eşim beni artık sevmediğini söyledi

helenus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
239
331
evet kızlar dun açık açık söyledi. onu ailesine karsi cok rencide ettim ailesinide rencide ettim onlara karsi verdigim sozleri tutamadim delikanli gibi gerci nedenleri var ama olsun söz ağızdan çıkmıştı. kendi ailemin cirkefliklerini ona yansittim hareketlerimle dengesizliklerimle ona asi gitmemle cok yiprattim onu. biz 7 yildir tanisiyoruz 1 evliyiz. icim kan ağlıyor benim sevdigim beni nasıl sevmez bana icimde sana zerre sevgi kalmadi dedi o zaman neden evleniyorsun benle dedim sevgine duydugum hurmetten dedi birde sorumluluk hissediyor sonucta nikahina girdim. once madem sevmiyorsun bosanalim dedim bisi demedi ama sonra yapamadim ben bu addami birakamam baskasinin yaninda gorursem ölürüm. bir dedigimi iki etmedi el ustunde tuttu hep. cok aşırı seviyorum cok bagliyim. sonra zamana yayalim belki bir iki hafta icinde eskisi oluruz sana cok kirgin ve kizginim dedi. mesela bi yere giderken hala ortamin resmini cekiyor kiskaninca aciklama yapiyor falan ama bana duydugu saygidanmis oyle dedi. offf napicam ben bu herifin gonlunu nasil kazanicam ya. 2 hafta sonra dogum gunu bizz ilk izmirde tanıştık sevgili olduk öpustuk. acaba orayami götürsem dogumgununde? ben bu adamin sevgisine oyle alistim ki sanki hayat onun sevgisi ile var. Allahim tam bir bagimli olmusum simdiden sagolun kizlar.

Hata sızdeyse elinizden gelen herseyi yapın. Şaşıracagi seyler...mesela çiçek alın. Cebine not birakin vb. Kadınlar uzulunce ne bekliyorsa onlari yapmayı deneyin.insallah düzelir.

valla oyle seylere kanacak bir adam değil malesef. kendi hal hareket ve tavirlarimi duzeltecegime dair soz verdim ama sana inancim yok diyor. ya beni tekrar sevmezse birde benim.mesela kilolarimdan sikayetci ona gore bakimsiz bir kadinim o da cok bakimlidir. dogumgunune dek zayiflayip supriz yapmayı düşünüyorum. yani ona somut seyler sunmam lazım oyle birisi kendisi

Eğer gerçekten bu kadar huysuz ve sinirli bir insansanız ve adam sizden kendinizi düzeltmenizi istiyorsa, siz de kaybetmek istemiyorsanız, kendinizi düzeltmeye bakın. Sizi yeniden sever mi, tekrar ısınır mı bilmem ama her halukarda kendinizi düzeltmek için vereceğiniz çaba gelecek hayatınıza olumlu yansıyacaktır. Bu şekilde hayat geçmez; sadece eşinize değil size de yazık.

senin onu böyle durumlara sokmandan bunalmış ve kızgınlıkla sevmiyorum demiş sanki. ha yine de çok üzücü bir laf ama sanki sıkıntısını sana ancak böyle ifade edebilmiş gibi. saygısı bitmemiş ya önemli olan bu. yeniden sevgisini kazanırsın. çünkü sen çok seviyorsun. hatalarının farkındaysan artık vazgeç bunlardan ve sen de ona önce saygı duy, başkalarına karşı onu kötü duruma sokma.

gönlünü alabilirsin diye düşünüyorum. planların güzel

7 sene birini yıpratmak için uzun bir süre.Adama ne gibi manevi hasarlar verdiniz bilemiyorum ama hatalarınızın bedellerini ödemelisiniz,elinizden ne geliyorsa yapın ve affettirin

şahsen ben hayatım boyunca bu korkularla yaşamayı göze alamazdım.
huysuzluk bende de var ama ya beni sevmezse beni terkederse diye düşünerek yaşamak da bana göre değil.
kendimi diken üstünde hissederdim herhalde.
biz nasıl eşlerimizden sevgililerimizden bahsederken onu da öyle kabul etmeliyiz, karakterini değiştiremeyiz diye düşünebiliyorsak onların da öyle düşünmesi gerekir.
düşünmeyen de kendi bilir.

Nedenleri de duyalım belki de sen haklısın artık neler yaşadıysan kendine bile bakmamışsın , birde nedenlerini anlatsan bu adam için değmez diyeceğiz.

İnsanların iyi niyetini, sevgisini, ilgisini dipsiz zannedip bile bile kanırtıp sömürüyorsunuz sonra artık bam dedikleri noktada anlıyorsunuz ki kuş uçuyor. Sonra pişmanlık vs. vs.
Bunları dürüstçe itiraf etmeniz, kendinizi eleştirebiliyor olmanız çok güzel çünkü genelde ama o da... ama ben.. diye başlayan savunma cümleleri kurulur.
Evli barklı adama psikopatça ne etraf resmi, ne kıskançlığı, hele ki onu ailesine rencide etmek, ailesini rencide etmek..
Bu adam gerçekten seviyormuş ani karar vermemiş. Beklemiş, sabretmiş, şans vermiş, gerçekten bitmiş ve dürüstçe söylemiş.
Aslında doğrusu adama geri kalan hayatında huzur vermek ve daha fazla sorun yaratmadan gitmek, bu telafi eder.
Ama illa da geri kazanacağım diyorsan (asla eskisi gibi olmayacağını bil) bırak nefes alsın biraz, bunalmaktan ölmüş. Sonra hiç onu suçlamadan, ama sen de... demeden al karşına sakince hatalarını kabul ettiğini onu kaybetmek istemediğini söyle ve bunu UYGULA. Bu adam sevgisine yenilip saf duygularla davranır ve seni affederse 3 gün sonra eskiye dönme, bu sefer inancını kırmış olursun çünkü. Üstü makyajlı günlere, İzmir'de 2 romantik güne değil, gerçek hayatında düzelmee ihtiyacı var bu adamın. Özür dilerim ama Allah sizin gibi davrananları ıslah etsin. Sevmek psikopatça kıskanmak değil, bu adamın sizi sevdiği gibi, siz birini sevseydiniz anlardınız..

Seni seviyor bence sevmese ailesine yaptigin saygisizliklar sonucunda bosanirdi.artik ne yaptin bilmiyorum tabide kendi anlattigina göre yorum yaptim.

her ne kadar ayarsiz bir elestiri olsada oncelikle tesekkur ederim. evet onu cok yiprattim üzüm ama sevgi ve alakasini dipsiz sandigim icin değil ofke kontrol bozukluğum var. kiskanclik meselesine gelince biz esimle denk ayarda kiskanciz yani benim onu kiskandigim kadar o da beni kiskanir ve gittigimiz ortam olsun giydigimiz kiyafet olsun hesabini birbirimize verir ve bundan gocunmayiz aksine hosumuza gider. tabiki beni bu raddeye getirten körukleyici hareketleri illaki oldu ama kabahatin çoğu bende.

sen suçlusun yine de sen demişsin boşanalım diye adam da sana evet dememiş üstüne zaman a bırakalım unuturuz demiş . aklına başına al kendine çeki düzen ver ne istemiyorsa yapma adamın tekrar kalbini kazan.

bu arada bu sozum vivalafrance.hanimefendi icindir

Boyle davranmana neden olan seyler olmadi mi? Tamamen sen mi suclusun? Karsindaki insandan etki gelmedi mi? Durduk yere boyle yaptiysan kotu ama varsa seni rahatsiz eden seyler ve bundn dolayi asabilestiysen hemen ben sucluyum psikolojisine burunme.

tabikide kışkırtildigim anlar oldu olmadi değil ama kiyas ettigim zaman sinir ve cirkeflik bende malesef. ama mesela o da cok kusen bir insan bende buna gelemeyip sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…