eşim beni aldattı unutamıyorum

Hem ayranim dokulmesin hem g..tumde sey olmasin hesabi hem seni elinde tutuyo hem gozu baskalarinda😠

Seni sevse gozu baskasinda olmaz heves edip evlenmis resmen cocuk yastasiniz. Simdiden cicim aylarinda bile ayda bi aldatan bi 10 sene sonra babasi gibi kumada getirir.

Gencligine yazik olmus umarim yapmaz bir daha demek isterdim ama aliskanlik olmus resmen😒
bende onu çok düşündüm şimdiden yapıyorsa ileride kanser olurum heralde onun yüzünden :)) ama şuanlık yapacak bişeyim yok inan sadece derdimi paylaşmak istedim bidaha olursa affetmem bi erkek evlenmek için doğru kadın arıyor ama doğru kadını buluncada gözü dışarıya kayıyor bazı kızlar gibi olsam ozaman değerli olurum heralde ben onunla çadırda bile yaşarım ama ihanete gelemiyorum evlenmeden önce öyle bişey olsa asla affetmem diyordum gel görki çok büyük konuşmuşum başıma geldi öyle bi toplumuz ki artık boşanmış kadınlara bile kötü gözle bakıyorlar bu kadınların işi çok zor gerçekten

Sizin kendinize duymadığınız saygıyı ondan neden bekliyorsunuz? Ne yuvası?
ben kendime saygı duyuyorum ama insan evli olunca ve başına böyle bişey gelince biranda çekip gidemiyor çok istedim ama ailem işte eşimin annesi bile bunu normalleştirmiş sen evinin işiyle ilgilen o gezer tozar geri sana gelir diyor olaya bakın ya gelde kanser olma artık sevdiğimden bile emin değilim resmen ayrılmak için bi hata yapmasını bekliyorum avını yakalamak için pusuda bekleyen aslan gibiyim şuan

Niye evlnmis ki boyle biri bu isi meslek olrk ypsydi
artık her erkek aldatır kanaatindeyim resmen adam gibi adam kalmadı ülkede toplumsal olarak erkek kadın ayrımcılığı yapıyor herkes erkektir yapar sen yuvanla ilgilen gibi sözler işte herkes empati kurabilse erkekler eşlerinin değerini anlasa kıymetini bilse evliliğin ne kadar kutsal birşey olduğunu öğrense anlsa herkes mutlu olur

artık her erkek aldatır kanaatindeyim resmen adam gibi adam kalmadı ülkede toplumsal olarak erkek kadın ayrımcılığı yapıyor herkes erkektir yapar sen yuvanla ilgilen gibi sözler işte herkes empati kurabilse erkekler eşlerinin değerini anlasa kıymetini bilse evliliğin ne kadar kutsal birşey olduğunu öğrense anlsa herkes mutlu olur
Daha cicim aylarinda bunu yapmasi sanki karakteri boyle gibi geldi

merhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim

eşim sorumluluk almayı sevmez bide üstüne aldattı henüz evlilimizin 6. ayında :) fake hesap açmış uzun süre konuşmuş ben bunu öğrendim yapmıcam dedi affet dedi bende evlilik şeyi alışamamıştır diye affetim keşke affetmeseydim 1 ay sonra yine yaptı bide kzıların evli olduğundan da haberi yok yakaldm sadece yatmak için konuşuyordum diyor :KK70: olaya bakın.. farklı tatlar iyi olurmuş

ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim ama unutamıyorum bi türlü yine yaparmı yapıyormu diye kafamda hep bi şüphe telefonuna bakıyorum hiç birşey yok belki saklıyordur bilemem ama içim rahat değil aranızda böyle bi durum yaşayan varmı çok korkuyorum yine yapar diye. aldatması için bi sebep te yok çok güzel bayanım evimde bakımıma makyajıma saçıma özen gösteririm makyaj yapmayı seven biriyim hobilerim de var çok kitap okurum üstelik lisans açık öğretm okuyorum öğretmnlk ama bilmiyorum neden yapıyor!!
Omrunden 6 ay bosa gitmis. Hemen bosan. Verecegin en dogru karar olacak bu.

Bunları böyle anlatıp bir de sizin gibi rahat olan da pes diyorum yani
Siz kararlı durmuyorsunuz ki adam da pişkin pişkin yatmak için vs gibi ibareler kullanıyor

arkadaşlar okadar güzel şeyler yazmışsınız ki cidden birtek burada derdime çare buluyorum. ikinci aldatışında çok pişman olduğunu söyledi hoş erkekler genelde pişman olduklarını söylerler ama yine yaparlar ama benim anlamadığım şu evde bana karşı okadar ilgiliki hani bi kadının evlilikte eşinden istediği herşey var ev işlerinde yardım eder sürekli öper ilgilenir hiç kötü söz söylediğini duymadım ama neden aldatıyor seven erkek neden aldatır bunu hala anlayamıyorum çocuk yapmak istemiyorum şuanlık zaten en ufak şeyinde ayrılıcam şuan aramız iyi ama insan unutamıyor ve yine yapar diye sürekli şüpheleniyorum bunada çare yok sanırım :))
Yalman kuzum etmen kuzum. Belliki adam seni daha çoook aldatacak psikolojin zaten bozulacak başlamamış da. Bunun bir de cinsel hastalıkları vardır yoksa da uzun sürmez sanada bulaştıracak kaç kuzum kaç.

evet tekrarını yapar hatta yapıyordur sen gormuyosun buna emin olabilirsin. istediğin kadar telefonuna bakip takip et Bi yolunu bulurlar gizlemenin. bu olay onlarda alışkanlık oluyo maalesef ve hiç Bi şekilde rahatsızlık duymuyorlar yaptıklarından sen de defalarca affedip üzüldüğünle kalıyorsun. gençsin kendine de güvenin var anladığım kadarıyla hayat senin hayatın bisey diyemem ama sen istediğin kadar bekleyebilirsin zaman kollayabilirsin ama bu süre ne kadar olacak 3 ay mı 3 yıl mi bu sürede yaşayacakların ve giden zamanın ne olacak. duyduğun şüphe yüzünden kendine yapacağın psikolojik baskı falan. Bi an önce yolunu çiz bence

çok güzel yazmışsınız haklısınız. inanın insan bikere aldatılınca hiçbir erkeğe güvenesi gelmiyor ''aldatmayan erkek varmı??'' çok merak ediyorum kendi sülalemden biliyorm çoğuda eşlerini aldatıyor ama benim başıma geleceğini hiç düşünememiştim çünkü bi insan okadr çok seviyorken ilgi gösteriyorken nasıl olurda aldatır. aynı şeyi kadın yapsa herkese rezil eder ama erkek yapınca erkek sonuçta kimse tepki göstermiyor eşimin babası bile karısının üstüne kuma getirmiş okadr aldatmış biri ehh eşimin anneside eskiler malum biyere gidememiş bırakamamış bi çocukta ailesinde ne görürse onu yapıyormş evli bi erkeğin düşüncesi şu yani evdeki nasıl olsa evde dışarıdakilere sarıyorlar bu seferde..
En buyuk kotulugu kadin yapiyor kadina malesef. Erkegin hic mi sucu yok ? Tabiki var. Ama hadi erkekler nefislerine iradelerine sahip cikamiyo serefsiz adiler. Ya sen bi kadinsin. Evli bi adamla düsup kalkmak ne demek erkek kıtlığımi var baskasini bulamadin mi ? Desiginiz cok dogru ama insan ne gorse ailesinin evinde aynen onu devam ettiriyo. Adama bu durum normal geliyo cunku babasiyapmis bunu. Ama hangi devirdeyiz ya yeter artik. Herkesin aşmasi gereken seyler var artik. Neden evlenip sizin hayatinizi karartmis o zaman. Evlenmeseymis her gun baska birinin yadina baksaymis tobe tobee.. isinize karismak aklinizi celmek sizi bi duruma yonelymek haddim degil. Ne yasadiginizi ne sartlarda oldugunuzu siz bilirsiniz tabiki. Ama inanin bana önüne gecmezseniz bu boyle devam edecek. Bosanmak veya bosanmamak karariniz ne olursa olsun cok iyi dusunun. Eger bosanmayacaksaniz esinizin adam olmasi icin gozunu kprkutun en azindan. Konusun. Gerci karisinin karsisinds bu sozleri soyleyen biri sizin konusmanizxsn ne kadar etkilenir orasida ayri bi konu. Ama ben boyle seyler duyunca cok uzuluyorum. Insallah cok mutlu olursun

merhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim

eşim sorumluluk almayı sevmez bide üstüne aldattı henüz evlilimizin 6. ayında :) fake hesap açmış uzun süre konuşmuş ben bunu öğrendim yapmıcam dedi affet dedi bende evlilik şeyi alışamamıştır diye affetim keşke affetmeseydim 1 ay sonra yine yaptı bide kzıların evli olduğundan da haberi yok yakaldm sadece yatmak için konuşuyordum diyor :KK70: olaya bakın.. farklı tatlar iyi olurmuş

ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim ama unutamıyorum bi türlü yine yaparmı yapıyormu diye kafamda hep bi şüphe telefonuna bakıyorum hiç birşey yok belki saklıyordur bilemem ama içim rahat değil aranızda böyle bi durum yaşayan varmı çok korkuyorum yine yapar diye. aldatması için bi sebep te yok çok güzel bayanım evimde bakımıma makyajıma saçıma özen gösteririm makyaj yapmayı seven biriyim hobilerim de var çok kitap okurum üstelik lisans açık öğretm okuyorum öğretmnlk ama bilmiyorum neden yapıyor!!
Yaşayan bir çöplükle evlisiniz.

ben kendime saygı duyuyorum ama insan evli olunca ve başına böyle bişey gelince biranda çekip gidemiyor çok istedim ama ailem işte eşimin annesi bile bunu normalleştirmiş sen evinin işiyle ilgilen o gezer tozar geri sana gelir diyor olaya bakın ya gelde kanser olma artık sevdiğimden bile emin değilim resmen ayrılmak için bi hata yapmasını bekliyorum avını yakalamak için pusuda bekleyen aslan gibiyim şuan
Başka kişi arada iyi olur diyor ve siz hala hata mı bekliyorsunuz? Evliyim 5 yaşında kızım var gayet bir anda çekip giderim ki sizin gitmeniz bir anda olmş olmaz çekip giderseniz zira adam açık açık milyon tane şey yapmış. Evinize geitirip hizmet ettirmesini falan mı bekliyosunuz?

Başka kişi arada iyi olur diyor ve siz hala hata mı bekliyorsunuz? Evliyim 5 yaşında kızım var gayet bir anda çekip giderim ki sizin gitmeniz bir anda olmş olmaz çekip giderseniz zira adam açık açık milyon tane şey yapmış. Evinize geitirip hizmet ettirmesini falan mı bekliyosunuz?
Öyle bi niyetim yok fakat Emin’im herkes ilk aldatılışında kalbine yenik düşüyordur tabi sonrası yine çok acı oluyor güvenmiyorsun mesela güven bitince herşey bitiyor ama işte bekliyoruz bakalım hakkımda hayırlısı olsun

evlilik şeyi alışamamıştır lafını okuduktan sonra sizden ümidi kestim
Ama evli olan bi kadın ilk aldatılışında eminimki affediyordur bende öyle yaptım güvenmek istedim inanmak istedim şuanlık bir durum yok ama buna olmayacağının garantisini veremem Allahtan çocuğum yok çocuk olsa daha kötü

En buyuk kotulugu kadin yapiyor kadina malesef. Erkegin hic mi sucu yok ? Tabiki var. Ama hadi erkekler nefislerine iradelerine sahip cikamiyo serefsiz adiler. Ya sen bi kadinsin. Evli bi adamla düsup kalkmak ne demek erkek kıtlığımi var baskasini bulamadin mi ? Desiginiz cok dogru ama insan ne gorse ailesinin evinde aynen onu devam ettiriyo. Adama bu durum normal geliyo cunku babasiyapmis bunu. Ama hangi devirdeyiz ya yeter artik. Herkesin aşmasi gereken seyler var artik. Neden evlenip sizin hayatinizi karartmis o zaman. Evlenmeseymis her gun baska birinin yadina baksaymis tobe tobee.. isinize karismak aklinizi celmek sizi bi duruma yonelymek haddim degil. Ne yasadiginizi ne sartlarda oldugunuzu siz bilirsiniz tabiki. Ama inanin bana önüne gecmezseniz bu boyle devam edecek. Bosanmak veya bosanmamak karariniz ne olursa olsun cok iyi dusunun. Eger bosanmayacaksaniz esinizin adam olmasi icin gozunu kprkutun en azindan. Konusun. Gerci karisinin karsisinds bu sozleri soyleyen biri sizin konusmanizxsn ne kadar etkilenir orasida ayri bi konu. Ama ben boyle seyler duyunca cok uzuluyorum. Insallah cok mutlu olursun
Çoğu erkek evliyken nasıl olsa bana bağlı beni seviyor benden gidemez diyip aldatıyordur maalesef bende en başta yaptım o hatayı çok sevdim çok sevince çok üstüne düştüm kaybetmek korkan bi insan buna cesaret edemez şimdi bende her Allah’ın günü en ufak hatasında gidebileceğime dair uyarıda bulunuyorum yine okadr şeye rağmen yaparsa kaybedecek o olur daha yaşım çok genç ama şuan birden ayrılma gibi bi durumum yok maalesef :))

Ama evli olan bi kadın ilk aldatılışında eminimki affediyordur bende öyle yaptım güvenmek istedim inanmak istedim şuanlık bir durum yok ama buna olmayacağının garantisini veremem Allahtan çocuğum yok çocuk olsa daha kötü

Bak bence de aldatmak duruma göre affedilebilir kabahatler arasında. Ama evlenir evlenmez olmaz bu. İlk zamanlar cicim zamanları çocuk da yok. İlişkinizde adamı boğacak hiçbir şey yok. Hani kavga edilir ilişkide sorunlar vardır yaşlar ilerlemiştir sex iptal moduna gelinmiştir adam da bir anlık gaflette bulundu diyelim.

Ama sen genceciksin bu adam şimdiden bunu yapıyorsa sana yarın önür gün hamile olduğunda, azıcık kendini saldığında adamın elinde bahanesi olduğunda daha kolay affedeceksin farkında mısın? Hele çocuk olduğunda ohoooo. Tamam erkektir ben yetemiyorum mu diyeceksin.

Bir insan 20 yaşında yeni evlendiği eşini aldatması için leş bozuk bir zihniyettenolması lazım ya. İlk olduğunda bırakman lazım hazır yaşın küçükken kolay unutursun. Ortada kurtarılmayo hakedecek bir yuva yok.

X