- 19 Nisan 2009
- 1.071
- 705
-
- Konu Sahibi mavusbebek
ayyy bırak keyfıne bak cnaım yaa evde cıplak olmaktan ısal oluyorum surkelı aferdersın yanı inan migde bulandırıı oluyo bi saatten sonra eisme diyrum seni giyinik görmek istiyroum lütfen hic evde ne var ne yok umursamaz 6 senelık evliyim daha bi balkonda yanyana duramayız ya gögsumu sıkar ya baska yerimi eller bizimki fazla cok fazla atak
fazlası da sorun azı dabence sanslısın ve haberin yok cnaım inan bende tam tersi ve bıktım yani 6 senelıkte evlıyım azda degıl aam esım sürekli birlikte olmak istiyoru bu yüzdne cok kavag ediyrouz ben hergun hatta 2 kere 3 kere istemiyorum her eve geldigind aynı sey bıkkın lık getirdi sen bence sus otur rahatına bak
yok canim ilac kullanmiyorsürekli kullandıgı ilaç varmı eşinin
borcumuz var ev aldik lakin cok zor durumdada degiliz cok sukur kendi yagimizla kavruluyoruzmaddi manevi zorluk yasadınız mı son gunlerde
dogumdan sonrada lohusalikdan sonra yani gene eskisi gibiydik canim oglan biraz buyudukten sonra esim erken kalkdigi icin o 11 gibi yatiyor oglan cogu zamab gec yattigi bende gec ystiyorum on bes gun oncesine kadar aksam oglana pepe acalimmi derdi hep normaldi yani herseybazı erkekler eşleri anne olduktan sonra uzaklaşabiliyor nedense
sadece seks olmadigini biliyorum benim icin sorun degil ama kadin olarak ona cekici gelmiyormuyum beni begenmiyor mu fiye dusunmedendd edemiyorum sonucda her kadin erkegi tarafindan begenilmek istemezmieşinizin bir derdi vardır lütfen birlikte olmadık diye aklınıza aldatma vs gelmesin.siz ona yanınızda olduğunuzu hissettirin destek olun evlilik sadece seks değil.
zaten hastalandim istesemde gidemem ve o gelmeden de gitmeye niyetim yokbırak sende gitme yanaşma kardeş kardeş sohbet din bi süre sonra gelecek sana buna eminim :)
ben gidersen oluyor canim en ufak bi isiga bakiyor ama bende o gelmeden gitmek istemiyorum bu sefersen yanaştığında da olmuyor mu?yoksa onun gelmesini mi bekliyorsun?
Bende 4 aylık evliyim seni cok iyi anlıyorum ayni duygulari yaşıyorum esin ilgilidir ama o konuda esim yanasmiyor haftada 1 filan hasta oluyorum ikinci hafta yine yanasmaz 15 gun oldu bizimde hic mi arzulamiyor beni tamam yogun calisiyo 16 saat calisiyo esim ama herseyi yapiyo tv sohbet akraba ziyaretleri bi cinsellige gelince mi yapamiyor anlamıyorum ve cok üzülüyorum yoruldm artk yanasmiyorm bende naparsa yapsin gitsin basimdan istemiyorum hicbisey koparsakda kopalim artik düşünmek istemiyorum biktmsadece seks olmadigini biliyorum benim icin sorun degil ama kadin olarak ona cekici gelmiyormuyum beni begenmiyor mu fiye dusunmedendd edemiyorum sonucda her kadin erkegi tarafindan begenilmek istemezmi
sen yaklaş kuzucumborcumuz var ev aldik lakin cok zor durumdada degiliz cok sukur kendi yagimizla kavruluyoruz
canım bu sıralar bende senin eşin gibiyim,bunun sebebi sık birliktelik olabilir,yorgunluk olabilir.yani bu seni sevmediği anlamına gelmez,bırak bakalım üstüne gitme,emin ol dönüşü muhteşem olacaktırkizlar eşimle aramiz iyi aslinda iyi anlasiruz sohbet muhabbet iyidir ama esim benimle beraber olmak istemiyor sanki yaklasik 15gun olcak beraber olmayali ben gelmesem gelmiyor onceden beraber olmak firsat kollardi simdi hic firsat oldugu halde istemiyor soyledim kendisine onu nerden cikardin diyo kizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum siz olsaniz ne dusunursunuz
kizlar eşimle aramiz iyi aslinda iyi anlasiruz sohbet muhabbet iyidir ama esim benimle beraber olmak istemiyor sanki yaklasik 15gun olcak beraber olmayali ben gelmesem gelmiyor onceden beraber olmak firsat kollardi simdi hic firsat oldugu halde istemiyor soyledim kendisine onu nerden cikardin diyo kizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum siz olsaniz ne dusunursunuz
Kac yillik evlisiniz?
Aynı durumdayızkizlar eşimle aramiz iyi aslinda iyi anlasiruz sohbet muhabbet iyidir ama esim benimle beraber olmak istemiyor sanki yaklasik 15gun olcak beraber olmayali ben gelmesem gelmiyor onceden beraber olmak firsat kollardi simdi hic firsat oldugu halde istemiyor soyledim kendisine onu nerden cikardin diyo kizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum siz olsaniz ne dusunursunuz