek üzerine ( ne bileyim canım cicimli konuşmamı bekleme vs demesi)
sevmeyen adam tınlamaz aldatır önemsemez vs resmen seviyor ama ilginizi çağırıyor
benimle ilgilen bak sana çoook çok kırıldım diyor üstü kapalı..

insallah oyledir. ona kaybedersem nefes alamam gibi. dusununce gozumden damlalar akıyor. Allah yoklugunu gostermesin o benim icin kocadan cok cok öte. gozumu actim o vardi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…