- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
-
- Konu Sahibi mavusbebek
kendisjne sordum zaten beni istemiyormusun dedim oda nerden cikardin dedi kimseyle gorusmedigini biliyorum saglikli cok sukur bir sorunu yok kdndini tatmin etmediginide biliyorumNeden boyle olduğunu ilk kendisine sor tatmin edici bir yanıt alamassan biraz bekle ve gozlemle belki kendi kendini tatmin ediyor olabilir oda yoksa cinsel bir sorunu olabilir .. saglikli bir erkekse baska birileriyle gorusuyor olabilir yada işi ağir olabilir aynı evde sen yaşiyorsun gozunu acarsan goreceksindir
bence sanslısın ve haberin yok cnaım inan bende tam tersi ve bıktım yani 6 senelıkte evlıyım azda degıl aam esım sürekli birlikte olmak istiyoru bu yüzdne cok kavag ediyrouz ben hergun hatta 2 kere 3 kere istemiyorum her eve geldigind aynı sey bıkkın lık getirdi sen bence sus otur rahatına bakkizlar eşimle aramiz iyi aslinda iyi anlasiruz sohbet muhabbet iyidir ama esim benimle beraber olmak istemiyor sanki yaklasik 15gun olcak beraber olmayali ben gelmesem gelmiyor onceden beraber olmak firsat kollardi simdi hic firsat oldugu halde istemiyor soyledim kendisine onu nerden cikardin diyo kizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum siz olsaniz ne dusunursunuz
yorgun olmadigi zamanlarda istemiyor hafta sonu evde bisey yapmiyor yorulmuyor gene yokhemen bir karara varmak yanlış yorgun olabilir canı istemiyor olabilir normal.
yorgun olmadigi zamanlarda istemiyor hafta sonu evde bisey yapmiyor yorulmuyor gene yok
o da cok fazla ama canim ne bileyim istememeside kotu bence kendimi cirkin istenmryen biri olarak goruyorum artikbence sanslısın ve haberin yok cnaım inan bende tam tersi ve bıktım yani 6 senelıkte evlıyım azda degıl aam esım sürekli birlikte olmak istiyoru bu yüzdne cok kavag ediyrouz ben hergun hatta 2 kere 3 kere istemiyorum her eve geldigind aynı sey bıkkın lık getirdi sen bence sus otur rahatına bak
kendisjne sordum zaten beni istemiyormusun dedim oda nerden cikardin dedi kimseyle gorusmedigini biliyorum saglikli cok sukur bir sorunu yok kdndini tatmin etmediginide biliyorum
ayyy bırak keyfıne bak cnaım yaa evde cıplak olmaktan ısal oluyorum surkelı aferdersın yanı inan migde bulandırıı oluyo bi saatten sonra eisme diyrum seni giyinik görmek istiyroum lütfen hic evde ne var ne yok umursamaz 6 senelık evliyim daha bi balkonda yanyana duramayız ya gögsumu sıkar ya baska yerimi eller bizimki fazla cok fazla atako da cok fazla ama canim ne bileyim istememeside kotu bence kendimi cirkin istenmryen biri olarak goruyorum artik
15 gun desadece fiziki değil ,kafa olarak yorgunsa keyfi yoksa oda etkiler
tatmin olmadigini biliyorum evde bisry olsa gorurum herhalde baskalariula gorusemex cunki haftasonu hep bizimle ev den ise isden eve gidip gelen biri calisdigi yer cezaevi tel yasak ve orda calisan uc bes kadin var ve evli saglik sorunu olmadiginida biliyorum evet belki baska secenek yok ama hrlsininde aciklamasi var napiyimKendini tatmin etmiyor , başkalariyla gorusmuyor , senle birlikte olmak istemiyor ve cinsel olarak saglikli bir erkek.. yorgun olmadigindada olmuyor "diyorsun" bu pek mumkun degil yinede sen bilirsin :))
7senelik evliyiz canim yeni degil yani olmadigini biliyorum acaba eskisi kadar cekici degilmiyim evdeyim surekli ve esortmanla falan dolaniyorum bu sra pek suslenmiyorjm ben istuyomusum gibi gorunmrk istemiyorumGay olmasın?
ayyy bırak ke bak cnaım yaa evde cıplak olmaktan ısal oluyorum surkelı aferdersın yanı inan migde bulandırıı oluyo bi saatten sonra eisme diyrum seni giyinik görmek istiyroum lütfen hic evde ne var ne yok umursamaz 6 senelık evliyim daha bi balkonda yanyana duramayız ya gögsumu sıkar ya baska yerimi eller bizimki fazla cok fazla atak