- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
Ayyy ne rezilsin sen yaaa bide söylüyo utanmadanaile buyuklerimde oyle diyor dogumgununde ne alsam diye sordum bi buyugume cunku herseyi aldim artik fikir bulamiyorum. huzur al huzur ver adama dedi. ayy rezillik
Ayyy ne rezilsin sen yaaa bide söylüyo utanmadan
Nerde satılıyo diseydin o büyüküne
Senden adam olmaz bacım hat yorma bizi kır dizini otur yapman gereken tek şey bişey yapmamakvalla cirkefligimi anlatmaktam cekinmiyorum özgüven binbesyuzondam bu haldeyim ya simdi dotume bakıyorum anca onu özlüyorum keske azicik hanim olup herseyine evet deseydim yok anacim fitratimda yok
Senden adam olmaz bacım hat yorma bizi kır dizini otur yapman gereken tek şey bişey yapmamak
Açıklamaya gerek duymuyorum adam olmaktan kastımın ne olduğu bostan karpuzu gibi ortadaesprilesmenin dozu kaçmasın bacim kimin adam olup olmayacağını cenabi hak bilir.
Açıklamaya gerek duymuyorum adam olmaktan kastımın ne olduğu bostan karpuzu gibi ortada
Canım sen ne olursa olsun kocana saygısızlık etme .en iyi erkek olsun üstüne çok gidersen bikar ve kurulan cümleler aynı olur.sen haksız dahi olsan alttan bile alabileceğin durumlar yasiyacaksin belkide ama.bu huzurun mutluluğun için olucak.kendine birsey kaybetmezsin zamanla yapılan fedakarliklar daha sağlam bir temel attırir. Kocan bunu hakedecek kadar iyi kalbi temiz bir insan sa .ailesinde sevmeyebilirsin ama saygı göster. Bende senin gibiydim ama.öğrendiğim birçok şeyle yol.aldım çok da.yararı oldu anne tavsiyesi.evet kızlar dun açık açık söyledi. onu ailesine karsi cok rencide ettim ailesinide rencide ettim onlara karsi verdigim sozleri tutamadim delikanli gibi gerci nedenleri var ama olsun söz ağızdan çıkmıştı. kendi ailemin cirkefliklerini ona yansittim hareketlerimle dengesizliklerimle ona asi gitmemle cok yiprattim onu. biz 7 yildir tanisiyoruz 1 evliyiz. icim kan ağlıyor benim sevdigim beni nasıl sevmez bana icimde sana zerre sevgi kalmadi dedi o zaman neden evleniyorsun benle dedim sevgine duydugum hurmetten dedi birde sorumluluk hissediyor sonucta nikahina girdim. once madem sevmiyorsun bosanalim dedim bisi demedi ama sonra yapamadim ben bu addami birakamam baskasinin yaninda gorursem ölürüm. bir dedigimi iki etmedi el ustunde tuttu hep. cok aşırı seviyorum cok bagliyim. sonra zamana yayalim belki bir iki hafta icinde eskisi oluruz sana cok kirgin ve kizginim dedi. mesela bi yere giderken hala ortamin resmini cekiyor kiskaninca aciklama yapiyor falan ama bana duydugu saygidanmis oyle dedi. offf napicam ben bu herifin gonlunu nasil kazanicam ya. 2 hafta sonra dogum gunu bizz ilk izmirde tanıştık sevgili olduk öpustuk. acaba orayami götürsem dogumgununde? ben bu adamin sevgisine oyle alistim ki sanki hayat onun sevgisi ile var. Allahim tam bir bagimli olmusumsimdiden sagolun kizlar.
Canım sen ne olursa olsun kocana saygısızlık etme .en iyi erkek olsun üstüne çok gidersen bikar ve kurulan cümleler aynı olur.sen haksız dahi olsan alttan bile alabileceğin durumlar yasiyacaksin belkide ama.bu huzurun mutluluğun için olucak.kendine birsey kaybetmezsin zamanla yapılan fedakarliklar daha sağlam bir temel attırir. Kocan bunu hakedecek kadar iyi kalbi temiz bir insan sa .ailesinde sevmeyebilirsin ama saygı göster. Bende senin gibiydim ama.öğrendiğim birçok şeyle yol.aldım çok da.yararı oldu anne tavsiyesi.
Belli tatli oldugun:) ama ortada yani askina saygisi olur bir insanin ama bir yere kadar.. sana foto vs atiyormus demekki hala gonlu var aklinin kalmasini istemiyortesekkur ederim cirkefligim ve sirretligim olmadigi zamanlar aslinda cok tatliyimdirama aslan kafama karşı durumu abarttim onu canindan bezdirdim; ( bende seni sevdim yapici yorumun için teswkkur ediyorum
benim aklim bu baslikta kaldi insallah tatliya baglarsiniz
bence biraz daha duzelmeden izmire.goturme onu neden dersen eski anilara karsi nefreti baskin gelirse duyarsizlasip onlari da yok sayabilir bundan sonra
arkadaslardan birisi demis karsina al komus diyr sinirlenmeden sakin sakin konusabilirsin ama sadexe bir kere senin pismanligini samimiyetini gorsun
sakim yalvarma aglasan da aglamamaya calisiyor gibi yap gururunu koru yani ..
olmadi mi konustunugunuz halde davranislaarinizla devam ettirin pismanliginizi gostermeye ne bileyim mesela ise gitmeden once cok guzel bi kahvalti hazirlayin ona ama siz zaten iki lokma yemiyormussunuz kendiniz yemeyin benim canim istemiyor deyin.gururlu magrur huznunuze geri gelir bence.bilmiyorum taktik insani degilim ama bunlar onu geri cagirir gibi hissettim ondan..Allah yardimciniz olsun
Neler yaptinda?
Misal
Ailesinin bana karsi yaptgi haksizliklardan sonra benimkisi devede kulak kalabilir.
Ama sevgilim bana oyle bi empoze ederki suclar kizarki,ben sucsuz yere suclu hissederim kendimi birden.
Belkide oyle biseydir. Kimbilir.
Neler yaptgina bagli.
ee adamın dünyasını aşkla döndür o zamanhaklisin vallahi cok cadiyim adama dunyayi zindan ettim carcarlarimla