- 25 Temmuz 2014
- 46
- 32
-
- Konu Sahibi mavusbebek
7senelik evliyiz canim yeni degil yani olmadigini biliyorum acaba eskisi kadar cekici degilmiyim evdeyim surekli ve esortmanla falan dolaniyorum bu sra pek suslenmiyorjm ben istuyomusum gibi gorunmrk istemiyorum
aman ne fantazi sen gelde bana sor onu
Allah iyiliginizi versin ne guldum gece gece.
balkonda gogus sikma fantazisi supermis
ilk dort sene bizimkide oyleydi devamli gelir oper sarilir vesaire ama oglumuz oldukdan sonra azaldi ve simdklerde sifir noktasinda ise giderken isden gelince oper sadece o kadar yaslandik miaman ne fantazi sen gelde bana sor onu
isinde sorun varmi bilmiyorum konusuruz dirarim anlatir ama isi biraz tehlikeli belkide orda kotu seyler olsa anlatmaz biliyorum korkup uzuldugim icin znlatmazBelki de aklını meşgul eden başka bir sorun vardı.
Eşim de işinde sorunlar varken öyle olmuştu.
Abartısız 2 ay tık yoktu bizde.
İşi düzene girince biz de düzene girdik :)
ayyy bırak keyfıne bak cnaım yaa evde cıplak olmaktan ısal oluyorum surkelı aferdersın yanı inan migde bulandırıı oluyo bi saatten sonra eisme diyrum seni giyinik görmek istiyroum lütfen hic evde ne var ne yok umursamaz 6 senelık evliyim daha bi balkonda yanyana duramayız ya gögsumu sıkar ya baska yerimi eller bizimki fazla cok fazla atak
aman ne fantazi sen gelde bana sor onu
ayyy bırak keyfıne bak cnaım yaa evde cıplak olmaktan ısal oluyorum surkelı aferdersın yanı inan migde bulandırıı oluyo bi saatten sonra eisme diyrum seni giyinik görmek istiyroum lütfen hic evde ne var ne yok umursamaz 6 senelık evliyim daha bi balkonda yanyana duramayız ya gögsumu sıkar ya baska yerimi eller bizimki fazla cok fazla atak
isinde sorun varmi bilmiyorum konusuruz dirarim anlatir ama isi biraz tehlikeli belkide orda kotu seyler olsa anlatmaz biliyorum korkup uzuldugim icin znlatmaz
bende okudum 10yıllık evlilermiş . adam hiç istemiyomuş oy allahım sen koıru..Geçen bir makale okudumda aklımda kalmış. Kocam gaymiş diye " bir makale.
Biraz daha bekleyin. Baktımuz düzelmiyor. Net bir şekilde konuşun.
Düzelir sıkmayın canınızı:))
yaaaa beterin beteri var iste