- 19 Mayıs 2020
- 46.553
- 208.635
- 548
Linçlemiyoruz ya çıldırıcam ne linci , hiç linç görmediniz heralde. Olanı söylüyoruz. Samimiyetsizlik diz boyu , dürüst olsa hiç sıkıntı olmayacak, salak yerine konmak sinirlendiriyor sadece.Konu sahibi zaten boşanmak istemiyordu ve zaten olanlara şaşırmıştı. Yani linclenmesi gereken bir durum yok evliliğe devam etmek istemesi düzen değistirmek istememesi konusunda. Belki de adam gerçekten gurur yaptı böyle şeyler yaşandı . Bundan sonra dikkat ederler artık kısmetse.
Hayır kayınvalidem bize otel ayarlayacak o karşıladı masrafi yani gidin kafa dağıtayım dedi gelince de taşınacağızŞimdi başta anlattığı hikayeyi rafa mı kaldırdınız yani orasını anlamadım.
Adam ev tutacağıma tatile gideyim boşver ya mı dedi ki
Ya he kaynanan bayılıyo sana, oğlundan da çok seviyo, herkes sana hayran.Fesatsiniz fesat bı aile çocuklar kurtulmuş ailenin bozulması çocukların o şekilde büyümesi hoş birseymi kv oyle sizin kadar kotu dusunemez
Estağfurullah sizi S**** yerine koymuyorum ama gerçekten lincliyosunzLinçlemiyoruz ya çıldırıcam ne linci , hiç linç görmediniz heralde. Olanı söylüyoruz. Samimiyetsizlik diz boyu , dürüst olsa hiç sıkıntı olmayacak, salak yerine konmak sinirlendiriyor sadece.
Evet kv bayiliyo bana bende ona doğru bildin oğlundan daha çok seviyo anne kız gibiyizYa he kaynanan bayılıyo sana, oğlundan da çok seviyo, herkes sana hayran.
Ben hala kadın olduğuna inanıyorum ama ısrarla yok dedi öyle bir şey kesinlikle olmadı dedi ben yalan söyledim o an seni üzmek istedim dediEe adamın konuştuğu kadına ne olmuş şimdi
Burdaki mesajlardan sonra istemiyorum dedi ama biliyorduk ki bı tarafi tabi ki barışmak istiyor. Karşı taraftan adım bekledi. Hiç kesinlikle adım atsa da barışmam demedi.Linçlemiyoruz ya çıldırıcam ne linci , hiç linç görmediniz heralde. Olanı söylüyoruz. Samimiyetsizlik diz boyu , dürüst olsa hiç sıkıntı olmayacak, salak yerine konmak sinirlendiriyor sadece.
Kıyamam ya , nelere inandırmışsın kendini,bu kadar mı seviyorsun bu hayatı.Evet kv bayiliyo bana bende ona doğru bildin oğlundan daha çok seviyo anne kız gibiyiz
Canım benim ya hayatımın içinde misin kayınvalidemi tanıdığımdan beri bana hediyeler alır sürprizler yapar oğluna yapmadıklarını bana yapar hatta kendine yapmadıklarını bana yapar ben de onu kendi annem gibi sevip sayarım hayatında böyle şeylerle hiç karşılaşmadığın için inanamayabilirsin normalKıyamam ya , nelere inandırmışsın kendini,bu kadar mı seviyorsun bu hayatı.
Ben hala kadın olduğuna inanıyorum ama ısrarla yok dedi öyle bir şey kesinlikle olmadı dedi ben yalan söyledim o an seni üzmek istedim dedi
Tüm çocuklarının toplamından daha çok seviyordur diye düşünüyorum kadına haksızlık yapmayınEvet kv bayiliyo bana bende ona doğru bildin oğlundan daha çok seviyo anne kız gibiyiz
Yaklasik 10 yıldır hayatlarındayım 10 yıldır da böyleCanım benim ya hayatımın içinde misin kayınvalidemi tanıdığımdan beri bana hediyeler alır sürprizler yapar oğluna yapmadıklarını bana yapar hatta kendine yapmadıklarını bana yapar ben de onu kendi annem gibi sevip sayarım hayatında böyle şeylerle hiç karşılaşmadığın için inanamayabilirsin normal
İstiyorum dese canını almayacaktık. Hatta istediği için ona göre tavsiye verdik, o ısrarla istemiyorum dedi. Kocaya yapılacak naz bize yapılınca saçma oluyor.Burdaki mesajlardan sonra istemiyorum dedi ama biliyorduk ki bı tarafi tabi ki barışmak istiyor. Karşı taraftan adım bekledi. Hiç kesinlikle adım atsa da barışmam demedi.
Zaten iki tane oğlu var kızı yok ben onun kızı gibiyim oğlunn bilmediklerini bile ben biliyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz ya benden daha iyi mi bileceksinizTüm çocuklarının toplamından daha çok seviyordur diye düşünüyorum kadına haksızlık yapmayın
E zaten istemiyordum istemiyordum yalan mı söylüyorum gelip yalvardı ondan sonra fikrim değişti Allah Allahİstiyorum dese canını almayacaktık. Hatta istediği için ona göre tavsiye verdik, o ısrarla istemiyorum dedi. Kocaya yapılacak naz bize yapılınca saçma oluyor.
Kaynanaya de bakalım ben aldatıldım, oğlunu istemiyorum, bana söz verdiği ayrı evi kendi açacağı yok, bari siz açın ben oğlunuzu boşayacağım diye, o çok sevgili kaynanan neler yapıyo sana.Canım benim ya hayatımın içinde misin kayınvalidemi tanıdığımdan beri bana hediyeler alır sürprizler yapar oğluna yapmadıklarını bana yapar hatta kendine yapmadıklarını bana yapar ben de onu kendi annem gibi sevip sayarım hayatında böyle şeylerle hiç karşılaşmadığın için inanamayabilirsin normal
Sizden niye daha bilelim?Zaten iki tane oğlu var kızı yok ben onun kızı gibiyim oğlunn bilmediklerini bile ben biliyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz ya benden daha iyi mi bileceksiniz
Senin de ne havai fikirlerin var hemen değişiyor.E zaten istemiyordum istemiyordum yalan mı söylüyorum gelip yalvardı ondan sonra fikrim değişti Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?