eşim beni arkadasi olarak mi goruyor

ilginç valla çok güldüm sizin de derdiniz başkaymış.

eşinizin bir derdi vardır lütfen birlikte olmadık diye aklınıza aldatma vs gelmesin.siz ona yanınızda olduğunuzu hissettirin destek olun evlilik sadece seks değil.

fazlası da sorun azı da

bazı erkekler eşleri anne olduktan sonra uzaklaşabiliyor nedense
dogumdan sonrada lohusalikdan sonra yani gene eskisi gibiydik canim oglan biraz buyudukten sonra esim erken kalkdigi icin o 11 gibi yatiyor oglan cogu zamab gec yattigi bende gec ystiyorum on bes gun oncesine kadar aksam oglana pepe acalimmi derdi hep normaldi yani hersey

eşinizin bir derdi vardır lütfen birlikte olmadık diye aklınıza aldatma vs gelmesin.siz ona yanınızda olduğunuzu hissettirin destek olun evlilik sadece seks değil.
sadece seks olmadigini biliyorum benim icin sorun degil ama kadin olarak ona cekici gelmiyormuyum beni begenmiyor mu fiye dusunmedendd edemiyorum sonucda her kadin erkegi tarafindan begenilmek istemezmi

sadece seks olmadigini biliyorum benim icin sorun degil ama kadin olarak ona cekici gelmiyormuyum beni begenmiyor mu fiye dusunmedendd edemiyorum sonucda her kadin erkegi tarafindan begenilmek istemezmi
Bende 4 aylık evliyim seni cok iyi anlıyorum ayni duygulari yaşıyorum esin ilgilidir ama o konuda esim yanasmiyor haftada 1 filan hasta oluyorum ikinci hafta yine yanasmaz 15 gun oldu bizimde hic mi arzulamiyor beni tamam yogun calisiyo 16 saat calisiyo esim ama herseyi yapiyo tv sohbet akraba ziyaretleri bi cinsellige gelince mi yapamiyor anlamıyorum ve cok üzülüyorum yoruldm artk yanasmiyorm bende naparsa yapsin gitsin basimdan istemiyorum hicbisey koparsakda kopalim artik düşünmek istemiyorum biktm

kotu dusunme üzülme bence ınan kafa yorgunlugu beden yorgunlugundan daha kotu kafasına taktıgı maddı veya manevı ısıyle ılgılı vs bı sıkıntısı vardır sana anlatmadıgı ondandır...

canım bu sıralar bende senin eşin gibiyim,bunun sebebi sık birliktelik olabilir,yorgunluk olabilir.yani bu seni sevmediği anlamına gelmez,bırak bakalım üstüne gitme,emin ol dönüşü muhteşem olacaktır

Kac yillik evlisiniz?

15gün uzun bir süre..
sizde onu iten birşeymi var acaba?

valla ben hiç böyle çetelesini tutmadım. akışına bırakın bence.
hani kaç günde bir oluyor mesela hiç saymıyorum.
eşim iş sıkıntısı yaşıyor, kimi zamanlar depresif takılıyor. üstüne gitmiyorum ben de. kimi zaman ben işten çok yorgun argın çıkıyorum. bazen hasta falan oluyoruz. 15 günü geçtiği olmuştur, hiç düşünmedim beni arzulamadığını.

Aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…