eşim beni artık sevmediğini söyledi

Belli ki o an canını acıtmak için söylemiş sanırım çocuğunuz da yok şuanda. Hadi sevmiyor çocuk için size sabrediyor desek, öyle bir durumda yok. Ancak seven insan, bu durumlara, üzülmelere, dertlere katlanır, sabreder :) Barışırsanız da, yine eski hallerinize gelmeyin ama, o seferde hiç iyi olmaz.. Mutluluklar...

evet kızlar dun açık açık söyledi. onu ailesine karsi cok rencide ettim ailesinide rencide ettim onlara karsi verdigim sozleri tutamadim delikanli gibi gerci nedenleri var ama olsun söz ağızdan çıkmıştı. kendi ailemin cirkefliklerini ona yansittim hareketlerimle dengesizliklerimle ona asi gitmemle cok yiprattim onu. biz 7 yildir tanisiyoruz 1 evliyiz. icim kan ağlıyor benim sevdigim beni nasıl sevmez bana icimde sana zerre sevgi kalmadi dedi o zaman neden evleniyorsun benle dedim sevgine duydugum hurmetten dedi birde sorumluluk hissediyor sonucta nikahina girdim. once madem sevmiyorsun bosanalim dedim bisi demedi ama sonra yapamadim ben bu addami birakamam baskasinin yaninda gorursem ölürüm. bir dedigimi iki etmedi el ustunde tuttu hep. cok aşırı seviyorum cok bagliyim. sonra zamana yayalim belki bir iki hafta icinde eskisi oluruz sana cok kirgin ve kizginim dedi. mesela bi yere giderken hala ortamin resmini cekiyor kiskaninca aciklama yapiyor falan ama bana duydugu saygidanmis oyle dedi. offf napicam ben bu herifin gonlunu nasil kazanicam ya. 2 hafta sonra dogum gunu bizz ilk izmirde tanıştık sevgili olduk öpustuk. acaba orayami götürsem dogumgununde? ben bu adamin sevgisine oyle alistim ki sanki hayat onun sevgisi ile var. Allahim tam bir bagimli olmusum :KK43:simdiden sagolun kizlar.
erkekler somut seylerden anlar somut elle tutulur seyler göster ona.kararlı ol ciddi ol onu inandır degiştiğine.olgun davran bu insan deyecek adama benziyor elinden geleni yap karakterlı buldum eşini sende dediğim gibi elinden geleni yap.onun için ailesi için.hep ciddi ol yaptıklarında saglam adım at güven kazan.seni seviyor.ve sayıyorsa sende ona saygılı ol.hersey karsılıklı ok mi?simdi git ve kendini toparlaa o sendeki inancı görürse seni yine eskisi gibi sever.ayrıca ağzından bu laf cıktı diye sevgi hemen bitmez bence.çok cok inatcı biri degil ise.emin ol seni hala cok seviyor sadece agzında var bu laf

bence de.. bişey diyim mi kilo versen çok şey düzelir. bi de sen de benim gibisin biraz. biraz cool ol. tamam biz suçluyuz ama yiğitliğe de b*k sürdürmemek lazım :KK48:

ben kilo vermeye odaklanıcam tamamen ve kocamla daha az konuşucam. zaten o kadar gevezeyim ki bi sorun olduğunu anlayacak kesin.

ya ne zaman az yesem bana bakışı değişiyor.

son 2 ayda 10 kio verdim. 5 haziranda 122 ydim 114 e düştüm. inşallah zayıflarım.

benimki de bana erkek gibi tavırların var. ince, zarif olmanı istiyorum erkek gibi değil kadın gibi düşünmeni istiyorum diyor :KK14:
Kızlar dukan yapın ve hemen başlayın.2 hamileliğimde de 30ar kilo aldım.62 kiloyum şimdi.1 yaşında oğlum 30 kilo verdim.kilo özgüven eksikliği yapar niye kalan hayatınızı eksik bir insan olarak geçireceksiniz ki.dişiliğinizi ve inceliğinizi kazanın sonra nasıl oluyorlar Çevrenizde o zaman görün.zafer sizin olsun

Son durum ne merak ettm . Aradan bir yil gecmis ama ..
merhaba :) yeni girebildim topladık cok şükür arada sürtünmeler olsada iyiyiz. evet o cumlelerin hepsi beni kırmak icinmiş Rabbime bin şükür sevgide bir eksiklik yok :) ilgilendiğiniz icin cok tesekkur ederim:)

Cidden ilginc durumunuz, cocugunuz var mi tam anlamadim, birde cinsel hayatiniz nasil ? Kocanizin surekli dedigi birsey mi yoksa hani bazen kavgayla sinirle sevmiyorum falan gibi birsey mi dedi. Yani dusunerek hissederek konustugu birsey mi acaba yoksa sizin baska turlu degismeyeceginizi dusundugu icin son kartini mi oynadi ki ?
Herneyse kocanizin yeniden kazanmak istiyorsaniz yada iliskinizi yurutmek bu kada sculu psikolojisine girmeyin bence normal davranin ama eski hatalarinizi da tekrarlamayin.
merhabalar oncelikle uzun sure siteye girmedim bundan dolayi donemedim. tek tek cevaplayayim oncelikle cocugumuz yok cinsel hayatimizdada herhangi bir sorun yo sadece ben fazla cadalozum o fazla inat. cok şükür topladik :) bende eskisi kadar metanetini sakinligini kaybeden biri degilim

Konun yarın doğum günü.. Tam 1 yıllık yani..
Konu sahibinin hakkında hayırlısı olmuştur umarım..
tesekkur ederim ilgilendiğiniz icin :) hersey yolunda cok şükür sorulari tek tek cevapladim okursaniz daha net bilgilenebilirsiniz :)

erkekler somut seylerden anlar somut elle tutulur seyler göster ona.kararlı ol ciddi ol onu inandır degiştiğine.olgun davran bu insan deyecek adama benziyor elinden geleni yap karakterlı buldum eşini sende dediğim gibi elinden geleni yap.onun için ailesi için.hep ciddi ol yaptıklarında saglam adım at güven kazan.seni seviyor.ve sayıyorsa sende ona saygılı ol.hersey karsılıklı ok mi?simdi git ve kendini toparlaa o sendeki inancı görürse seni yine eskisi gibi sever.ayrıca ağzından bu laf cıktı diye sevgi hemen bitmez bence.çok cok inatcı biri degil ise.emin ol seni hala cok seviyor sadece agzında var bu laf
merhaba :) evet dediginiz gibi agzindaymis. 1 sene icinde baska seylerde yaşadık ama hersey yolunda şükür. o da bende hayattan dersimizi aldık diyelim bazen daha cok yakinlsmak icin uzaklasmak gerekiyormus

merhaba :) yeni girebildim topladık cok şükür arada sürtünmeler olsada iyiyiz. evet o cumlelerin hepsi beni kırmak icinmiş Rabbime bin şükür sevgide bir eksiklik yok :) ilgilendiğiniz icin cok tesekkur ederim:)

cevapladim sorulari :)

Teşekkürler :) surtuşmeler olur arada normal. sevindim aranızinin düzelmesine :KK200:

X