eşim beni artık sevmediğini söyledi

eşim beni sevmediğini söylese kahrolurum herhalde.ama düzltmek sizin elinizde.bence düzeltebilirsinizde.seviyorsanız mücadele edin kendinizi inandırırın zaman herşeyin ilacı.

kahroldum zaten iki gundur birsey yemiyorum

Sevgiye dair bir davranış veya tutumunuz olmamış ki..
gel de adama kız şimdi.

mesela öfkeni kontrol et
kıskançlığını bitir
uyumlu olmaya çalış
ilk tnaıştığınızdaki gibi davran.

erkekler kadınlar gibi değil. sevmediğini söylüyorsa bitmiştir. bizler gururumuza yediremeyiz sevsek sevmiyoruz deriz ama erkekler söylemez. söylediyse de doğrudur. geçmiş olsun

Kadınlar sinirlenince seni sevmiyorum boşanmak istiyorum gibi cümleleri çok rahat kuruyorlar ama erkekler öyle değil. Bu lafı ettiyse gerçekten sevgisi bitmiş olabilir. Daha önce örneklerini de gördüm. Sevmeyen birinin gönlü sonradan kazanılır mı bilmiyorum ancak hatalarınızı biliyorsanız düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Aslında kadın erkek hepimizin aradığı şey huzurlu bir aile. Huzur olunca sevgi saygı mutluluk peşinden geliyor.

yaptıklarınızı kime yapsanız sizi sevmez.
biraz çantada keklik görüp adamın burnundan getirmişsiniz, adam soğuyunca da üstüne düşmüşsünüz gibi geldi bana.
önce mizacınızı düzeltin azcık, uyumlu olun

evet kızlar dun açık açık söyledi. onu ailesine karsi cok rencide ettim ailesinide rencide ettim onlara karsi verdigim sozleri tutamadim delikanli gibi gerci nedenleri var ama olsun söz ağızdan çıkmıştı. kendi ailemin cirkefliklerini ona yansittim hareketlerimle dengesizliklerimle ona asi gitmemle cok yiprattim onu. biz 7 yildir tanisiyoruz 1 evliyiz. icim kan ağlıyor benim sevdigim beni nasıl sevmez bana icimde sana zerre sevgi kalmadi dedi o zaman neden evleniyorsun benle dedim sevgine duydugum hurmetten dedi birde sorumluluk hissediyor sonucta nikahina girdim. once madem sevmiyorsun bosanalim dedim bisi demedi ama sonra yapamadim ben bu addami birakamam baskasinin yaninda gorursem ölürüm. bir dedigimi iki etmedi el ustunde tuttu hep. cok aşırı seviyorum cok bagliyim. sonra zamana yayalim belki bir iki hafta icinde eskisi oluruz sana cok kirgin ve kizginim dedi. mesela bi yere giderken hala ortamin resmini cekiyor kiskaninca aciklama yapiyor falan ama bana duydugu saygidanmis oyle dedi. offf napicam ben bu herifin gonlunu nasil kazanicam ya. 2 hafta sonra dogum gunu bizz ilk izmirde tanıştık sevgili olduk öpustuk. acaba orayami götürsem dogumgununde? ben bu adamin sevgisine oyle alistim ki sanki hayat onun sevgisi ile var. Allahim tam bir bagimli olmusum :KK43:simdiden sagolun kizlar.
ailesine yaptigin cirkinlikler bi yana da bi yere oturunca niye sana ortam fotosu atiyo kocan mi bu emir erin mi? Cok kalitesiz bi iliski degil izmir fizana gotursen duzelmez

kendinizi onun yerine koyun... siz ona sevmediğinizi söyleseniz, sizi geri kazanmak için ne yapardı?

bir kadın olarak ona tekrar aşık olmak için ne isterdiniz? ya da bir erkek olarak o ne ister?

yuvanızın mutlu olması dileğiyle...

Biraz zaman alır ama gönlünü kazanmanın elbet yolu vardır.
Rencide etme nedeninizi bilmesem de gerçekten hoş olmamış bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışın

Kendini düzeltmen için farklı yola başvurmuş sadece. Blöf yani. Sevmese sabretmezdi bence. Sürprizle gönlünü almak yerine hatalarını düzelt, huyuna git adamın, gururunu okşa.
Kesinlikle katılyorum blöf sadece hatanızı farkl edip gönlünün alinmasini bekliyor :) yaptıklarınızı yapmayın mesela işten geldiğinde suratına bakmıyorsanız gelince boynuna atlayin

Kesinlikle katılyorum blöf sadece hatanızı farkl edip gönlünün alinmasini bekliyor :) yaptıklarınızı yapmayın mesela işten geldiğinde suratına bakmıyorsanız gelince boynuna atlayin

ya boyle sarilinca bazen tepki vermiyor bazende sariliyor. zorlamak istemiyorum icinden gelsin istiyorum eskiden kedi gibi pesimde dolanirdi; ( salak kafam ya.

ya sariliyorum bazen tepki vermiyor bazen veriyor. ama ben icinden gelerek yapsın istiyorum. eskiden kedi gibi pesimde dolanirdi ah ah kiymetini bilemedim simdi ben kosuyorum pesinden:KK1:

ALLAHTAN SEVİYORMUSSUN KOCANI ALLAH MUHAFAZA SEVMESEN NELER YAPACAKSIN ADAMA. SANA BİR ŞANS VERMİŞ BUNU İYİ DEĞERLENDİR BENCE. AMA SEVGİ BİTTİYSE GERİ GELECEĞİNİ SANMIYORUM. GEÇMİŞ OLA

bence o adamın sana olan sevgisi bitmemiş ama senin hal ve hareketlerinden dolayı mutlu olacağına inancı kalmamış. kendi hatalarını kabullenmişsin ne güzel; ama kabullenmek maalesef her şeyi hemen silmiyor. eşinin senin için yaşadığı bu korkular öyle kısa zamanda geçmez ben sana söyleyeyim. ben eşin yerinde olsam ben de aynı endişeyi duyardım. uzun zaman dilimde değerlendirirdim. hayat problemsiz olmuyor; ama problemler karşısında takındığımız tavırlar da önemli. karşı tarafı rencide etmeden problem çözmeyi öğrenmelisin. eşin seni bu yönlerde çok sınayacaktır. benim kanaatim bu. bence sürprizler yerine hayatınızdaki olumsuzluklara karşı nasıl davranman gerektiğini düşünerek ve bunları yaşamına geçirerek şaşırt eşini. zaten onun istediği de bu.

Adam hala seviyor ama sende az fena değilsin
ben ce artık dur yapma bişey
sadece onu çok sevdiğini söyle
sevdiği şeyleri yap
yemek yap ona film izle onunla
ama rencide etme
ne kadar eskide olmasak erkekler
ataerkil bir aile oldugunu göstermek isterler
sen adamı zavallı vi duruma sokmuşsun
artık adamı yüceltme zamanı

Şahsi görüşüm eğer öylesine söylemediyse, gerçekten duyguları azaldıysa bir daha asla eskisi gibi olmaz. ha bu kadar çabuk azalan duyguları vardıysa öncedende aman aman çok bişey yokmuş demektir.

evet kızlar dun açık açık söyledi. onu ailesine karsi cok rencide ettim ailesinide rencide ettim onlara karsi verdigim sozleri tutamadim delikanli gibi gerci nedenleri var ama olsun söz ağızdan çıkmıştı. kendi ailemin cirkefliklerini ona yansittim hareketlerimle dengesizliklerimle ona asi gitmemle cok yiprattim onu. biz 7 yildir tanisiyoruz 1 evliyiz. icim kan ağlıyor benim sevdigim beni nasıl sevmez bana icimde sana zerre sevgi kalmadi dedi o zaman neden evleniyorsun benle dedim sevgine duydugum hurmetten dedi birde sorumluluk hissediyor sonucta nikahina girdim. once madem sevmiyorsun bosanalim dedim bisi demedi ama sonra yapamadim ben bu addami birakamam baskasinin yaninda gorursem ölürüm. bir dedigimi iki etmedi el ustunde tuttu hep. cok aşırı seviyorum cok bagliyim. sonra zamana yayalim belki bir iki hafta icinde eskisi oluruz sana cok kirgin ve kizginim dedi. mesela bi yere giderken hala ortamin resmini cekiyor kiskaninca aciklama yapiyor falan ama bana duydugu saygidanmis oyle dedi. offf napicam ben bu herifin gonlunu nasil kazanicam ya. 2 hafta sonra dogum gunu bizz ilk izmirde tanıştık sevgili olduk öpustuk. acaba orayami götürsem dogumgununde? ben bu adamin sevgisine oyle alistim ki sanki hayat onun sevgisi ile var. Allahim tam bir bagimli olmusum :KK43:simdiden sagolun kizlar.
eğer seni sevmeseydi hala ortamın fotosunu cekmezdıı bu sadece gz dagı bebegım ağlama üzülme

Nedense seni sevdim.. hatalarini yazmis olmandan dolayi sanirsam.. ama kendisi demis zamana yayalim diye..olmazsa o sure zarfinda elinden geldigince iyi olmaya calis.. hatta kirilgan olmayi dene derim..

Kuş kanatlanıp başkasıyla yuva kurmak için uçuşa:KK55: kalkmadan bu ikazları ciddiye almalısın aksi takdirde sonuçlara katlanmak zorunda kalacaksın ne kadar kötü huyun varsa at çöpe kendini sevdir Allah hakkinizda en hayırlısını versin amin

X