- 5 Ocak 2013
- 239
- 331
eşim beni sevmediğini söylese kahrolurum herhalde.ama düzltmek sizin elinizde.bence düzeltebilirsinizde.seviyorsanız mücadele edin kendinizi inandırırın zaman herşeyin ilacı.
kahroldum zaten iki gundur birsey yemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim beni sevmediğini söylese kahrolurum herhalde.ama düzltmek sizin elinizde.bence düzeltebilirsinizde.seviyorsanız mücadele edin kendinizi inandırırın zaman herşeyin ilacı.
ailesine yaptigin cirkinlikler bi yana da bi yere oturunca niye sana ortam fotosu atiyo kocan mi bu emir erin mi? Cok kalitesiz bi iliski degil izmir fizana gotursen duzelmezevet kızlar dun açık açık söyledi. onu ailesine karsi cok rencide ettim ailesinide rencide ettim onlara karsi verdigim sozleri tutamadim delikanli gibi gerci nedenleri var ama olsun söz ağızdan çıkmıştı. kendi ailemin cirkefliklerini ona yansittim hareketlerimle dengesizliklerimle ona asi gitmemle cok yiprattim onu. biz 7 yildir tanisiyoruz 1 evliyiz. icim kan ağlıyor benim sevdigim beni nasıl sevmez bana icimde sana zerre sevgi kalmadi dedi o zaman neden evleniyorsun benle dedim sevgine duydugum hurmetten dedi birde sorumluluk hissediyor sonucta nikahina girdim. once madem sevmiyorsun bosanalim dedim bisi demedi ama sonra yapamadim ben bu addami birakamam baskasinin yaninda gorursem ölürüm. bir dedigimi iki etmedi el ustunde tuttu hep. cok aşırı seviyorum cok bagliyim. sonra zamana yayalim belki bir iki hafta icinde eskisi oluruz sana cok kirgin ve kizginim dedi. mesela bi yere giderken hala ortamin resmini cekiyor kiskaninca aciklama yapiyor falan ama bana duydugu saygidanmis oyle dedi. offf napicam ben bu herifin gonlunu nasil kazanicam ya. 2 hafta sonra dogum gunu bizz ilk izmirde tanıştık sevgili olduk öpustuk. acaba orayami götürsem dogumgununde? ben bu adamin sevgisine oyle alistim ki sanki hayat onun sevgisi ile var. Allahim tam bir bagimli olmusum simdiden sagolun kizlar.
Kesinlikle katılyorum blöf sadece hatanızı farkl edip gönlünün alinmasini bekliyor :) yaptıklarınızı yapmayın mesela işten geldiğinde suratına bakmıyorsanız gelince boynuna atlayinKendini düzeltmen için farklı yola başvurmuş sadece. Blöf yani. Sevmese sabretmezdi bence. Sürprizle gönlünü almak yerine hatalarını düzelt, huyuna git adamın, gururunu okşa.
Kesinlikle katılyorum blöf sadece hatanızı farkl edip gönlünün alinmasini bekliyor :) yaptıklarınızı yapmayın mesela işten geldiğinde suratına bakmıyorsanız gelince boynuna atlayin
Kesinlikle katılyorum blöf sadece hatanızı farkl edip gönlünün alinmasini bekliyor :) yaptıklarınızı yapmayın mesela işten geldiğinde suratına bakmıyorsanız gelince boynuna atlayin
eğer seni sevmeseydi hala ortamın fotosunu cekmezdıı bu sadece gz dagı bebegım ağlama üzülmeevet kızlar dun açık açık söyledi. onu ailesine karsi cok rencide ettim ailesinide rencide ettim onlara karsi verdigim sozleri tutamadim delikanli gibi gerci nedenleri var ama olsun söz ağızdan çıkmıştı. kendi ailemin cirkefliklerini ona yansittim hareketlerimle dengesizliklerimle ona asi gitmemle cok yiprattim onu. biz 7 yildir tanisiyoruz 1 evliyiz. icim kan ağlıyor benim sevdigim beni nasıl sevmez bana icimde sana zerre sevgi kalmadi dedi o zaman neden evleniyorsun benle dedim sevgine duydugum hurmetten dedi birde sorumluluk hissediyor sonucta nikahina girdim. once madem sevmiyorsun bosanalim dedim bisi demedi ama sonra yapamadim ben bu addami birakamam baskasinin yaninda gorursem ölürüm. bir dedigimi iki etmedi el ustunde tuttu hep. cok aşırı seviyorum cok bagliyim. sonra zamana yayalim belki bir iki hafta icinde eskisi oluruz sana cok kirgin ve kizginim dedi. mesela bi yere giderken hala ortamin resmini cekiyor kiskaninca aciklama yapiyor falan ama bana duydugu saygidanmis oyle dedi. offf napicam ben bu herifin gonlunu nasil kazanicam ya. 2 hafta sonra dogum gunu bizz ilk izmirde tanıştık sevgili olduk öpustuk. acaba orayami götürsem dogumgununde? ben bu adamin sevgisine oyle alistim ki sanki hayat onun sevgisi ile var. Allahim tam bir bagimli olmusum simdiden sagolun kizlar.