- 19 Mayıs 2022
- 334
- -33
- 30
Sizinle ortak paydada buluşmak isteyen kim yaben sizinle tartışmak istemiyorum. sevgi ve ilgi anlayışımız ayni değil. ortak paydada bulusamayiz sizinle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinle ortak paydada buluşmak isteyen kim yaben sizinle tartışmak istemiyorum. sevgi ve ilgi anlayışımız ayni değil. ortak paydada bulusamayiz sizinle.
Ayrı ev açmak zor geldi tabi. Erkekliğin sonu :)ARKADAŞLAR BUGÜN EŞİMİN BÜTÜN AİLESİ GELDİ ANNEMLERE HATTA SÜLALESİ' DYM.
DAYILARI YENGELERİ TEYZESİ ENİŞTESİ ANNESİ FALAN HEPSİ GELDİ EŞİM DE GELDİ ÖZÜR DİLEDİ
EVİMİZE YUVAMIZA DÖN SENSİZ BİR HİCM YALVARRİRİM DON BANA DEDİ
BEN DE KABUL ETTİM
YARİN KİSA BİR TATİLE GİDİYORUZ
Kuzum demedim ben öyle bişey. Şimdi çocuklar da rahatlayacak, hem tatile gideceksiniz hem berabersiniz. Onların mutluluğunu düşünsene. Neden sevgisiz olsunlar. Anası babası var başında, anneannesi dedesi babaannesi var. Çocuklar daha ne isterAma çocuklar sevgiye ac biyumezler diyorsunuz neden aç büyüsün ben onun annesi değil miyim Bir de babası da var aç büyümezler hem ben çocuklarıma çok çok kıymet değer veriyorum her anne gibi
Sizinle ortak paydada buluşmak isteyen kim ya
Ayrı ev açmak zor geldi tabi. Erkekliğin sonu :)
Şimdi başta anlattığı hikayeyi rafa mı kaldırdınız yani orasını anlamadım.Çok doğru söylüyorsunuz eskisi gibi güvenmem zaten ve çocuklar biraz büyüsün mutlaka gireceğim bir işe
Sizle ortak paydada buluşmak isteyenben sizinle tartışmak istemiyorum. sevgi ve ilgi anlayışımız ayni değil. ortak paydada bulusamayiz sizinle.
O sülalesini toplayıp yanıma gelmiş o geldiği için hala barışmak olmuyor mu ben de barıştım yani gönlüm varmış ne var bunda nasil lincliyosunz yaevet barışmak karşılıklı olduğu için o gelince o barışmak istemiş olmuyo. gönlünüz varmış ki barismissiniz
Ne kadar fesatsınız kadın bizm barismamiza çok sevindi yalvrdilar resmen ne kadar kotu dusunuyorsunzkaynana bi adak kurban parasıyla oğlunu ömür boyu nafakadan kurtardı katip sen ne diyosun
Ee gönlün var ne diye oyunlar oynuyorsun ki dediğimizde itiraz ediyordun yok istemiyorum ona da söyledim diye inanmıyorum diye.Sizle ortak paydada buluşmak isteyen
O sülalesini toplayıp yanıma gelmiş o geldiği için hala barışmak olmuyor mu ben de barıştım yani gönlüm varmış ne var bunda nasil lincliyosunz ya
Sizle ortak paydada buluşmak isteyen
O sülalesini toplayıp yanıma gelmiş o geldiği için hala barışmak olmuyor mu ben de barıştım yani gönlüm varmış ne var bunda nasil lincliyosunz ya
Ne kadar fesatsınız kadın bizm barismamiza çok sevindi yalvrdilar resmen ne kadar kotu dusunuyorsunz
E İstemiyordum zaten ayrılalım diye söyledimEe gönlün var ne diye oyunlar oynuyorsun ki dediğimizde itiraz ediyordun yok istemiyorum ona da söyledim diye inanmıyorum diye.
Bırakın da şaşıralım ne var yani.
Ben şaşırmadım ama şaşıracaklar şaşırsın bırakın da
Ergen gibisiniz ya �yi akşamlarevet ben fesatım. size kesilen kurbani da çok kıskandım.
iyi akşamlar size
Adam tonla masrafa girecekti yeni ev açıp, 2 eve birden bakacaktı bir ömür kuş kadar maaşla, ama ne yemeğini yapan ne donunu yıkayan ne de akşam işten geldiğinde kapısını açan olacaktı, senin oğlun olsa üzülmez misin ? Gelin de kesilen kurbanı kendi yüzü suyu hürmetine sansın.kaynana bi adak kurban parasıyla oğlunu ömür boyu nafakadan kurtardı katip sen ne diyosun
Yooo ayrı bi ev açmak zor gelmemiş parayı ayarlamış tasincaz zaten herşeyi konuştuk öyle ordan konustugunz gibi değilAyrı ev açmak zor geldi tabi. Erkekliğin sonu :)
Offf taşınmakla 2.evi açmak aynı şey mi? Ne güzel safa yatıyorsun sen.Yooo ayrı bi ev açmak zor gelmemiş parayı ayarlamış tasincaz zaten herşeyi konuştuk öyle ordan konustugunz gibi değil
İstemezsen beni annemlerde kalayım yeterki ayrılmayalım dedi
Fesatsiniz fesat bı aile çocuklar kurtulmuş ailenin bozulması çocukların o şekilde büyümesi hoş birseymi kv oyle sizin kadar kotu dusunemezAdam tonla masrafa girecekti yeni ev açıp, 2 eve birden bakacaktı bir ömür kuş kadar maaşla, ama ne yemeğini yapan ne donunu yıkayan ne de akşam işten geldiğinde kapısını açan olacaktı, senin oğlun olsa üzülmez misin ? Gelin de kesilen kurbanı kendi yüzü suyu hürmetine sansın.
Evet istemiyordunuz aslında biz yanlış anladık. Süper evlilik, kısa tatiller vs aklımızı aldı galiba yanlış yorumladık onun için hep.E İstemiyordum zaten ayrılalım diye söyledim
O da Bunu biliyordu bildiği için zaten bütün sülalesini getirmsya bende kabul ettim
Şaşıran şaşırabilir bende sasirdimm
Offf taşınmakla 2.evi açmak aynı şey mi? Ne güzel safa yatıyorsun sen.
Siz istediğinizi söyleyince iyi ben söyleyince mi kötü oluyorumsorduğunuz soruya cevap verdim. üslubunuza dikkat edin.
bu kadar sinirli ve ters bi insansanız etrafınızdaki herkese de sabırlar diliyorum.
evet dünyada bi haklı mantıklı insan sizsiniz. en doğruyu siz bilirsiniz.
sizi destekleyen yorumlar dışında herkese de bu şekilde davranma hakkınız var.