eşim beni arkadasi olarak mi goruyor

7senelik evliyiz canim yeni degil yani olmadigini biliyorum acaba eskisi kadar cekici degilmiyim evdeyim surekli ve esortmanla falan dolaniyorum bu sra pek suslenmiyorjm ben istuyomusum gibi gorunmrk istemiyorum

Geçen bir makale okudumda aklımda kalmış. Kocam gaymiş diye " bir makale.
Biraz daha bekleyin. Baktımuz düzelmiyor. Net bir şekilde konuşun.
Düzelir sıkmayın canınızı:))

Bence biraz kendnize bakin suslenin degisik seyler giyin ama herhangi bi atakta bulunmayin sanki kendniz oyle rahat ediyomus oyle istedgniz icin giyiniyomus gbi.. baktniz olmuyo acik bi sekilde konusursunuz esinizle.bol sans..:KK49::oops::KK60:

Belki de aklını meşgul eden başka bir sorun vardı.
Eşim de işinde sorunlar varken öyle olmuştu.
Abartısız 2 ay tık yoktu bizde.
İşi düzene girince biz de düzene girdik :)

Belki de aklını meşgul eden başka bir sorun vardı.
Eşim de işinde sorunlar varken öyle olmuştu.
Abartısız 2 ay tık yoktu bizde.
İşi düzene girince biz de düzene girdik :)
isinde sorun varmi bilmiyorum konusuruz dirarim anlatir ama isi biraz tehlikeli belkide orda kotu seyler olsa anlatmaz biliyorum korkup uzuldugim icin znlatmaz

ayyy bırak keyfıne bak cnaım yaa evde cıplak olmaktan ısal oluyorum surkelı aferdersın yanı inan migde bulandırıı oluyo bi saatten sonra eisme diyrum seni giyinik görmek istiyroum lütfen hic evde ne var ne yok umursamaz 6 senelık evliyim daha bi balkonda yanyana duramayız ya gögsumu sıkar ya baska yerimi eller bizimki fazla cok fazla atak

aman ne fantazi sen gelde bana sor onu

kaçacak delik arıyorum zaten isteksizim zulum oluyor :KK43:

içinden çıkamadığı, çözüm bulamadığı ve sana anlatmadığı yada anlatmak istemediği bir durumu var. muhtemelen borç falan olabilir. seninle sohbet etmekten hoşlandığına göre onu rahatlatıyor, aynen devam et, birşey sorma. havadan sudan güzel olaylardan güçlü yanlarından bahset, yanında olduğunu hissettir. öv övebildiğin kadar. çıkmazdan kurtulduğu zamana kadar birlikteliği ertele.

ayyy bırak keyfıne bak cnaım yaa evde cıplak olmaktan ısal oluyorum surkelı aferdersın yanı inan migde bulandırıı oluyo bi saatten sonra eisme diyrum seni giyinik görmek istiyroum lütfen hic evde ne var ne yok umursamaz 6 senelık evliyim daha bi balkonda yanyana duramayız ya gögsumu sıkar ya baska yerimi eller bizimki fazla cok fazla atak
:KK57::KK57::KK57::KK53:

belkide onlarla ilgili bi olay yasamisdir bu aklima gelmemisdi sadece cok yorucu olmadigini soyluyor herzaman gerci bir kac kere abisine falan yaninda birini kendini oldurmeye calisdigini fakan anlatmis bana anlatmiyor uzulup korkuyorum diye sonradanduymusdum ben

Geçen bir makale okudumda aklımda kalmış. Kocam gaymiş diye " bir makale.
Biraz daha bekleyin. Baktımuz düzelmiyor. Net bir şekilde konuşun.
Düzelir sıkmayın canınızı:))
bende okudum 10yıllık evlilermiş . adam hiç istemiyomuş oy allahım sen koıru..

Eşinin çalıştığı ortam pek iyi ve rahat değil yalnız, bedeni yorgun olmasa bile beyni yoruluyordur adamcağızın. Beyin yorgunluğu çok kötü beden yorgunluğu geçiyor ama o fena. Kimbilir neler görüyor nelerle karşılaşıyordur orada.

iyi bakmak lazım biz bir aydır kardeşiz ama grip olduk hastalıktan döküldük eşim gececi idi ben gündüz çalışıorum,yani analizini iyi etmek lazım illa kötü bir şey aramayın hemen.

X