- 20 Ekim 2018
- 2.535
- 3.935
- 133
Tamm ben ikna oldumBen ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Şakasınada söylemiş olabilir eşim onun içinBilemedim diye cevap vermiş. Gerçekten böyle bir olay olsaydı bu şekilde yorum yapmaz sakin kalmazdı bence
Bence deBilemedim diye cevap vermiş. Gerçekten böyle bir olay olsaydı bu şekilde yorum yapmaz sakin kalmazdı bence
Bunun şakası bile çok kötü, kabul edilemezŞakasınada söylemiş olabilir eşim onun için
Özür dilerim çok pardon ama şu “Gil” eki beni deli ediyor. Seni aldatacaksa “annenGİL’de kalmaya devam et, dönmeeBen ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Siz de şakasına söyleyin bakalım nolacakŞakasınada söylemiş olabilir eşim onun için
Neyi söyleyimSiz de şakasına söyleyin bakalım nolacak
Kız git ver geri anangile gelirsinBen ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Bacım nasıl gidimKız git ver geri anangile gelirsin
bin otobüse git sevap işlersinBacım nasıl gidim
Sen öylemi yapıyonbin otobüse git sevap işlersin
Yok ben sevabına değil,sevdiğim için yapıyorumSen öylemi yapıyon
Hiç bu durumda oldun mukiYok ben sevabına değil,sevdiğim için yapıyorum
Olmadım.Hiç bu durumda oldun muki
Evlenince görrüm seni eşin çağırıyor mu evlimisin bilmiyomdaOlmadım.
Sende olmak zorunda değilsin.
O laftan sonra onu çıktığı deliğe geri sokabilirsin.
Evliyim.Evlenince görrüm seni eşin çağırıyor mu evlimisin bilmiyomda
Hanimefendi cok beyefendi bi duruşunuz var.Hiç bu durumda oldun muki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?