eşim beni artık sevmediğini söyledi

esiniz in canina artik tak etmis olmali
kendinizi duzeltirseniz evliliginizi kurtarabilirisini bence

kız nıye tam adalet bu,bedeb cillop gibi adamlar çemkirik kadın sevıyor,güzel kaıdnda kendını ezen adam,böle bak tatlım,alan memnun satan memnun,haa bende gıcık oluyorum bu duruma,ama gerçek bu

biz buna deveye diken diyoruz

güzel fikrin için teşekkür ederim

profesyonel yardima kesinlikle karşı bir insan degilim ama güçsüz imajı vermek istemiyorum sanki bu imaji veririm gibi geliyor
Haklısın.

Zaten kilit nokta bu.

Dedim ya kolay birsey değil Dr gidelim demek.bir nevi boynunu bükmek.gucsüzüm imajı vermek kolay mı.
Ama esin bu direnç noktasını kirdigini hissederse değişim olabilecegine inanır.
Yani gururunu bir nebze torpulemek ilişkiyi düzeltmek için.
Esin senin güçlü imajinin kendisi için biraz da olsa kırilabildigini hissetmeli bence.

bana hep dik başlı ve asi olduğumu söyler ki dik dik cevaplardan hic hoslanmaz. oyle atarli konuştuğum anlarda bakışları değişiyor bi nefret geliyor görebiliyorum

Madem hatalarini biliyosun onlari düzelt bence , süprizle olscak sey degil ...
En azindan saygisini yitirmemis...

bana hep dik başlı ve asi olduğumu söyler ki dik dik cevaplardan hic hoslanmaz. oyle atarli konuştuğum anlarda bakışları değişiyor bi nefret geliyor görebiliyorum

O direnç noktasını kır.

En büyük değişim bu olacak.

esin degisimi hissedecek hemen.yap bunu ne kaybedersin.esini kaybetmekten daha mı fena.

Kendimi gördüm sanki. Kv nin dolduruşuyla, kv nin melek gibi olan beni cadıya çevirmesi sonucu balayında duyduğum söz. Seni sevmeyerek evlendim!

Sonradan sordugumda hak ettin duydun(!) Demişti. Yani hissettiğinden değil arkadaşların da yazdığı gibi kendini düzeltmen için farklı bir uyarı şekli bence de...

Öncelikle yapman gereken ani atarlanmalarına, dik dik konuşmalarına dikkat etmelisin. Yoksa yaptığı şürprizin vs pek bi anlamı kalmaz.

Hataların Dönüşü olabilir evet çok yanlış yapmış ama anlamışsın , ayrıca Yaptığın hata imkansız affedilmeyecek bir şey değil ancak değişirsen.
Söz verme konuşma değiştiğini göster
Evet zayıfla hem kendin için hem onun için
Mutlu olmaya bak sen mutluysan o da olur
Pozitif ol Tartışma ailesine iyi davran sorun varsa Yapıcı ol eşinlede Yapıcı ol.

Çok benzer şeyler yaşadım bende bilemiyorum çirkeflikde benden betermisinkendimi kontrol edebilmeyi aslında haksızken susabilmeyi öğrettim kendimeben susunca eşimde susuyor hiçç uzatmıyor bir iki saat sonra özürdiliyorum bitiyor.uzun zamandır aileler için tartışmıyoruz hiçç gerek yok onlar mutlu Mesut evde otursun biz kavga edelim hiç adil değil

Sakin vazgecme anlattiklarina bakilirsa esin seni hala seviyo ama biraz iliskiniz yipranmis.Olsun zamanla duzelir..Oncelikle kendini olumlu yonde degistirmeye bak.Asi tavirlarin oldugunu soylemişin.Psikiyatriste gidebilirsin sakinlesmek adina..Mektuplar yazabilirsin ask dolu.Tum saf duygularinla.Ozurler dileyebilirsin.Gerekirse bi muddet tek basina mucadele etmelisin..Sevgini tam anlamiyla ona hissettirebilirsin.Surprizler yapabilirsin.Sabirli ol ve elinden geleni yap.Hersey duzelir insallah canim.Basarilar

Allah razi olsun moral motivasyon oldunuz

eşim beni sevmediğini söylese kahrolurum herhalde.ama düzltmek sizin elinizde.bence düzeltebilirsinizde.seviyorsanız mücadele edin kendinizi inandırırın zaman herşeyin ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…